JOS L.DRAGNEA, JOS SATELITUL SĂU K.IOHANNIS, CORUPȚI, ȘANTAJAȚI DE COMUNITATEA EVREIASCĂ!
           VREAU DOMNITOR ROMÂN, PESTE ROMÂNII DE PRETUTINDENI, AȘA CUM ȘI-A DORIT DOMNITORUL SABOTAT ALEXANDRU IOAN CUZA, FĂURITORUL ROMÂNIEI LA IAȘI!


           26 ianuarie 2016, Bruxelles
           Liviu Dragnea - Este primul român căruia i-a fost înmânat „Compasul Ierusalimului”, de fapt "Busola", cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European, acordată de Moshe Kantor, preşedintele Congresului Evreiesc European. A fost sprijinit în continuare din Tel Aviv să câştige alegerile în România, conform agendei lor.

           Klaus Iohannis, 24 ianuarie 2017 (în timp ce noi sărbătoream Unirea, ca proștii), Strasbourg

           "Am convingerea că în acest an Consiliul Europei și Alianța pot să creeze un program-pilot care să aibă ca scop instruirea funcționarilor publici în combaterea negării Holocaustului și a antisemitismului. România, mai ales pe perioada deținerii președinției Alianței, este pregătită să promoveze în continuare definiția de lucru a antisemitismului, adoptată la București în cursul anului trecut, și să se implice în acest proiect-pilot", a spus Klaus Iohannis.
           Iată de ce chiulește marioneta, la sărbătoarea Unirii Principatelor. Nota scăzută la purtare.

           alte ex:
           1. K.Iohannis o numește rapid și fară obiecțiuni, pe analfabeta Viorica Dăncilă, prim-ministru. Cum să conducă o proastă un guvern? Sau mai bine spus, în ce scop a fost pusă ea acolo, din moment ce alții au fost dați jos imediat, înaintea ei?
           2. K.Iohannis l-a numit şef al SIE pe Vlase Petru Gabriel din PSD, ce a votat DA la modificarea codului penal în favoarea infractorilor. Deci diaspora e la mila PSD-ului, mafia transfrontalieră e la mila PSD-ului.
           3. Klaus Iohannis a demis-o pe Laura Codruța Kovesi.
           4. Klaus Iohannis numește șef la DIICOT, pe PSD-istul Felix Bănilă, contestat profesional și moral de propriul DIICOT printr-o scrisoare deschisă. Deci crima organizată transfrontalieră e la mila PSD-ului, mulțumită președintelui, care se preface că e în opoziție. Cine l-a obligat pe K.Iohannis să facă asta și de ce?
           E bine totuși că dă cu papagalul K.Iohannis, pentru ambient, că oricum nu folosește nimănui datul cu papagalul. Faptele concrete contează, care se văd din avion.


           Dacă ambii sunt așa de buni în apărarea intereselor israeliților, așa de contradictorii cu privire la interesele românilor, de ce nu ar lua ambii câte un șut în fund direct peste graniță, până în Israel, în an de centenar al unirii tuturor românilor, să se înțeleagă în idei acolo, dacă asta le place? Nu cred că s-ar supăra cineva de acolo, cu o așa armonie ideologică pe capul lor. Apropo, voi ăia snobi, care știți atâta genetică să acuzați de anti-semitism, care purtați chelii false să nu complexați vreun rabin puturos care are chelie pe bune, când vă dați cu capul de zidul plângerii, asemenea ciocănitorilor, știți de ce israelul cu i mic nu are o Constituție nici la ora actuală, care să apere interesele cetățenilor lor? E simplu, pentru că musulmanii din Tel Aviv sunt tot semiți, creștinii din Israel sunt tot semiți, copiii palestinieni, împușcați în cap de lunetiștii israelieni, sunt tot semiți. De aia nu au constituție, să nu fie obligați să le respecte drepturile fundamentale. Noi, care trăim în cea mai bogată țară din Europa, avem o Constituție, dar suntem conduși de comunitatea evreiască, prin marionete de tipul chelner cu moșie, sau bugetar 6 case. Nu avem o lege împotriva anti-românismului, în schimb ei au dat o lege politico-genetică împotriva anti-semitismului, la noi în țară! Ne lipsește un Țepeș, sau măcar un Ștefan!

Vizualizări: 106

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de RobertC pe August 13, 2018 la 6:39pm

După cum era de așteptat, au apărut printre protestatari și turiști străini iubitori de artă și foarte lați în spate. De la vizitat muzee în centrul capitalei, că doar nu de la tras de fiare zilnic. Care turiști, evident că sunt protejați de ambasade, reacționând ca la carte prin metoda "Cea mai bună apărare a lor este atacul". Acțiunile lor și ale altora mai vigilenți care nu au fost deconspirați, evident ca sunt de provocatori profe-sioniști ai civililor și de justificare a intervențiilor brutale ale jandarmilor, până la război civil. E un fapt concret deconspirat întâmplător, ce poate constitui o pistă pentru cei apolitici, autorizați să prevină dezbinarea românilor, în an de Centenar al Unirii Românilor, așa cum v-am mai anunțat din timp și eu, citându-i pe alții mai în "problemă" ca mine. 

Comentariu publicat de RobertC pe August 11, 2018 la 1:31pm

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2019   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor