Trezirea Acum-Cum sa supravietuim Schimbarilor Planetare ?
Awakening Now - How to Survive the Earth Changes ?

Intraţi in adăpostul din voi înşivă folosind asezarea sau centrarea in ACUM - poarta catre realitatea atemporala si calea de eliberare din timp, spatiu si din realitatea fenomenala
Enter the refuge within yourselves using the centering or sitting in NOW- the gate into the Realm of Eternity and the way beyond Time, Space and Phenomenal reality.
Aceasta este calea trezirii din morti (somn; transa), calea eliberarii din pivnita intunecata ( realitatea secunda; pestera din alegoria lui Platon), calea vindecarii orbirii ( trecerii de la "a privi", la "a vedea" sau de la cunoastere mijlocita, la cunoastere nemijlocita) si calea depasirii neputintei ( prin trecerea de la actiunea mijlocita, la actiunea nemijlocita).
Este banal, dar si paradoxal, dar in fiecare zi ( in care ne aflam concret) este doar azi si in fiecare clipa este doar ACUM...adica suntem in permanent contact cu realitatea sursa atemporala, cu eternitatea, care ne finanteaza.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=383812308318193&set=a.383793968320027.96579.100000682823468&type=3&theater

Si totusi in cursul starii de veghe profana ne rupem de aceasta realitate concreta si alunecam/ratacim in timp, in dualitate si in minte ( intr-o realitate iluzorie; realitatea separata sau secunda a umbrelor proiectate pe peretele pesterii din alegoria lui Platon), atunci cand ne umplem mintea cu impulsuri (proiectate pe ecranul mental) si atunci cand ne atasam de lumea efectelor, cand traim in trecut ( amintiri, regrete, traume evocate de experientele traite ) si in viitor (planuri; expectatii, sperante, dorinte, griji, temeri) ...
Trezirea inseamna eliberarea din TIMP, din realitatea secunda in care am cazut prizonieri, iar aceasta se realizeaza prin ancorarea in ACUM, singurul punct si poarta de contact cu realitatea concreta.
Oamenii cred ca linia timpului contine prezentul, trecutul si viitorul. In realitate clipa prezenta, momentul ACUM, care are durata egala cu zero ( Δt=0=1/∞), nu apartine liniei timpului si realitatii create, ci realitatii sursa... realitatii infinite sau nesfarsite.
Intrarea in ACUM este o ocazie concreta in care ne intalnim cu infinitatea. A ne trezi este sinonim cu a ne elibera din realitatea secunda ( lumea umbrelor; lumea efectelor; lumea timpului) si a intra in lumea cauzelor ( realitatea sursa, lumea atemporala a lui ACUM).
Lasati Trecutul acolo unde apartine, Trecutului ! / Leave the past where it belongs, in the PAST!
Si traiti in Aici si Acum. / And live in the Here and Now.
Momentul prezent este cel mai pretios dar / The present moment is your most precious gift.
"Iisus i-a spus : "Oricine pune mâna pe plug, şi se uită înapoi, nu este destoinic pentru Împărăţia lui Dumnezeu." (Luca 9.62)
"Jesus said to him, "No one, having put his hand to the plow, and looking back, is fit for the kingdom of God." (Luke 9:62)

Situri Trezirea Acum/ Awakening Now
Cum sa supravietuim Schimbarilor Planetare ?/How to Survive the Earth Changes ?
http://reteaualiterara.ning.com/profile/CAMPCINABRU
http://trueidentity1.blogspot.com/
Facebook Profile: http://www.facebook.com/TrezireaAcum
Google Profile: https://profiles.google.com/campcinabru/
http://campcinabru.ning.com/( retea cu 280 de membrii inchisa in 2010)
http://campcinabru.spruz.com/( retea cu 560 de membri inchisa in 2011)
http://trezireacum.grouply.com/ (inchis)
http://grou.ps/trezireapil

Vizualizări: 27

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor