Poate nu eu sunt cel ce ar trebui să vorbesc, eu fiind poate cel mai netalentat și mai, eh îmi scapă termenul, din rețeau literară, a valorilor noastre de a încercă să traim intens răsuflarea înaintașilor.

Trăiesc și percep aici, în această rețea numai o competiție ale unor sau mai mici egoisme, și nimic din ce ar putea da viață unei Galateea.

Existăm într-o societate, într-o lume pe care n/am ales-o ci pe care Dumnezeu ne-a dat-o. Trebuie ca arta să ne ajute, să redevenim, să înțelegem că prin artă nu se fuge...

Poate toți de aici suntem și simțim românește, așa ar fi frumos, pentru că și noi românii și acum și totdeauna i-am respectat pe alții și am dorit ca și noi să fim respectați.

A fii român, înseamnă a fi ortdox, ați iubi cultura, ați iubi istoria, a-l iubi pe Eminescu, poate cel mai reperyentativ diintre români.

Observ ceva trist, un mic top, o mică și formală trăire, dar nimic din trăirea, pentru sacrificiu...pentru Dumnezeu.

Poate am greșit așa cum m/am exprimat...și atunci excludeț/mă ți pe pe mine ca agramat.

Şi aş dori să vă vorbesc despre o lecşie de zbor,  a unui anonim, care ar fi un străin în reţeau dumneavoastră :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UZ2GBn...

Vizualizări: 75

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

După noile ”dogme”, sunt puțini cei care știu cum și când se folosește ”î” din ”a”. Generația mea altfel a învățat, am luat și bătaie pentru asta, nu de alta, dar să nu cumva să uităm toată viața, unii n-au uitat. Dacă textul are proprietatea de-a transmite emoții puternice și place tocmai prin asta, ok.

Noua formă de poezie, pe care, sincer, am adoptat-o și eu, fără niciun semn de punctuație, fără nicio majusculă, în ce categorie ar trebui să fie încadrată? 

Daniela, ligvistic, gramatical...este un fel, eh de a comunica,  prin care unii reuşesc să treacă dincolo, un dincolo de care lîn această Reţea Literară nu se mai vorbeşte.

Prin noi, noi artiştii, fără mine eu sunt un nimeni, cu preoţii, cărturarii, sfinţii trebuie să murim şi să ne iubim pe Sfânta noastră România.

Înţelege cineva despre ce este vorba :?

Toată lumea înțelege mult mai mult decât vrea s-o arate, crede-mă!!! 

Atunci eu te întreb, tu înţelegi ? Și dacă da... ce faci spiritual ?

Nimic, sunt ce mai mic om! În discuțiile avute cu El, am încetat să mă mai rog pentru mine. 

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor