Cultură, artă, spiritualitate, dar dacă nu ieşim la vot...matematic vorbind...


Din puţele gândirii strategice PSD-iste:

Teorema I
"Mă bazez pe voturi mai multe de la puşcăriabilii liberi şi de la cei ce nu muncesc, pentru a pune mâna pe banii celor ce muncesc. Aceasta este adevărata democraţie exprimată prin vot", semnat PSD

PS:Am observat că 3% dintre românii din diaspora au votat cu PSD, deşi nu-mi imaginam că în diaspora se fură aşa de mult.

Corolar1
"Decât pensionarii să trăiască sănătoşi şi să primească pensie 20-30 de ani , mai bine să fie omorâţi în spitale infecte şi să trăiască cu pensii mărite cu un milion, maxim 2-3 ani. Din banii deloc puţini economisiţi în felul acesta, să creştem numărul de pensii speciale, că este de unde din belşug. Cu cât mai mulţi pensionari cu pensii mărite cu un milion dar morţi prematur, cu atât mai multe pensii speciale crescute cu sute de milioane. Noi oricum ne tratăm în Turcia şi Austria, că ne permitem. Asta înseamnă cu adevărat să măreşti pensiile tuturor", semnat PSD

Corolar2
"Pentru ca toate acestea să se realizeze, este nevoie însă de sacrificii, sabotaj şi deci de multă muncă. Munca noastră este adevărata muncă. După cum v-am şi demonstrat, prin munca noastră am mărit salariile, am mărit pensiile tuturor", semnat PSD

Observaţie:
Filosofic vorbind, ce sentiment poate fi mai măreţ pentru un intelectual, un om cu studii, decât să se considere un urmaş demn de Iliescu, Brucan, mineriade şi în general tot ce ţine de coloana a V-a? Şi aceste sume sunt doar comparabile cu cei 30 de arginţi ai trădătorilor locali, stai să vezi miliardele celor din afară ce se folosesc de ei, că nici Iuda nu a acţionat de unul singur. De aurul nostru, de metale rare, de cupru, nu zice nimeni nici mâc, dacă or mai fi la locul lor. Pădurea sigur nu mai este. Exploatarea pădurilor, transhumanţa turmelor de urşi prin intermediul şoselelor riscante chiar şi pentru conducătorii auto antrenaţi să fie atenţi la gropi şi nu la urşi, sunt apolitice.

Vizualizări: 124

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de RobertC pe Decembrie 4, 2019 la 12:32pm

44% analfabetism functional

Peste câţiva ani, aceştia 44% vor lua decizii prin vot, în locul celor 2-3% cu rezultate foarte bune la învăţătură. Şi niciodată nu a fost cu mult diferit, poate doar în 1946, an în care au fost inversate rezultatele alegerilor în favoarea comuniştilor. 2-3% în orice ţară sunt autodidacţii, cei pe lângă care profesorii doar stau şi dau din cap, uimiţi. Degeaba se autoamăgesc unii, "noi împreună cu minoritatea olimpicilor, ce grozavi suntem, cei mai tari din lume, medalia de aur", că e minciună gogonată, umflată pe spinarea sub-normalităţii. Halal democraţie, competiţia partidelor politice e o păcăleală de cea mai joasă speţă, aproape la fel de mare ca totalitarismul, prin care decid proştii în locul deştepţilor. De la Esop îcoace, cam toţi cei deştepţi au spus asta, ei neavând nici o şansă să facă politică pe criterii cantitative.

https://www.portalinvatamant.ro/articole/noutati-97/rezultate-teste...

Comentariu publicat de RobertC pe Noiembrie 30, 2019 la 9:57am

Comentariu publicat de RobertC pe Noiembrie 20, 2019 la 9:30pm

Vezi, asta înseamnă să trăieşti într-o ţară ca Anglia, săracă în resurse naturale, fară vechime, fără tradiţii milenare, dar să ai regină, sau împărat precum în Japonia, o altă ţară foarte săracă. Ei pot şi noi nu putem, deşi, la aurul pe care-l avem în subteran, ar trebui să fie exact invers. Ar trebui ca Anglia să se roage de noi să le primim aurul spre depozitare. Când vom avea şi noi din nou Domnitor, va fi ce spunea şi fiul lui Ştefan: "Vom fi iarăşi ce-am fost şi mai mult decât atât!", fără paraziţi kominternişti şi trădători locali.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Noiembrie 20, 2019 la 7:41pm

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Noiembrie 20, 2019 la 7:40pm

"De aurul nostru, de metale rare, de cupru, nu zice nimeni nici mâc, dacă or mai fi la locul lor." (din articol)

 

Despre aurul nostru s-a vorbit astăzi pe un post TV, deoarece Iohanis a blocat cu mult timp în urmă Legea repatrierii aurului. Oare de ce se vorbeşte doar acum?

 

Există şi probabilitatea ca aurul nostru depozitat în Anglia să nu mai existe de mult, fiind transformat în bijuterii pentru doamnele prinţese, la fel cum nu mai vorbeşte nimeni despre tezaurul nostru depozitat în Rusia, din care s-a recuperat doar “Cloşca cu puii de aur” şi “Tezaurul de la Pitroasele”, dacă nu mă înşel…

 

AUR

https://www.stiripesurse.ro/gafa-uria-a-a-bnr-tot-aurul-romaniei-e-...

24/06/2016 18:46

Ăsta era marele secret al Băncii Naţionale Române care s-a aflat abia acum, după ce Marea Britanie a decis să iasă din Uniunea Europeană. … Rezervele internaţionale ale României (valute plus aur) erau la 31 mai 2016 de 36,3 mld. euro. BNR are cele mai mari rezerve de aur din Europa Centrală şi de Est, de 104 tone, deşi nu a mai cumpărat aur din anul 2000.

https://republica.ro/ascunde-bnr-adevarul-despre-aurul-pastrat-la-b...

2018-03-27 08:50:00

https://www.vice.com/ro/article/vbwxbx/aurul-romanesc-sta-mai-bine-...

01 Martie 2019, 3:54pm

http://www.ziare.com/bani/bani-aur/cu-ce-scop-a-pus-ochii-liviu-dra...

01 Martie 2019, ora 19:33

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/legea-privind-repa...

26.06.2019 12:50

 

şi TEZAUR

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/romania-si-rusia-discuta-di...

09.11.2019 16:00

https://ro.wikipedia.org/wiki/Tezaurul_Rom%C3%A2niei

 

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor