Un studiu destul de recent al cercetătorilor din cadrul Universității Harvard, intitulat "Ecologia Florilor", susține o teorie care arată că florile proaspete au capacitatea de a aduce un aport ridicat de energie persoanelor care primesc în jurul lor creațiile parfumate și plăcut colorate ale naturii. De asemenea, florile aduc multa bucurie nu doar la locul de muncă. Acasă ele sunt o asa zisa "cheie a fericirii".

Potrivit studiului florile pot sa îi facă pe oameni să fie mai puțin neliniștiți, sa simtă mai multa compasiune. Aceste lucruri, în cazul în care iubiți plantele, le cunoașteți cu siguranță.

Dacă aveți o floare preferată care vă influențează pozitiv creativitatea, vă inspiră și vă transformă comportamentul într-unul romantic, trebuie să învățați să vă folosiți de știința florilor pentru a scrie o poveste personalizată plăcută.

Cei de la Harvard au analizat multe flori și efectele pe care acestea le au asupra stărilor noastre sufletești. Dintre ele cinci plante cunoscute au fost alese drept reprezentative pentru întregul test numit "Ecologia Florilor".

Trandafirii sunt legătură cu complexitatea prin culoarea, mireasma și straturile catifelate de petale cu care au fost înzestrați de natură.

În funcție de preferințele coloristice o persoana poate fi identificată drept prieten sau iubit. Studiul arată că petalele sunt așezate în straturi asemeni personalității celui care iubește trandafirul. În timp ce o astfel de persoană pare a fi visătoare și senzuala, în realitate ea este foarte complexă și pentru a lăsa pe cineva sa se apropie, câștigarea încrederii este obligatorie.

Margaretele sunt asociate cu tradiția și culorile strălucitoare. În timp ce margaretele albe simbolizează puritate și inocentă, există și alte asemenea flori colorate în nuanțele curcubeului, uimitor de luminoase. Aceste flori aduc în interiorul locuinței bucurie și fericire. De asemenea purifica și aerul, eliminând toxinele care v-ar putea înconjura.

Crinii sunt înrudiți cu măreția și mândria. Spre exemplu, crinii Cana au frunze pestrițe și cresc înalți, inflorind după ce întreaga planta s-a dezvoltat corespunzător, special pentru dumneavoastră.

Floarea soarelui crește spre lumină și urmează soarele. Sărbătorește mândria de a fi o plantă unică, frumoasă și productivă. În designul floral interior vă va înveseli zilnic.

Orhideea, exotică și elegantă, deține un aer mistic. Dacă le iubiți înseamnă ca sunteți o persoană accesibilă, puțin distantă și discriminatorie în același timp.

Studiind cât mai mult domeniul floral veți descoperi cum puteți folosi florile pentru indicii subliminale în legătură cu identitatea personală și totodată veți reuși să îmbunătățiți relațiile pe care le aveți cu cei din jur.

sursa, wiki

Vizualizări: 64

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Superb! Felicitări! Pentru tine, o floare precum un vis frumos!

Mulțumesc frumos! Te salut cu mult drag!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2017   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor