In sfarsit primii si eu raspuns concret si pe inteles cum sa incep si eu sa-mi scriu gandurile folosind paginile acestei retele literare. Cum deja este miezul nopti si cascatul m-a prins din plin o las cu sctisul mai pe larg si povestirile la lumina zilei si mai odihnit ca sa pot scoate la iveala povesti de viata cum fiecare le traeste pe unde-l duce soarta. Sa te tii pe urma Ioane daca cineva s-o opri din fuga macar sa-si piarda timpul cu aruncatul vorbelor fara mestesug literar cum mi sa spus cu multa vreme in urma de-o vre-o doua ori cum ce scriu eu ca poveste sat bune dar trebuesc aranjate sub forma literara. Inca nu stiu cum este forma asta si daca-mi lipseste. O s-o invat pe parcurs precum si locul unde si cum sa pun liniuta.De punct am invatat de mult cum sa-l folosesc, gura-mi nefiind chiar atat de sloboda precum ar vrea sa fie. Ce-o fi o fi. Binec-am aflat cum sa intru si eu in lumea scrisului ca povestas fara brevet la tiparnita. Curaj Ioane si dai drumu cu strigaturi ca la circ, "Lume !,lume !, veniti sa cetiti la gazeta virtuala povesti despre cum a fost pe vremuri cand traia Ion dela Calafat ! Tare sant curios si nerabdatator daca strigatura va aduna pe cineva la gazeta virtuala sa citeasca povestile lui. Cum vine o vorba,tot omul incearca cate ceva si uneori incercarea moarte n-are ! Multumesc mult elui ce si-a rapit din timp si ma indrumat cum sa apar si eu in paginile acestei reviste nu numai cu semnatura de prezenta ci si cu ceva in plus. Inca odata multumesc amabilei Morariu Elena !

Vizualizări: 64

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Morariu Elena pe Martie 5, 2012 la 11:59pm

Acum am intrat pe profilul d-stră şi mă bucur că  v-am putut ajuta să vă îndepliniţi dorinţa. Succes pe mai departe. Elena.

Comentariu publicat de Irina Lucia Mihalca pe Martie 5, 2012 la 8:51pm

Inceputul, ca orice inceput, e greu! Astept, cu drag, sa va citesc impresiile!

Comentariu publicat de ZINCA MARIUS IULIAN pe Februarie 23, 2012 la 7:48am

sper sa nu fie cu banat faptul... ca-mi "pierd si ca-mi voi pierde" timpul cetind aruncatul vorbelor poate fara mestesug literar caruia nici eu nu-i stiu... forma literara, dar cu... talc

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor