see published books:vedeti cartile si articolele publicate pe:
http://www.scribd.com/MIRAHORIAN
http://www.scribd.com/essenza_divina/
http://www.scribd.com/CampCinabru

Despre mine
Revolutia interioara-Reamintirea adevaratei noastre identitati
Kogi afirma :"Terra-A world that was about to be destroyed by our lack of Love and Awareness(the misuse of consciousness)/Terra-O lume care a fost pe punctul de a fi distrusa din cauza lipsei noastre de Iubire si de Constienta(utilizarea gresita a constiintei)".
The Kogi do not see us as "sleeping" as many of the Hindu and Oriental religions perceive us./Reprezentantii tribului Kogi nu ne percep pe noi ca "adormiti", asa cum afirma multi sfinti ai traditiilor hinduse si orientale.Kogi see us as "dead"/Kogi ne vad ca fiind "morti". We are not alive, but only shadows of the energy we could be/ Noi nu suntem vii, ci doar niste umbre ale energiei fiintelor care am putea sa fim. We do not have enough life force energy and consciousness to be classified by them as real people/Noi nu avem sufiecienta energie a fortei de viata si constienta ca sa putem fi clasificati de ei drept fiinte reale. Some of the "dead ones" had become alive, and had created a dream with enough life force to "save the world" as we know it. In our terms, some of us had created a "parallel world" where life could continue to grow, a world where the "dead" could become alive./Dar civilizatia nu a disparut, asa cum afirma profetia Kogi fiindca unii dintre "morti" s-au trezit, au inviat si au creat un vis cu o forta suficienta ca sa salveze lumea, asa cum o cunoastem noi.In termenii nostrii au creat o "lume paralela" unde viata sa poata continua, o lume "in care mortii sa poata invia".
Alte detalii despre civilizatia Kogi le gasiti pe linkurile indicate mai jos /You can see more on Kogi civilization on the links presented below
MIRAHORIAN: HIDDEN KNOWLEDGE/CUNOASTEREA ASCUNSA

http://mirahorian.spaces.live.com/
http://www.myspace.com/hiddenknowledge1
http://hiddenknowledge.multiply.com
http://mirahorian-hiddenknowledge.blogspot.com/
http://hiddenknowledge1.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/shamanictrance/
http://hiddenknowledge.wayn.com/
http://guidedawakening.weblog.ro/
HIDDEN KNOWLEDGE DIVINE FUNCTIONING
CUNOASTEREA ASCUNSA REINTOARCEREA LA FUNCTIONAREA DIVINA
Functionarea divina- Reintoarcerea la statutul divin
http://divinefunctioning.ning.com/

Adevarul este ca o fiinta umana este eterna, o desavarsire...o inflorire a universului care a devenit constient de sine insusi...nu trebuie sa adaugati nimic(nu trebuie sa va umpleti cu informatii, nu avem nevoie de o educatie care se aseamana cu o programare, conditionare, cu o dresare, cu o implantare de credinte si prejudecati , nu avem nevoie de acumularea de experienta, de acumularea averi, de titluri, de confirmari), ci doar sa intram in starea in care sa vedem nemijlocit acest lucru, in care sa ne amintim adevarata noastra identitate; omul nu este vasul efemer (corpul, haina sau recipientul material trecator ) in care s-a intrupat aici pe Pamant si cu care se identifica semenii nostrii, atat de preocupati de imagine, de exterior; fiinta umana este apa vie...izvorul etern din vas...scanteia divina eterna din fiecare din noi .
Cum va explicati ca oamenii vad si fara ochii fizici ?... din afara corpului- in cazul Out of Body Experience provocata de un soc, de un accident de masina sau de o anestezie... ori in cazul Near Dea

Vizualizări: 52

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor