Sa comentam ce fac altii este priceperea noastra de baza. Sa dam solutii gandite doar "la suprfata", sau nici macar asa, e foarte simplu. Daca asa merge valul, sa ma arunc si eu in el si sa-mi exprim…

Sa comentam ce fac altii este priceperea noastra de baza. Sa dam solutii gandite doar "la suprfata", sau nici macar asa, e foarte simplu. Daca asa merge valul, sa ma arunc si eu in el si sa-mi exprim...parerea:

Poporul vrea un trai decent; cine nu ar vrea? Poporul vrea locuri de munca; dar daca se poate, la stat, si nu platite prost; A se vedea cate locuri de munca, in domenii mai fara birou, stau ne ocupate la nivel national!!!...Pai pentru un necalificat, ce nici bac-ul nu l-a luat, dece nuar fi buna croitoria? Sau chelner, sau barman? Cine nu-i lasa pe I.T.-isti sa "socializeze" si sa faca echipe care sa inventeze programe atat de necesare dezvoltarii tarii poporului, omenirii...? Si sa castige bani cinstiti si multi...Macar scotand lucrarile la licitatie. Poporul vrea sa i se dea... Dintre manifestanti, aproape fiecare dorea cate ceva, dar erau unii care spuneau ca au venit sa strige si ei "ce striga lumea"

Multi bat in Basescu. Poate ca a cam confundat echipajul navei cu echipajul tarii, in sensul ca echipajului tarii mai trebuie sa-i ceri parerea si sa-i mai si explici dece trebuie facut un lucru intr-un anumit fel...E un om "dintr-o bucata", caruia nu-i place sa fie contrazis; chiar daca a avut multe idei si initiative bune, a mai si gresit ne acceptand si alte pareri... Ce e cutremurator de rau, este faptul ca, la orizont, nu se vede un inlocuitor la comanda. In filmele cu pirati, comandantii de nave au pe umeri cate un papagal, dar nu aceia pot deveni comandanti navei in caz de nevoie...

Despre bietul Boc, nu cred ca i se pot reprosa prea multe. Un ardelean bine crescut, om de cuvant, plin de spirit de sacrificiu. Nevoit sa lucreze cu "materialul clientului". Lasat de multe ori singur in bataia pustilor, a tunurilor... Cand sa culeaga si el o bruma de recolta, dupa doi ani de suturi..., s-a facut pe placul opozitiei si s-au decuplat alegerile. Ce castiga DESTEPTII care nu au dorit alegeri comasate:

1. POPORUL, 500 de manifestanti, din 10 000, a obtinut performanta de a le lua pensionarilor (in jur de 5.000.000) si salariatilor bugetari (aproximativ 130.000) orice speranta de majorare de pensii sau salarii in acest an. Cum? Foarte simplu si PLANIFICAT. De ce nu voia opozitia alegeri comasate in noiembrie, dar in iunie si=ar fi dorit? Dupa trimestrul I al acestui an, cand ar fi avut cifrele concrete ale anulu 2011 si ale trimestrului ar fi putut proceda la o marire (pensii, salarii) care sa inceapa cu mai mul de 6 luni pana la alegeri (in conformitate cu legea). Pai, daca scoti tara din criza si mai dai si mariri de pensii si salarii,obtii capital politic? CURTEA C.a asteptat...viscolul si a decis.AM CASTIGAT!!!URA!!! Ma opresc aici ca V-am plictisit destul.

 Cu bine, ION TARANU

 

Vizualizări: 29

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor