Ateismul celular

 

Descriere: necesitatea corectării direcţiei de mers a cercetării ştiinţifice pentru a elimina incertitudinea existentă în trasabilitatea societăţii umane

 

Recent, pe site-ul http://the-scientist.com/2012/07/23/opinion-scientists-intuitive-fa..., a fost abordată problema tehnicilor de comunicare a rezultatelor cercetării ştiinţifice către publicul larg, denumită "Ştiinţa Comunicăriilor Ştiinţifice", astfel încât acesta să înţeleagă cât de cât direcţia şi viteza de deplasare către ADEVAR a cercetării ştiinţifice, componnente de bază ale TRASABILITĂŢII (mecanica cuantică).

Deoarece de mai bine de cinci ani, de când am abordat domeniul cercetărilor ştiinţifico-religioase referitoare la Geneză şi Genetică, şi eu mă confrunt cu această problemă de tehnică de comunicare a rezultatelor cercetărilor mele, atât către mediul ştiinţific, mediul religios şi publicul larg, m-am simţit atras de acest subiect, la care, drept să vă spun, aş fi vrut să comentez ceva senzaţional, dar nu mi-am găsit cuvintele potrivite din cauza lipsei de intuiţie de a găsi termenii de comunicare adecvaţi diverselor medii ale cunoaşterii umane atât de depărtate între ele.

În acest timp, un văr al meu medic, cu care mă mai "ciondănesc" pe probleme ştiinţifico-religioase, mi-a trimis ieri un mail cu o referinţă: http://www.orthograffiti.ro/825/celula-atee/.

Deoarece nu m-a pasionat PLAGIATUL, nu cunosc foarte bine termenii de copiere a informaţiilor de pe diversele site-uri şi nici riscurile pe care le-aş putea suporta dacă aş reda aici, mot-a-mot, acel articol, astfel încât mă mulţumesc a vă orienta către el.

Totuşi nu pot să nu remarc deosebita intuiţie a vărului meu, medic, care m-a orientat către articolul "Celula atee", articol ce, zic eu, mi-a adus acel plus de informaţie necesar şi suficient reîncercării mele de a deschide ochii oamenilor, fie ei din publicul larg, din rândul teologilor sau al oamenilor de ştiinţă.

O apreciere a lui Einstein referitor la relaţia ştiinţă-religie sună aşa: “Ştiinţa fără religie este imperfectă; religia fără ştiinţă este oarbă.”

Eu, primul om din lume care vorbeşte despre bio-GPS-ul introdus de Dumnezeu în coasta omului, nefiind de acord cu această caracterizare făcută de marele cercetător, am spus că religia deţine busola orientării corecte a omului către Dumnezeu, iar ştiinţa, imperfectă fiind, a eliminat bio-GPS-ul divin din apendicele xifoid şi a pus un bio-CIP în sistemul limbic din creier.

Astfel celebrele corniţe din capul omului, văzute de religie încă de la apariţia ei, au prins viaţă prin bio-antenele plantate de om în propriul cap.

Se ştie de către omul de ştiinţă că celula canceroasă este caracterizată prin fenomenul de început al dezorientării axului centriolar, care, prin multiplicare, conduce la naşterea de celule fiice cu trei sau cu mai multe grupe de centrioli. Din acest motiv, al dezorientării axului celular, celulele canceroase nu mai respectă ordinea prestabilită a metabolismului celular şi acaparează organismul prin celebrele TUMORI.

 

Revenind la "Celula atee" pe care autoarea articolului o extirpează în final printr-o operaţie, eu, nefiind medic ci doar un "pârlit de inginer", nu mi-am propus să elimin celula atee printr-o operaţie, ci doar să o orientez bine, pentru ca şi ea "să trăiască bine din munca ei cinstită" (Ecclesiastul 3.13), în conformitate cu Programul Celular stabilit prin Creaţie de către Cel Nevăzut.

Vă spun eu, cu mâna pe "inima de om" (Daniel 7.4), că dacă noi, oamenii, celulele de bază ale acestei societăţi, nu ne vom orienta bine pentru a corecta bine ceea ce e de corectat, "Ateismul Celular" care a prins de mult rădăcini adânci pe acest pământ, omul prost informat nu va mai putea fi orientat la timp şi va fi necesară şi suficientă extirparea lui printr-o operaţie făcută de Creator.

Vizualizări: 149

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor