Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Cristina Orneata pe Iulie 23, 2010 la 11:31pm
...multumesc ca m-ati facut sa rid. mie asa-mi place sa ma distrez - admir de la contemplatie la participare directa. daca ma uit mult, cine stie ce mai iese ...ma mai trezeste cineva si ma pufneste risul, ca asa e frumos ! altminteri, 'ma uit la pietre si tac'. cit pot.
Comentariu publicat de Dimitrio pe Iulie 23, 2010 la 7:45am
Mulţumesc Cristina Orneata fiiinţă rătăcită azi prin capitala toridă.... fiinţă cu lecturi alese care îşi răcoreşte sufletul cu franjurii unui val de mare îngheţat ....am să încerc să vă urmez sfatul de a mai adăuga niscaiva imagini de la malul mării

Mulţumesc încă odată pentru comentariul dumneavoastră deosebit de generos !
Comentariu publicat de Cristina Orneata pe Iulie 22, 2010 la 6:29pm
' Valuri inghetate' ? Hmm...am fost de multe ori iarna in Constanta dar niciodata pe val. Arata incredibil. Doar turtureii aliniati cuminti coboara imaginea in naturalism, in sensul bun. As privi la nesfirsit fotografia dar as putea sa inlocuiesc cuvintul 'nesfirsit' cu un bilet Bucuresti-Constanta si i-as spune intoarcerea in orasul natal. Imi place sa fiu calatoare, ca in nuvela 'Sandvisuri cu diamante' de Truman Capote. Prima calatorie am facut-o la maternitatea din Constanta, de unde m-am intors bebelus bucurestenizat. Asa e viata.
Gratioase felicitari ! si, pentru ca pozele din Constanta au atita incarcatura pentru mine, nu ma pot stapini sa va rog sa adaugati fotografii la album.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor