Apel la candidatură: rezidenţă de literatură de la Tescani

În continuarea rezidenţelor de literatură de la Tescani, Muzeul Naţional “George Enescu”, secţia Dumitru şi Alice Rosetti Tescanu – George Enescu şi Asociatia „ArtistNe(s)t” lansează o noua rezidență ArtistNe(s)t pentru scriitorii români.

Rezidenţa de literatură se va derula la Tescani în perioada 10 octombrie – 10 noiembrie. Se oferă cazare şi masa timp de o lună, o bursă de criză în valoare de 1000 lei, spaţiu pentru creaţie, acces gratuit la internet şi un excelent cadru in mijlocul naturii.

Cei interesaţi să beneficieze de această oportunitate sunt rugaţi să trimită un dosar de candidatură care trebuie să conţină o scrisoare de intenţie, o biografie artistică si o scurtă descriere a proiectului literar ce urmează a fi dezvoltat la Tescani. Rezidenţa de literatură este realizată cu sprijinul financiar oferit de de Programul Cultural Elvetian in Romania.


Selecţia scriitorilor va fi realizată de un board artistic format din Laura Manolache (director Muzeul National G.Enescu), Gabriela Ilas (coordonatorul programului de rezidente ArtistNe(s)t de la Tescani),
scriitorul Vasile Ernu şi Cosmin Manolescu, directorul asociaţiei ArtistNe(s)t. Dosarele de candidatură trebuie trimise electronic la adresele de e-mail artistnest@gabrielatudor.ro şi tescani2001@yahoo.com,
până cel tarziu la data de 10 septembrie 2010.

Rezultatele vor fi facute publice la mijlocul lunii septembrie. Pentru mai multe informații vă rugăm să luați legătura cu dna. Gabriela Ilaș, coordonator ArtistNe(s)t, adresă e-mail: tescani2001@yahoo.com.

Programul de rezidente ArtistNe(s)t a fost fondat de Gabriela Tudor şi Programul Cultural Elvetian în Romania în 2006.

Mai multe informaţii despre rezidenţele ArtistNe(s)t de la Tescani găsiţi în documentul pdf atasat sau pe site-ul www.artistnest.ro.

sursă: comunicat de presă www.artistnest.ro.


Vizualizări: 14

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor