Bagajul de Cultura ofera gratuit spre recenzie cartea “Tigara unui viitor de paie”

Bagajul de Cultura ofera gratuit spre recenzie cartea “Tigara unui viitor de paie”
Ultimul concurs de recenzie de carte din seria “Bagajul de Cultura” aduce in prim plan cartea lui Marius Ghilezan  “TIGARA UNUI VIITOR DE PAIE”. Membrii comunitatii SemneBune sunt invitati sa se inscrie pe http://semnebune.ro/evenimente/inscriere-eveniment/ pana pe 30 iulie pentru a primi cartea gratuit spre recenzie duminica, 31 iulie, de la ora 12.00, la ceainaria Serendipity Tea din Bucuresti.
Pentru a intra in concurs, participantii vor publica pe blogul personal recenzia cartii si vor posta link-ul pe peretele grupului SemneBune de pe Facebook impreuna cu un text de maxim 200 de caractere care sa argumenteze de ce merita citita cartea.
Comunitatea SemneBune va desemna cele mai inspirate recenzii si argumentari votand prin LIKE pana sambata, 30 iulie, ora 18. Primele 3 postari in ordine descrescatoare a numarului total de LIKE-uri vor castiga de la editura Corint un pachet de 10 carti (locul 1), un pachet de 5 carti (locul 2), respectiv un pachet de 3 carti (locul 3).
Premierea castigatorilor va avea loc a doua zi, duminica, 7 august, la ora 12, tot in Ceainaria Serendipity Tea.
Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.
Campania de lectura “Bagajului de Cultura” a inceput cu recenziile cartii “UCIDETI GENERALUL”, de Bogdan Hrib, a continuat cu “ASASIN LA FEMININ” al Monicai Ramirez si acum se asteapta recenzia la “DUPA FAPTA SI RASPLATA” de Kate Atkinson. Recenziile titlurilor intrate in concurs se regasesc  aici.
Despre SemneBune
SemneBune.ro integreaza informatii despre evenimente cultural-literar, carti, scriitori si editori pentru comunitatea cititorilor si scriitorilor amatori din Romania. 
 
Despre carte
"Prin Marius Ghilezan, poezia devine pamflet şi predică, pelerinaj al spovedaniei aceluia ce nu se lasă învins de memorie. Versurile caută sfinţi şi martiri văzuţi nu doar ca nişte relicve de închinat.
Intr-o vreme cand textele se dezic de valori si de muzica sferelor de iubire si idealuri, Marius Ghilezan defineste conferinţa de la Yalta, fara nicio diplomaţie sau eufemism, locul unde mai mari ai lumii au aprins un viitor de paie, care inca fumega.” – Doina Uricariu.

Vizualizări: 94

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Paduraru Gheorghe Alexandru pe Iulie 29, 2011 la 11:15am

Buna ziua,

Multumesc de invitatie,

Si multe urari de bine lui Marius Ghilezan, un autor semnificativ in peisajul literar romanesc care, uneori, este si poet impetuos, incisiv, cu o personalitate distincta, ca si in admirabila sa publicistica.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor