Când vrea Domnu’ cu sãracu’, dintr-o bubã-i umple capu’

Dorinţa doamnei Betti a fost ca “Ediţia” sã-mi publice un articol, pentru cã, zicea ea, i-a plãcut mult… Sincer, nu prea am crezut-o, dar am acceptat din mai multe motive. Pentru ca niciodatã nu m-am lãsat rugat de o femeie, dar şi pentru cã-mi place foşnetul sutanelor în alergare, pentru cã sper sa citeascã Chuck Norris şi sã facã dreptate, dar şi pentru cã pot pãrea posedat si aşa, poate, voi ajunge sa mã bucur de o exorcizare. Nici nu s-au uscat bine lacrimile de pe obrajii tipografilor şi nici chiciura din mustaţa poştaşului care ne aduce corespondenţa la azil, cã efectele au şi început sã se vadã:

Citeste in continuare:

http://pamfletarul-orb.blogspot.ro/2013/02/cand-vrea-domnu-cu-sarac...

Vizualizări: 279

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de November pe Februarie 23, 2013 la 3:59pm

   Considerati, domnule Scrimint,  ca viata  e ca un tren cu o ruta (mai mult sau mai putin!) interminabila! Cam exagerata expresia..."conflagratii", si nu e in "numele sfintei credinte" ci in numele acelor slujitori ai credintei, care de fapt...nu o slujesc ci o profaneaza . "Pamflet conspirativ"???? Pas du tout!

Comentariu publicat de Adrian Scrimint pe Februarie 23, 2013 la 12:31pm

Mda, un pamflet conspirativ. Mai avem mult de lucru cu părerile muritorilor, şi poate în asta stă şi bine venita diversificare... Un articol care stârneşte polemici şi conflagraţii în numele sfintei credinţe :))) Dacă aş fi în compartimentul unui tren cu o rută interminabilă, m-ar distra parcurgerea unor astfel de articole!

Comentariu publicat de November pe Februarie 22, 2013 la 7:43pm

 Felicitari doamnei Betti! Sunt sigura ca numarul din "Editia" care ti-a publicat pamfletul, s-a vandut in tiraj mare. Daca nu...inseamna ca romanilor le moare, simtul umorului! (si al criticii!).(Restul comentariului l-am facut pe blog!)

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor