poezie, proză, muzică, arte plastice, foto, video, evenimente
http://www.moraluitate.blogspot.com
De-ar fi sa fie ... o comparatie intre : Moralitate si ... orice, nu conteaza cum
... Iata ! ... Comparatia dintre o ... fata virgina si una umblata.
Eu ca tine pot oricand
Tu ca mine
NICIODATA.
Legătură Răspunsul dat de Mariana Vârtosu în Ianuarie 4, 2012 pe 6:21pm Comparatia e , poate, un pic fortata! Argumentez: am cunoscut persoane ,,umblate,, si cu o moralitate infinit mai virgina decat a unei virgine (fizic vorbind) cu o gandire perversa! Eu as zice ca, nu trebuie simplificata comparatia ca pe o ecuatie matematica.Eliminam acoladele, parentezele mari, mici...simplificam la doi si basta.Nu! Sa fii moral inseamna sa-ti pastrezi verticalitatea de-a lungul vietii.Sa stii cind trebuie sa spui NU, chiar daca doare. Sa ai fermitate , sa ai principii de la care sa nu te abati.Si-ar mai fi...multe, multe de adus la masa discutiei.Este o provocare.Ati aruncat manusa, sa incercam s-o ridicam. Lansati mai departe, o noua idee...
Da...se poate....dar avand in vedere ca oamenii sunt schimbatori...de ce sa nu credem ca se va intampla si o schimbare in bine?...ca in rau...mai mereu...poti oare in acelasi timp,si sa ai si sa nu ai moralitate?...si daca ar fi asa,cum te-ai numi?...moralitatea este combatuta de imoralitate sau invers?...sunt oameni-chiar intelectuali-care considera imoralitatea ca o arma,si nu ca un defect al zilelor noastre...cum poti compara in aceasta situatie?...iese acelasi rezultat...o matematica magica...comparatie inte un ulcior gaurit si unul bun...La un moment dat vei spune
GATA,m-am umplut!
Insa-n burta mea,la mine,
Unde multe-au incaput,
Tot mai intra...fara nume....
Nu ma supara ca put.
Legătură Răspunsul dat de dumitru negoita în Ianuarie 4, 2012 pe 7:09pm Desigur că,argumentaţia dvs de psiholog şi scriitor,nu numai că stă-n picioare dar se şi ridică,numai că,în astfel de situaţie ridicaţi mingea la plasă,politicienilor care în 22 de ani ne- au păcălit fără remuşcare.Chiar dacă se vedea şi din avion imoralitatea lor,au mai vrut odată şi-ncă odată şi,le-au ieşit.Anul acesta fiind un an electoral,bănuiesc unirea acelora care doresc un altceva.Politicieni morali cu dorinţa de a face.Nu doar a zice. Iar votanţii să nu mai asculte doar gogoşile lor.
Vă mulţumesc,dorindu-vă, numai bine.
Legătură Răspunsul dat de dumitru negoita în Ianuarie 4, 2012 pe 7:22pm Intelectualii,despre care spuneţi dvs că" utilizează imoralitatea ca o armă"reprezintă precum Satana,PLIMBÂNDU-SE-N GRĂDINA RAIULUI şi,întrebată cine este ?Răspunde.Un înger.De fapt,rezultatele imoralităţii s-au văzut în aceşti 22 de ani că,într-o ţară atât de frumoasă şi bogată suntem codaşii Europei.Mai avem puţin şi transformăm limba română în englezizme,noroc mare.Mare noroc,avem cu folclorul,care se cântă doar în limba română.
Vă salut,numai bine.
Asa este,aveti dreptate.-Sa auzim numai de bine!
Legătură Răspunsul dat de VIZIREANU FULVIA în Ianuarie 6, 2012 pe 8:51pm Desigur comparatia intre o stare fizica si moralitate nu este de dorit ,chiar daca voiti sa subliniati lipsa de moralitate de astazi.
Capitolul moralitate este extrem de sensibil astazi cand s-a pierdut masura multor lucruri in mod chiar tragic,as spune.
Lumea crede ca in democratie trebuie sa se exhibe,sa nu mai aiba autocontrol si disciplina,prostul gust si dezmatul fiind promovat de majoritatea posturilor TV,adica un soi de subcultura care face rau tinerilor.
Dar cred ca acest lucru este trecator,rezistenta prin cultura trebuie sa continue.
Legătură Răspunsul dat de dumitru negoita în Ianuarie 7, 2012 pe 2:54pm
Legătură Răspunsul dat de VIZIREANU FULVIA în Ianuarie 7, 2012 pe 3:36pm Aveti dreptate ,titlul este concludent,iar ceea ce spuneti despre decantarea lucrurilor si oamenilor este adevarat.
Se vor limpezi apele pana la urma,nu se poate sa stam legati la ochi o vesnicie caci pierim.
Legătură Răspunsul dat de dumitru negoita în Ianuarie 8, 2012 pe 8:11pm Pentru dvs,Fulvia V.,
Completând afirmaţia dvs.,când s-a săvârşit "UNIREA",s-a dat mână cu mână.De ce nu şi acum spre drumul CIVILIZAŢIEI ?
Martie 31, 2013 la 6pm spre Mai 31, 2013 la 7pm – Paris, Franta
0 Comentarii 1 Îmi place© 2013 Created by Gelu Vlaşin.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor