Trezirea Acum-Cum sa supravietuim Schimbarilor Planetare ?
Awakening Now - How to Survive the Earth Changes ?

Intraţi in adăpostul din voi înşivă folosind asezarea sau centrarea in ACUM - poarta catre realitatea atemporala si calea de eliberare din timp, spatiu si din realitatea fenomenala
Enter the refuge within yourselves using the centering or sitting in NOW- the gate into the Realm of Eternity and the way beyond Time, Space and Phenomenal reality.
Aceasta este calea trezirii din morti (somn; transa), calea eliberarii din pivnita intunecata ( realitatea secunda; pestera din alegoria lui Platon), calea vindecarii orbirii ( trecerii de la "a privi", la "a vedea" sau de la cunoastere mijlocita, la cunoastere nemijlocita) si calea depasirii neputintei ( prin trecerea de la actiunea mijlocita, la actiunea nemijlocita).
Este banal, dar si paradoxal, dar in fiecare zi ( in care ne aflam concret) este doar azi si in fiecare clipa este doar ACUM...adica suntem in permanent contact cu realitatea sursa atemporala, cu eternitatea, care ne finanteaza.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=383812308318193&set=a.38...

Si totusi in cursul starii de veghe profana ne rupem de aceasta realitate concreta si alunecam/ratacim in timp, in dualitate si in minte ( intr-o realitate iluzorie; realitatea separata sau secunda a umbrelor proiectate pe peretele pesterii din alegoria lui Platon), atunci cand ne umplem mintea cu impulsuri (proiectate pe ecranul mental) si atunci cand ne atasam de lumea efectelor, cand traim in trecut ( amintiri, regrete, traume evocate de experientele traite ) si in viitor (planuri; expectatii, sperante, dorinte, griji, temeri) ...
Trezirea inseamna eliberarea din TIMP, din realitatea secunda in care am cazut prizonieri, iar aceasta se realizeaza prin ancorarea in ACUM, singurul punct si poarta de contact cu realitatea concreta.
Oamenii cred ca linia timpului contine prezentul, trecutul si viitorul. In realitate clipa prezenta, momentul ACUM, care are durata egala cu zero ( Δt=0=1/∞), nu apartine liniei timpului si realitatii create, ci realitatii sursa... realitatii infinite sau nesfarsite.
Intrarea in ACUM este o ocazie concreta in care ne intalnim cu infinitatea. A ne trezi este sinonim cu a ne elibera din realitatea secunda ( lumea umbrelor; lumea efectelor; lumea timpului) si a intra in lumea cauzelor ( realitatea sursa, lumea atemporala a lui ACUM).
Lasati Trecutul acolo unde apartine, Trecutului ! / Leave the past where it belongs, in the PAST!
Si traiti in Aici si Acum. / And live in the Here and Now.
Momentul prezent este cel mai pretios dar / The present moment is your most precious gift.
"Iisus i-a spus : "Oricine pune mâna pe plug, şi se uită înapoi, nu este destoinic pentru Împărăţia lui Dumnezeu." (Luca 9.62)
"Jesus said to him, "No one, having put his hand to the plow, and looking back, is fit for the kingdom of God." (Luke 9:62)

Situri Trezirea Acum/ Awakening Now
Cum sa supravietuim Schimbarilor Planetare ?/How to Survive the Earth Changes ?
http://reteaualiterara.ning.com/profile/CAMPCINABRU
http://trueidentity1.blogspot.com/
Facebook Profile: http://www.facebook.com/TrezireaAcum
Google Profile: https://profiles.google.com/campcinabru/
http://campcinabru.ning.com/( retea cu 280 de membrii inchisa in 2010)
http://campcinabru.spruz.com/( retea cu 560 de membri inchisa in 2011)
http://trezireacum.grouply.com/ (inchis)
http://grou.ps/trezireapilotata (inchis)

va rog tineti legatura cu siturile de mai jos:
Calea Trezirii sau Eliberarii/ The Way of Awakening Za Moksha
http://www.danmirahorian.ro/relaxare.html
http://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii
http://www.facebook.com/groups/zamoksha/

Calea catre cerul nostru interior/The Way to our Inner Heaven http://www.danmirahorian.ro/tao.html
http://reteaualiterara.ning.com/group/tao
http://www.facebook.com/groups/cerulinterior

Vizualizări: 342

Răspunsuri la Aceste Discuţii

"Eternitatea este dreptul tau din nastere"  si al tuturor fiintele umane, dar acestea l-au pierdut dupa ce au cazut in realitatea secunda a umbrelor
http://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii/forum/topics/...
In articolul cu titlul  "Viata se scurge prin timp, iar timpul isi are timpii lui!" se manifesta  si se intareste conditionarea, ignoranta ( viata fara inradacinare in izvor, in realitatea sursa prezenta ACUM si AICI este ceva finit,  o cantitate limitata la recipient ), instrainarea si ruperea de realitate ( care conduce la castrarea speciei umane, neputinta, sclavie)
http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/via-a-se-scurge-prin...
Iluzia existentei timpului si spatiului apare doar dupa identificarea cu mintea ( un calculator   sau un sistem de procesare a impulsurilor senzoriale in mod analitic- emisfera cerebrala stanga si analogic- emisfera dreapta); in realitate oricine care se intemiaza pe realitate iar nu pe concepte  poate constata experimental ca nu exista ieri si nici maine, ci doar clipa "acum" cu care ne deplasam oricand ne-am afla; in orice moment v-as intreba in ce timp va aflati veti raspunde " acum"; la aceeasi intrebare legata de spatiu, "unde va gasiti ?" veti raspunde "aici"
Exista carti si articole despre eliberare din timp, din realitatea secunda, pt a trece la cunoasterea directa, care permite accesul la cunoasterea de sine, pt a iesi din tipare / programare/ conditionare/ castrare in Lista documentelor pt instruire online
http://www.psi-sciences.com/ListaDocumente.html
http://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii/page/lista-do...

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor