Am și eu o întrebare, mai de neam prost, către amici carele sunt mai pe felie din câte am citit din expunerile domniilor lor:

  Dragilor, voi carele le știți pe toate, stăpâni ai misterelor devoalate, nu-mi spuneți și mie, umil nefericit care-și târâie o viață prin zloata existențială, prin cloaca imfamă a unui animal biciuit de acumulări de păcate ancestrale, ultima scursură a creației, eu carele înemernicia mea, ca un caine turbat, am mușcat mâna care m-a crescut și care m-a hranit, nu-mi spuneți și mie cine se ocupă de vreme în combinația asta... o Gaia, ceva, să mă duc să pun o lumânare și doi arginți, poate-mi face vreo indulgență, că tare mă mai dor oasele... s-o sușească oleacă doar pentru mine iar la musulmani să dea cu fulgere și ponos. Ofer 200 de lei că atâta-i și-i rupt de la gură. 

Mulțumesc!

Vizualizări: 45

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Februarie 12, 2017 la 12:18pm

Numai descoperirea adevărului despre tehnologia raţională de apariţie şi evoluţie a vieţii pe pământ va genera, printr-o educaţie generalizată, indulgenţă şi toleranţă.

Când vom şti că legile genetice sunt legi clare, stabilite de altineva, şi că noi nu le putem schimba în viaţa naturală, ci numai în cea artificială (bineînţeles că şi asta are o limită, deoarece Creaţia va reacţiona într-un mod incontrolabil de om asupra tuturor organismelor modificate genetic), atunci nu vom mai avea nevoie de un infinit de legi de convieţuire, întortocheate şi deschise multiplelor interpretări, ci doar de cele ZECE PORUNCI.

Dar până atunci mai este ceva timp, a cărui durată noi, pământenii, nu o ştim precis ci doar o putem estima din analiza faptelor vremii.

În 2015 Congresul USA a spus că va consulta experţi în religii cu privire la facerea omului artificial. Acest fapt este descris şi în Apocalipsa cap. 1, 2, 3 şi 4 (interpretarea mea proprie cu privire la ocuparea scaunelor de la Masa Tăcerii cu reprezentanţi ai Creştinismului, Iudaismului, Budismului, Hinduismului, Islamismului, Ortodoxismului şi ai Ştiinţei, ultima candelă divină, începutul zidirii lui Dumnezeu, care ne va duce la tot adevărul de la BINE la RĂU).

Până atunci ... Să trăiţi bine (Băsescu) ... de pe urma muncii voastre (Eclesiastul 3.10) ... cinstită (Coşciug)...

Comentariu publicat de Mihail Toma pe Februarie 12, 2017 la 4:03am

Toate tribulațiile astea sunt un subprodus al fricii de moarte. Conștientizarea faptului că mecanismul care susține și-a epuizat resursele fizice creează panică. Pentru că, vedeți voi, dragii mei, noi nu suntem simbionți doar la nivel celular, acolo unde precum lichenii am făcut pace între două dobitoace, ci și la nivele structurale mai complexe. Acum vă vorbește  Psilocybepantherina prescurtat pentru voi Psiberina. Eu călăresc acest organism.

Comentariu publicat de Mihail Toma pe Februarie 12, 2017 la 3:40am

Halal cinste pe banii mei! De era, de-o fi, când, cum, că tot cu palmele pă chept toți și cu picioarele înainte trecem și pe lângă felinarele roș să ne bocească toate curvele c-am avut sămânță de-am umplut mahalaua cu copchii din flori și ne cântă NeaFante la trombon: Unde te duci, tu, Mihăițăăăă! Pe Nil! Da ce măta să cauți pe Nil? C-așa au zis ăștia că carma mea îi nașpa și tre să mai fac un stagiu de crocodil pe Nil. La fudulii Te citii? Dăi din trobon! Doamne miluiește pre robul tău carele acuma se mută ca în avatar de aici dintrupul ăsta nevolnic în corpul acestui crocodil. Mare minunea ta doamneeee! și crocodilul aprobă: Next că mie foame!

Comentariu publicat de octav semarian pe Februarie 11, 2017 la 9:48pm

„Misterele devoalate”, cum le spui, pot fi citite de oricine și sunt pe gratis! Ce rost mai are să-ți rupi de la gură? Zău, păstrează suma pentru... „crucea de piatră”! Facem cinste! Cu... „indulgență”!  

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2017   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor