ANDREEA BANUT
  • Feminin
  • Bayern
  • Germania
Partajare pe Facebook
Partajare

ANDREEA BANUT's Prieteni

  • Gianni Truvianni
  • ion dragos sireteanu
  • Călin Derzelea
  • LIGHTARTIST
  • Georgian Toia
  • Valentin Balan
  • damaskindan
  • Verzes Alexandru Ioan
  • Emanuel Moisă
  • Angela Arama
  • eddie.somme
  • Pegas
  • Liviu Gogu
  • Confesiune_amara
  • ZINCA MARIUS IULIAN
 

© ANDREEA BANUT

Informaţii pentru profil

Preocuparile tale artistice:
scriitor, poet, dramaturg, pictor, grafician, actor, regizor, editor, promotor cultural, interesat de cultura, fotograf, pasionat de lectura, dansator, coregraf, artist
Despre mine :
ANDREEA BANUT
Biographies et filmographies

16.10.1995: Né en Transylvanie / born in Transylvania
1998-2000 : Deva: club de gymnastique / Deva: gymnastics club
2001-2004: membre de la troupe de danse-théâtre Hunedoara-
dance-theater troupe member Hunedoara

2004 : Déménagement à l'Allemagne
Moving to Germany

2005 : a commencé à écrire des paroles en allemand
began to write lyrics in German

2008 : a commencé à écrire des histoires courtes / romans en allemand
began to write short stories / novels in German

2009 : a commencé à écrire des haïku en alleman
began to write haiku in German

2010 : a édité et publié trois livres:
edited and published three books:
-" Mosaik der Gefühle"-Poesie
-" Schritte durch's Licht"-Haiku
-" Im Winterrausch"-Haiku

2010 : se tenant le premier rôle rôle dans un film, mais refusent contrat
gets starring role in a movie but refuse contract
OM TIMES MAGAZINE-Canada-signaux agissant talent
OM TIMES MAGAZINE-Canada- signals acting talent
: compose premières chansons /compose the first songs

2011 : elle écrit "Medeea. My first Lover" scénario de long-métrage après une
histoire vraie
write "Medeea. My first Lover" scenario feature film after a true story

2012 : elle écrit " Fille Indigo" Scénario de court métrage réel/ fictif
she wrote" Indigo Girl" short film script real / fictional
il a encore d'autres scénarios / it still has other scenarios
: modèle " Neue Szene Augsburg"-magazine culturel
model " Neue Szene Augsburg"-culture magazine
Mabig Movies-co producteur
rôle dans Tiry: court-métrage, was registered at the BERLINALE 2013
Mabig Movies-co producer
role in Tiry: short film

Short Movie: JAMIRA

-Augsburg Journal

http://www.mabigmovies.com/
Website / Blog :
http://www.google.de/#hl=de&output=search&sclient=psy-ab&am...

© Verwandelte Rose / Trandafir schimbator

Die Liebe verwandelt mich                     Iubirea ma transforma 

zu einer Rose.                                      intr-o roza

Rot                                                       rosie

und romantisch                                     si romantica

aber manchmal auch blau                      insa cateodata albastra

wie die Tiefe.                                        ca adincimea

Misteriös                                              misterioasa

und Geheimnisvoll.                               si plina de ascunzisuri

 

Traducere din germana in romana: Ioana Geier (mama mea)

Übersetzung: Ioana Geier (meine Mutter)

Fotografiile lui ANDREEA BANUT

  • Adăugare fotografii
  • Vizualizează Tot

Panou de comentarii (15 comentarii)

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

La 6:48pm on Februarie 15, 2012, Mădălina Zete i-a dăruit utilizatorului ANDREEA BANUT un cadou...
Cadou
Buna seara dragii mei :), ce mai faceti? Va astept cu mare drag pe pagina mea de pe Facebook:) "http://www.facebook.com/pages/Madalina-Zete/112572275534969"
La 8:16pm on Decembrie 01, 2011, Mădălina Zete i-a dăruit utilizatorului ANDREEA BANUT un cadou...
Cadou
La multi ani Romania! La multi ani romani!!!:-) Mesajul meu-> http://cabina.protv.ro/de-ce-iubesc-romania/903
La 10:26pm on Noiembrie 18, 2011, Mădălina Zete i-a dăruit utilizatorului ANDREEA BANUT un cadou...
Cadou
Dragilor, iata ca a mai trecut o saptamana si intre timp a intrat postul Craciunului:-) (ce frumosss, ador iarna). Ce planuri aveti pentru acest sfarsit de saptamana??? Un week-end exceptional!!! :-)
La 1:22pm on Noiembrie 06, 2011, Mădălina Zete i-a dăruit utilizatorului ANDREEA BANUT un cadou...
Cadou
Salutare dragii mei prieteni virtuali !!! Mi-a fost dor de voi...ce mai faceti??? cum sunteti? Va pup si va doresc o duminica placuta!!! Promit sa ne auzim foarte curand! :-)
La 11:07am în Octombrie 16, 2011, daniel vorona a spus...
la mulţi ani, andreea!
La 9:04am on Octombrie 16, 2011, ZINCA MARIUS IULIAN i-a dăruit utilizatorului ANDREEA BANUT un cadou...
Cadou
LA MULTI ANI!
La 8:08am on Octombrie 16, 2011, Mariana Fulger i-a dăruit utilizatorului ANDREEA BANUT un cadou...
Cadou
Happy Birthday!
La 1:36am on Octombrie 16, 2011, Constantin Grecu i-a dăruit utilizatorului ANDREEA BANUT un cadou...
Cadou
LA MULŢI ANI,ANDREEA!
La 7:21pm on Mai 02, 2011, Ninel Vrânceanu i-a dăruit utilizatorului ANDREEA BANUT un cadou...
Cadou
Cu bucurie,
La 7:12pm on Aprilie 28, 2011, Mădălina Zete i-a dăruit utilizatorului ANDREEA BANUT un cadou...

PollDaddy

 
 
 

© 2018   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor