FAPTUL DIVERS

MARCEL STARESCU, EROUL UNUI INCIDENT NEOBISNUIT

                Aflandu-se la rand la casa de marcare intr-un magazin din Piata Amzei, cunoscutul cantaret de muzica usoara Marcel Starescu a fost recunoscut de catre caserita Ana Melomanescu care este o fana inversunata a artistului. La emiterea bonului in valoare de 1.230.000 lei, admiratoarea vedetei  in semn de pretuire, s-a oferit sa achite ea contravaloarea cumparaturilor in schimbul unui autograf cu dedicatie de la Marcel Starescu.  Artistul a acceptat cu amabilitate solicitarea si oferta admiratoarei sale. Fericita, doamna Melomanescu i-a sarutat mana idolului ei care a parasit magazinul asaltat de admiratori.

                Dupa nu mai mult de doua minute in fata caseritei Melomanescu a ajuns un alt cumparator la rand care semana izbitor cu Marcel Starescu. Cu lacrimi de emotie inca in ochi Ana Melomanescu a facut ochii mari la vederea acestuia intrebandu-l cum de a ajuns din nou la rand cand tocmai a parasit magazinul. Acesta i-a spus ca se afla la rand asteptand de circa zece minute si ca este prima oara cand se afla in acest magazin. Caserita Ana Melomanescu i-a spus ca asemanarea lui cu cantaretul Marcel Starescu este uimitoare. Pentru a sustine ca el este adevaratul Marcel Starescu, i-a aratat cartea de identitate. La vederea pozei si numelui din actul de identitate, caserita Melomanescu a lesinat peste casa de marcaj lovindu-se la cap. A fost necesar sa soseasca Salvarea pentru a o trezi din lesin pe caserita Melomanescu. Aceasta si-a revenit in timp ce in difuzoarele din magazin tocmai se auzea hit-ul artistului “Nimeni nu e ca tine”.

STIRI

HULIGANISM SI JAF IN PIATA AMZEI

                Miercuri, 27 octombrie, in jurul orelor 12.30, la magazinul Angst din Piata Amzei s-a petrecut un incident neobisnuit. Caserita Ana Melomanescu a fost jignita de un cumparator care i-a scris obscenitati pe un biletel dupa care a lovit-o bestial, aceasta cazand peste casa de marcaj spargandu-si capul. Individul a fugit de la locul faptei  fara sa achite cumparaturile in valoare de 1.230.000 lei. Medicii de pe Salvarea care a sosit in 15’ au reusit sa o resusciteze pe caserita Ana Melomanescu. Demonstrand spirt civic, clientii din magazin au reusit sa-l imobilizeze pe agresor.  La ancheta ulterioara s-a dovedit  ca acesta fusese confundat cu infractorul. Martorii oculari, clienti frecventi ai magazinului Angst, au fost indignati de actul de huliganism la care a fost victima Ana Melomanescu, o caserita ca nimeni alta.

MONDEN

                MARCEL STARESCU ASALTAT DE FANI

                Dupa ce s-a intors dintr-un lung turneu incununat de succes prin tarile Africii centrale, vedeta muzicii pop Marcel Starescu a facut o donatie de 1.230.000 lei pentru ajutorarea persoanelor care sufera de sindromul psihic-afectiv “obsesie electiva de personalitati” in cutia de donatii dintr-un magazin bucurestean. Aici, a fost asaltat de numerosii admiratori ai artistului aflati in magazin care i-au solicitat autografe. In aglomeratia creata, o admiratoare a lui Marcel Starescu, caserita a magazinului, a lesinat. Apreciatul cantaret a fost cel care a sunat la Salvare de pe mobilul sau in timp ce incerca sa o trezeasca pe aceasta cu usoare palme date peste obraz. Cand si-a revenit din lesin, caserita a gasit pe casa de marcaj un autograf cu dedicatie de la artist. Profund emotionata, aceasta a declarat ca: “Nimeni nu-i ca Mercel!”.

Cu toate acestea, se zvoneste ca iubitul cantaret ar avea o sosie care seaman leit si care ii face cumparaturile.

Publicat in revista ART&ROLL nr.27 Nov. 2003

Vizualizări: 192

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Daniel Ionescu Dion Marţi

Monica Rohan. Textul a fost intentionat scris in maniera "exercitiilor de stil" ale lui Raymond Queneau.

Comentariu publicat de Monica Rohan pe Septembrie 20, 2013 la 2:19pm

Un text fain, derutant, seamănă (?) cumva labirintului cu pereți de oglinzi unde, normal (!): „Nimeni nu e ca tine”.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor