Arta ca forma de exprimare by Angela Baciu - Asociatia Persoanelor cu Handicap Sporting Club Galati

Asociatia Persoanelor cu Handicap Sporting Galati,
“Atelierele de creatie ale poetei Angela Baciu”,

va invita la o noua sesiune de ateliere de creativitate,

“ARTA CA FORMA DE EXPRIMARE”

Invitat permanent: Doamna Angela Baciu – scriitor

Cand? Marti, 21 octombrie 2014, ora 17.00 
Unde? la sediul asociatiei din Str.Nae Leonard, nr.34, Bl. S 12, parter, Galati

Va asteptam cu mult drag sa cunoasteti oameni cu adevarat frumosi si speciali!!!

Din program:

- Rezultate competitii si participari la festivaluri
- Organizarea Agendei Culturale in perioada octombrie 2014 – martie 2015
- Pregatirea programului pentru spectacolul anual “Arta de a trai frumos printre oameni / Vis de iarna”, dec.2014 (ed.XI) cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati
- Colecta de carte pentru formarea bibliotecii din cadrul asociatiei.


Asociatia Persoanelor cu Handicap “Sporting Club” Galati este prima organizatie neguvernamentala cu specific social si sportiv ce a organizat incepand din 1992 o competitie sportiva pentru persoanele cu handicap locomotor numita “Cupa Danubius” (incluzand popice, tir, orientare turistica si probele atletice: aruncarea sulitei, aruncarea greutatii, 100 m viteza, 800,m rezistenta-feminin si 1500 m rezistenta-masculin), baschet in scaun cu rotile, reusind cu eforturi deosebite sa mentina traditia pana in prezent. 

Datorita eforturilor asociatiei noastre si a conditiilor deosebite asigurate participantilor, din 1993 Asociatia Persoanelor cu Handicap “Sporting Club” Galati organizeaza impreuna cu Federatia Romana a Sportului pentru Persoane cu Handicap (F.R.S.P.H), Directia Judeteana pentru sport in colaborare cu Primaria Municipiului Galati, sub egida Organizatiei Nationale a Persoanelor cu Handicap din Romania (O.N.P.H.R), Campionatul National de Tenis de Masa, care se bucura de onumeroasa participare din intreaga tara, 90-100 de participanti sportivi cu handicap locomotor.
De asemenea, Asociatia Persoanelor cu Handicap “Sporting Club” Galati a fost prima organizatie care a organizat in anul 1992 primul “Raliu” pentru persoanele cu handicap locomotor cu autoturisme adaptate. Membrii asociatiei participa an de an la toate competitiile organizate de F.R.S.P.H. la care este membru fondator precum si la competitiile organizate de celelalte organizatii din intrega tara.
In fiecare an F.R.S.P.H intocmeste un calendar competitional ce prevede toate competitiile sportive ce vor avea loc in anul curent. La aceste competitii participa sportivi din urmatoarele orasei Bucuresti, Constanta, Timisoara, Cluj, Lugoj, Zalau, Iasi, Bacau, Turnu-Severin, Sibiu, Onesti, Turda, Botosani, Oradea, Vaslui, etc.; orase in care sunt constitute asociatii sportive, afiliate la federatie.
Asociatia Persoanelor cu Handicap “Sporting Club” Galati participa an de an la toate competitiile organizate de celelalte asociatii din tara dupa cum urmeaza: “Cupa Poseidon” - Constanta, “Cupa Lamont” - Cluj, “Cupa Hermanstandt” - Sibiu, “Cupa Ana Lugojana” - Lugoj, “Cupa Danubius” -Galati, unde a obtinut de-a lungul timpului rezultate deosebite atat individual cat si cu echipa.
Pe plan international membrii APH SPORTING CLUB au participat la competitii ce s-au desfasurat in Italia, Filanda, Spania, Koreea de Sud, Portugalia, Ungaria, Moldova. Participarea la Competitile interne si internationale sa dovedit a fi una din cele mai bune metode pentru integrarea in societate a persoanelor cu handicap.
Pe plan social asociatia a derulat programe cu finantare interna si externa privind amenajarea spatiului in care isi desfasoara activitatea, cursuri de calificare si recalificare profesionala pentru persoane cu dizabilitati.

Va asteptam cu mare drag!

Eveniment sub egida Uniunii Scriitorilor din Romania, Filiala Iasi,

Reprezentanta Galati - Tecuci

Vizualizări: 154

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor