În condiţii vitrege, pe Planeta Moldova, înconjuraţi de barbari, cîţiva tineri scriitori şi artişti plastici au hotărît să spună lucrurilor pe nume.

Ei au conceput o revistă de atitudine pe care merită să o citească oricine vrea să îşi facă o impresie despre mentalitatea şi realităţile basarabenilor.

Sub coordonarea „părinţilor fracturismului” – Dumitru Crudu şi Marius Ianuş, cu participarea Asociaţiei Tinerilor Plasticieni din Moldova – Oberliht, şi a grupurilor Planeta Moldova şi Human Zone, a unor autori independenţi, precum Pavel Păduraru, Alexandru Buruiană, Vlad Gatman, Vadim Vasiliu, Constanţa Popa, Silvia Caloianu, Stare de urgenţă îşi doreşte să fie revista de cultură basarabeană cu cel mai mare tiraj. Şi un focar pentru ideile şi atitudinile noi, cele care pot schimba o lume închisă în trecut.

Revista apare bilunar la Chisinau si la Bucuresti (o puteti gasi la chioscul de langa muzeul literaturii, in green hours si in club a).


Pentru mai multe detalii accesati blogul revistei : http://staredeurgenta.marte.ro/

click pentru primul numar al revistei

Orice persoana care cunoaste realitatile din Basarabia si doreste sa scrie despre acestea sau este interesata sa ne sprijine, ajutandu-ne cu distributia revistei, este rugata sa ne contacteze pe adresa : stare_de_urgenta@yahoo.com .

Vizualizări: 15

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Florin Caragiu pe Februarie 1, 2008 la 10:36pm
Buna, Andreea, mă bucur sa vad postingul acesta, nu am ajuns din păcate atunci când a fost prezentarea în Bucuresti la Club A, dar e o chestie super, o sa mai anunt si eu pe cine stiu, bafta multa.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor