Sunt prietena cu multi colegi de pe siteurile literare: cu unii cu care empatizez mai port si corespondenta prin email sau pe messenger si tare ma bucur cand primesc vesti bune de la ei! Sunt o persoana care nu imi sufoc prietenii, cunoscutii, ii respect si ii “deranjez” numai atunci cand este cazul. Unii dintre ei mi-au intins o mana cand am avut nevoie dand dovada de altruism, daruire, si nu pot decat sa le multumesc si sa le port respect. Sunt un om al cuvantului si cred ca nu am dezamagit pe nimeni cand am promis ceva. Daca am putut sa ajut cu ceva, macar cu un sfat nu am precupetit si l-am oferit cu multa sinceritate si tare mult m-am bucurat cand el a dat rod!

Daca este sa mai multumesc inca de o mie de ori oamenilor care mi-au stat alaturi la cele doua carti ale mele si care au facut sa iasa niste carti reusite (unul de versuri si altul de proza) o sa le multumesc pana la sfarsitul vietii mele.

Cu domnul Gheorghe Mocanu, scriitor, membru in U.S.R. m-am intalnit pe siteul „Cititor de Proza”. I-am citit prozele postate si i-am admirat talentul, comentandu-i textele. Cand nuvela mea a fost gata, inainte de a o trimite la editura, l-am rugat sa se uite peste ea, stiind ca este un scriitor cu experienta, cu talent si exercitiu in ale prozei, redactor de reviste. Dansul a citit-o, i-a placut, m-a felicitat, mi-a dat unele sfaturi si mi-a trimis cateva cuvinte spunandu-mi daca doresc sa le astern pe undeva. Bucuria  mea a fost nemarginita; le-am asternut pe ultima coperta si nici nu stiu cum sa-i multumesc ca a infrumusetat coperta, coperta facuta cu multa pricepere si talent de o alta republicana a noastra, Maia Martin, careia nici ei nu am cuvinte sa-i multumesc.

„În aceste vremuri înfiorate, când mulţi dintre cei ce cochetează cu creaţia literară îşi drenează osârdiile spre forma versificată aglomerând piaţa cărţilor de poezie, Vasilica Ilie iese din tipicul obişnuit şi ne propune o proză captivantă, izvorâtă din locurile copilăriei sale. Opul de faţă scoate din anonimat obiceiuri şi tradiţii ale mediului rural din Bărăganul lui Fănuş Neagu, expunându-le ca pe o curiozitate genuină, cum numai Muzeul Satului ne poate oferi.”

Gheorghe Mocanu

 

Zilele trecute l-am anuntat pe domnul Gheorghe Mocanu despre lansarea cartii.

Dansul mi-a trimis cateva randuri pe care le fac cunoscute:

„   Ma bucur foarte mult de realizarea ta, iar despre cele cateva cuvinte pe care eu le-am asezat din suflet pe coperta cartii tale, sa stii ca au fost scrise cu inima muiata in sinceritate, pentru o autoare care creste mereu pe drumul valorii prozei noastre romanesti.                                                                                                    

Te felicit, Vasilica Ilie, si sa-ti traiasca acest copil minunat pe care l-ai plamadit din talentul si sudoarea ta si l-ai botezat  "Rascrucea destinului".

Gheorghita Mocanu"

 Prin aceste randuri, acum, inaintea lansarii volumului meu de proza “Răscrucea destinului” care se va produce pe 7 iulie, la Iasi, in cadrul cenaclului “Universul Prieteniei”, sub egida careia s-a editat, vreau sa-i multumesc scriitorului Gheorghe Mocanu pentru acest gest omenesc si sa-i aduc recunostinta mea.

                                                         Vasilica Ilie

 

 

Vizualizări: 26

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Vasilica Ilie pe Iulie 6, 2011 la 1:09pm
Irina, si asa este: de aceea am si punctat cu acest titlu, textul! Multumesc pentru interventia ta si pentru ca imi esti alaturi, mereu! Cu mult drag si prietenie, Vali
Comentariu publicat de Irina Lucia Mihalca pe Iulie 6, 2011 la 12:59pm

"Cand oamenii sunt Oameni"  descoperim iubirea acea pura, simpla, dezinteresata!

Alaturi de tine, cu drag, Irina

Comentariu publicat de Vasilica Ilie pe Iulie 6, 2011 la 9:18am
Multumesc, Isadora!
Comentariu publicat de Doria Șișu Ploeșteanu pe Iulie 6, 2011 la 8:47am
alături de gândul tău, Vali.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor