Dragi prieteni,
A mai trecut un an. Un an în care am avut vise, speranțe, realizări ale idealurilor noastre, mai mari sau mai mici. Cu toții am încercat să împărtășim celor care citesc, din experiențele noastre de viață dăruind din preaplinul sufletului nostru în versuri, proză, comentarii.
Mulţumesc tuturor celor care au fost prezenţi la manifestările Asociaţiei Universul Prieteniei precum şi celor care au poposit pe pagina de pe acest site, invitându-vă ca și în anul 2012, să petrecem orele de relaxare împreună, în spațiul virtual sau real, răsfoind pagini din sufletele noastre, dăruind și primind la rândul nostru, tot ce avem mai de preț: cuvântul, emoția, armonia și prietenia.
Pentru a va informa cât mai elocvent despre ce înseamnă Universul Prieteniei, vă provoc să vizitați și de ce nu, să vă înscrieți pe site-ul Asociației la adresa http://www.universulprieteniei.org/
Acolo veți găsi întreaga noastră activitate, veți putea vizualiza fotografii şi filmulețe cu realizările celor 3 ani de muncă pe tărâmul prieteniei.
Cu sincera consideraţie, pentru voi toţi cei care mi-aţi făcut viaţa mai frumoasă.

Rodica Rodean-preşedinte Asociaţia Universul Prieteniei.

Vizualizări: 23

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor