SPECTACOLUL Lumină DIN INIMĂ Christalină 27 Aprilie 2014

Detaliile evenimentului

SPECTACOLUL Lumină DIN INIMĂ Christalină 27 Aprilie 2014

Timpul : Aprilie 27, 2014 de la 5pm până la8pm
Locaţie : Centrul Cultural Reduta din Brașov
Strada : Str. Apollonia Hrischer
Oraşul : Brașov
Tipul evenimentului : spectacol
Organizat de : Ștefănescu Romeo - Nicolae
Activitatea Recentă : Apr 26, 2014

Exportă în Outlook sau iCal (.ics)

Descrierea evenimentului

„Din INIMĂ, Lumină Christalină”

 

 

         Asociaţia „CESAN” („Centrul de Educaţie pentru Sănătate”) vă invită în data de duminică, 27 aprilie 2014, orele 17.00, la Centrul Cultural „Reduta” din Braşov să vă bucuraţi, timp de aprox. 3 ore, pentru A TRĂI cu INIMA un ALTFEL de spectacol : „Din INIMĂ, Lumină Christalină”.

 

         Având INTRAREA LIBERĂ.

Combinând Arta pentru Suflet cu valorile Spirituale ale Fiinţei Divine care este OM-ul, organizatorii spectacolului au reuşit să aducă pe aceeaşi scenă reprezentanţi ai muzicii vocale şi instrumentalepoeziei clasice şi moderne de tip spiritual, dar şi dansului modern sau clasic, de tip tango, vals, balet, totul armonizat cu lumini vii şi imagini.

         Dar iată pe cine puteţi asculta şi viziona, printre alţii :

         - Gheorghe IOVU, meloterapeutul timişorean binecunoscut.

         - Formaţia „DEVAS”, trioul de „Îngeri” ce (în)cântă pe tot mai mulţi braşoveni, dar şi din alte oraşe.

         - Maria Cristina CRĂCIUN din Galaţi, răsfăţată cu epitete de genul „copil minune” şi „Shirley Temple al României” după participarea triumfătoare de la San Remo Junior din anul 2010 (Locul 3, dar și „Premiul de popularitate” al publicului.

         - Carmen BARCZA (Ciocolată”), o „dulce” şi sensibilă cântăreaţă de muzică folk.

George CUSTURA, (re)cunoscut actor al Teatrului Dramatic din Braşov, cu numeroase roluri din cunoscute filme româneşti şi internaţionale, care ne va oferi o cu totul altă înţelegere a „Luceafărului” eminescian, mult mai cuprinzătoare pentru Suflet, „elastică” şi „vie” (nu „scolastică” şi „de mumie”, care îndepărtează pe orice tânăr de şcoală).

Marcela şi Romeo-Nicolae ŞTEFĂNESCU (ASiIiVro), fostă actriţă (chiar la Centrul Cultural „Reduta”, unde se desfăşoară acest eveniment) care, alături de soţul ei, creator al unor poeme de dragoste, de suflet şi de spirit, ne vor încânta cu versuri recitate din Inimă şi scrise cu Sufletul pentru Inimile celor ce îşi vor oferi ocazia de a fi prezenţi la acest eveniment (impresia „holistică” va fi întregită cu fundalul muzical al lui Ghe. Iovu şi baletul oferit de trupa prezentată în continuare).

Alexandra şi Adrian SCRIMINŢ de la Opera din Braşov (şi, totodată, membri ai trupei de cabaret "Rising Sun"), care vor putea oferi prin vals şi balet muzicalitate.

Andrada şi Norbert NEMETHI („TANGO CAFFE”) și copiii lor Sânziana şi Dimitrie ne vor mângâia privirea cu clasice şi moderne.

Trupa de dans modern „SHADOW” „street dance

Panou de comentarii

Adaugă un comentariu

RSVP pentru ca SPECTACOLUL Lumină DIN INIMĂ Christalină 27 Aprilie 2014 să adauge comentarii !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Ștefănescu Romeo - Nicolae pe Aprilie 26, 2014 la 7:43am

Comentariu publicat de Ștefănescu Romeo - Nicolae pe Aprilie 26, 2014 la 7:42am

 

         Dar iată pe cine puteţi asculta şi viziona, printre alţii :

         - Gheorghe IOVU, meloterapeutul timişorean binecunoscut în întregul Spaţiu Românesc, deja de renume internaţional, ce (re)vine la Braşov cu aceeaşi bucurie şi mereu cu altă muzică vindecătoare.

         - Formaţia „DEVAS”, trioul de „Îngeri” ce (în)cântă pe tot mai mulţi braşoveni, dar şi din alte oraşe, oferind o divină îmbinare a muzicii clasice cu ritmurile moderne, totul armonizat într-o elegantă şi curgătoare melodicitate.

         - Maria Cristina CRĂCIUN din Galaţi, răsfăţată cu epitete de genul „copil minune” şi „Shirley Temple al României” după participarea triumfătoare de la San Remo Junior din anul 2010 (Locul 3, dar și „Premiul de popularitate” al publicului, când a fost aplaudată neîntrerupt timp de 15 minute...), este cu adevărat o minunată Voce de Înger a Muzicii trăite cu Inima, din Inimă, pentru Inimile celor ce Ascultă (şi nu doar aud).

         - Delia şi Petre MACEDONEANU, soprană şi tenor la Filarmonica din Cluj-Napoca, cu voci pătrunzătoare şi încă prea puţin cunoscute, ce vor transpune muzica de operă pe ritmuri moderne, pe deplin armonioase şi cu adevărat înălţătoare pentru Inima simţitoare.

         - Carmen BARCZA (Ciocolată”), o „dulce” şi sensibilă cântăreaţă de muzică folk ce va oferi la chitară melodii ce ne aduc mai aproape mireasma, puterea şi misterul Bucegilor, a Pietrei Craiului (şi nu numai), ca loc de creaţie a acestor bijuterii izvorâte dintr-o Inimă generoasă şi adânc atinsă de „Misterul Zeiţei”.

- George CUSTURA, (re)cunoscut actor al Teatrului Dramatic din Braşov, cu numeroase roluri din cunoscute filme româneşti şi internaţionale, care ne va oferi o cu totul altă înţelegere a „Luceafărului” eminescian, mult mai cuprinzătoare pentru Suflet, „elastică” şi „vie” (nu „scolastică” şi „de mumie”, care îndepărtează pe orice tânăr de şcoală).

- Marcela şi Romeo-Nicolae ŞTEFĂNESCU (ASiIiVro), fostă actriţă (chiar la Centrul Cultural „Reduta”, unde se desfăşoară acest eveniment) care, alături de soţul ei, creator al unor poeme de dragoste, de suflet şi de spirit, ne vor încânta cu versuri recitate din Inimă şi scrise cu Sufletul pentru Inimile celor ce îşi vor oferi ocazia de a fi prezenţi la acest eveniment (impresia „holistică” va fi întregită cu fundalul muzical al lui Ghe. Iovu şi baletul oferit de trupa prezentată în continuare).

- Alexandra şi Adrian SCRIMINŢ de la Opera din Braşov (şi, totodată, membri ai trupei de cabaret "Rising Sun"), care vor putea oferi prin vals şi balet muzicalitate mişcării şi curgere avântării în piruete plăcute ochiului şi pline de energie ce pot crea adevărate vortexuri temporale (precum dansatorii sufişti ai Orientului).

- Andrada şi Norbert NEMETHI („TANGO CAFFE”), perechea care, împreună cu copiii lor Sânziana şi Dimitrie ne vor mângâia privirea cu clasice şi moderne ritmuri de Tango, pe care le exersează şi la cafeneaua lor din Buşteni (prima "Tango-Caffe" din ţară).

- Trupa de dans modern „SHADOW” („street dance”) – da, aţi citit bine, căci pentru ca spectacolul să fie Întreg, este important să permitem şi Umbrei să se exprime (însă, în „cheie” artistică), pentru a fi Eliberată...

 

 

Particip (1)

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor