CEL CE STUDIAZA SI CERCETEAZA , ACELA ...CUNOASTE ...

                                 CEL CE STUDIAZA SI CERCETEAZA , ACELA ...CUNOASTE ...

                                                ... CUNOSCAND IUBESTE CU PASIUNE ...

  Nu cel ce studiaza patru carti poate arde in flacari , ci cel ce se adanceste intr-o biblioteca impodobita cu studiu de religie ,de arta de stiinta si de filozofie . Divinitatea este :

                                                                      O VASTA GRADINA 

cu tot felul de plante ,flori ,arbusti si arbori . Nu este suficient sa cunosti doar florile , ci si arbustii , sa te straduiesti sa te apropii si de copacii fructiferi si aproape de ei fiind ,sa indraznesti sa culegi orice fruct,fie el in varful celui mai inalt copac ...

 A CUNOASTE ... inseamna mai intai a te informa , a studia , a cerceta  . Nu unilateral ..., nu intr-o singura directie , marginindu-te la un singur domeniu , ci extinzandu-te in toate . Nu pledam pentru o searbada pasiune pentru carti ,carti si iar carti .Pledam pentru o selectie care totusi ,sa patrunda in toate sectoarele :stiinta arta , religie si filozofie .

 Latinul spune : Non multa ,sed multum"!-,, Nu multe , ci mult !" ,adica studiu serios ,intrarea in detaliu patrunderea in adancime ,ajungerea la esente .

 Nu intamplator Candela a fost aleasa ca simbolal arderii ... ARDEREA cere untdelemn ...,iar untdelemnul este 

esenta provenita din stoarcerea semintelor . A avea untdelemn , inseamna a avea seminte multe !!! A avea seminte multe insa ,inseamna a ara ogorul mintii , a semana brazdele universului cugetator .

  Amploarea unei simfonii depinde de numarul instrumentistilor . O orchestra mare are si sansa sa realizeze un grandios tumult sonor . O armonie completa cere patru voci : o soprana ,o altista ,un tenor si un bariton ...Sunt cele patru domenii de care am vorbit : soprana este ARTA ,altista este RELIGIA ,tenorul este STIINTA , iar baritonul este FILOZOFIA !

Iata quartetul de aur ,singurul ce ne poate face sa intelegem SFERA .

 SFERA nu e un cerc plan , ci o forma spatiala , definita de trei coordonate . E o complexitate , o simfonie de valori ,

un candelabru de lumini , o orga cu nenumarate registre , o fresca cu o savanta policromie .

 Ce este EXTAZUL ?

                                            EXTAZUL ESTE ,este VEDEREA SFEREI !

 George Vasii , NUNTILE NECESARE .

Personal as avea de adaugat : Sanatatea omului este in general afectata de de tot felul de paraziti ,virusi ,bacterii , care la randul lor sunt purtatatoare de alte .... gunoaie astfel asociez si informatiile primite de noi  din diverse surse ,sunt parazitate ,partial adevarate sau chiar dea dreptul rau intentionate . Este nevoie de studiu ,de post ,de meditatie pentru a ne putea reabilita fizic si spiritual .

  NUNTILE NECESARE , este o carte care explica pe intelesul multora , vremurile actuale ,vremea secerisului , cand graul se separa de neghina si se va arunca in foc .

Eseu de prezentare a invataturii cristianice bazata pe treptele evolutiei spirituale
– 1978 –

 

  

    Crestinismul trece printr-o criza capitala. Cine poarta vina? Textele evanghelice? Ierarhii, preotii, teologii? Sau masele care si-au intors privirile spre meciuri, seriale si vitrine? Se pare ca vina e impartita, dar totusi vina nu o poarta decat acest implacabil destin pe care il dicteaza constelatiile raportate la nivelul spiritual global al pamantului.

Criza crestinismului nu trebuie cautata in teologi sau mase, ci, in respiratia ciclica a lumii care, datorita unei indelungate perioade de asimilare se satura si vrea ceva nou. Unei perioade de stralucire totdeauna ii urmeaza o perioada ulterioara de regres, de intuneric.

Acesta este ritmul vietii si al existentei: respiratia, bataile inimii, succesiunea zilelor si noptilor, anotimpurile, toate vorbesc despre o anumita ritmicitate. Nici un fenomen nu este monoton, linear. Evolutia este o sinusoida care cunoaste o linie ascendenta, un apogeu, pentru ca apoi sa coboare pana in fund de prapastie.

Materialismul trebuie sa-si epuizeze perioada lui de apogeu si din fericire intuitionistii ii si presimt etapa de declin.

Nimeni nu poate nega faptul ca marile monumente ale culturii se datoresc crestinismului. Iata-l insa obosit, epuizat. Parca s-a spus totul. Parca nu mai exista nimic de adaugat!... Iluzie!

Realitatea este ca lumea moderna traieste si ea ca niste copii bucuriile unei vitrine cu jucarii: masinile, produsele tehnicii moderne. Suntem in faza in care traim din plin satisfactiile cuceririlor tehnicii moderne si de aceea trebuie sa asteptam sa ne plictisim de ele si sa mai vrem si altceva.

Lucrarea noastra se adreseaza tocmai celor ce s-au plictisit de atatea jucarii si reusesc sa-si faca timp si pentru cele vechi, pentru cele ce stau prafuite in sertare.

De povesti oamenii s-au cam saturat.

Oamenii s-au cam saturat de Dumnezeul crestin care cere rugaciuni, pomeni, metanii, evlavie si cucernicie.

Textele evanghelice insa, ascund inca multe surprize. Surpriza noastra este ca vedem in invatatura lui Hristos TREI MUNTI.

Oricum e mai atragator un Hristos care cheama omul la un fel de alpinism intelectualizat si spiritual decat un Hristos care te cheama doar la slujbe, post si rugaciune. Au si acestea locul lor obligatoriu si necesar, si asceza trupului e necesara pentru ca pe fondul ei se poate construi asceza mintii, dar slujbele si posturile, aceste „obiceiuri traditionale” zac in umbra ascunsului mesaj christianic, ingropat de veacuri.

Desigur, noi nu ne-am rezumat strict doar la textele evanghelice, ci si la cele aflate de noi, aflari cuprinse in prima lucrare a noastra „CERCETaRI iN LUMEA NEVaZUTa”.

Am mai incercat ceva in aceasta lucrare. Am incercat sa ignoram barierele dintre diversele religii si sa le apropiem de ceea ce are crestinismul mai pretios. De aceea am incercat sa facem sa intre in rezonanta ideile christianice cu cele doua mari religii ale Egiptului si ale Indiei.

Consideram ca aceasta ne-a prilejuit o mai vie posibilitate de a scoate in relief indiscutabila claritate a existentei celor TREI MUNTI din invatatura christianica:

1. PREDICA DE PE MUNTE,

2. MUNTELE EXTAZULUI: TABORUL si

3. MUNTELE CUNOASTERII: GOLGOTA!

Am pus accentul in aceasta lucrare pe faptul ca sensul existentei noastre milenare a fost, este si va ramane:

CUNOASTEREA!

De aceea si secolului cercetarilor stiintifice ii gasim un important rol, cu adanci semnificatii pentru evolutia intelectului. Spiritul stiintific are marea calitate de a disciplina gandirea. Cercetarea implica studiu, informare si profunda analiza. Ea dezvolta ratiunea care, pentru lucrarea noastra, joaca un important rol, acela de a crea premizele, de a realiza baza unei ample PIRAMIDE pe care vor trebui sa urce, in final toti oamenii de stiinta.

„Stientismul” da, este o boala! E una din plagile secolului XX, dar are si plaga aceasta ceva bun, ca trezeste curiozitatea oamenilor...

Desigur insa ca, secolul nostru, dominat de realizari materiale, de goana dupa produse industriale, isi are si ea latura ei aberanta. Prea multa sete de bunuri materiale si prea putin interes pentru spirit, pentru innobilare spirituala, prea putin facem pentru a avea si o „constiinta superioara” de care depinde viitorul nostru.

Goana dupa materie? Fie si goana dupa materie, dar acest monstru va pieri odata si-odata, si-atunci spiritul intuitiv, SIMTUL SACRULUI isi va spune cuvantul si isi va cere drepturile.

Se inseala cineva daca considera ca ateismul va pune stapanire pe constiinta oamenilor. Conform aspectului astral, de patru secole noi suntem sub semnul negarii valorilor. Trei constelatii succesive sunt ciudate si bizare. „Declinul” spiritual a inceput — conform ciclurilor astrale — in anul 1620. Capitalismul marcheaza apogeul negatiei, iar aparitia materialismului anunta insusi declinul lui.

Acum stam sub semnul Capricornului care e provocator de panica. E rece si intunecos! Bizar, ciudat si contradictoriu. Dar ne apropiem de Varsator, care, din anul 2040 va aduce schimbari capitale si restaurarea IERARHIEI VALORILOR. Este adevarat ca pana in 2040 ne asteapta cea mai crunta „calamitate” din cate au existat in ultimii 2000 de ani, dar important este ca vom trece si de asta si Varsatorul nostru isi va putea revarsa in tihna vasul sau cu bautura cristalina care va potoli setea celor ce au rabdat secole de seceta si uscaciune.

Noi, cei ce am scris aceasta lucrare, suntem niste fapturi mai aparte, caci noi de pe acum traim in constelatia Varsatorului si, beneficiind de constelatiile Lirei si Vulturului, prezente cu cate o stea in Capricorn, ne-am permis luxul ca, in plina epoca materialista, sa luam o atitudine de spiritualitate pura.

Ne laudam? Poate!...

Lasam cititorul sa constate daca SENSUL CELOR TREI MUNTI este autentic sau e un surogat.

AUTORUL:
 ARHITECT GEORGE VASII

http://www.geocities.ws/ligurdahesontineovella/Cei3Munti.html

 

Informatiile de pe aceasta pagina sunt preluata ( in mare parte ) din cartea   Anul 2012 Un Sfarsit Sau Un Inceput ? – Teodor Rosca ( cine doreste cartea in format wordpad – sa ma contacteze  )

Cel Mai Mare Secret Al Masonilor-Illuminati Dezvaluit !Piramida Si Ochiul atotvazator: Este un simbol ocult masonic – Este un fapt dovedit prin scrierile părinţilor fondatori şi documentaţia masonica.illuminati6wq

“Simbolul piramida si ochiul atot-vazator este de fapt reprezentatia simbolica a glandei pineale sau al treilea ochi . (In centrul creierului tau este o mica glanda numita glanda pineala)pineal

Se numeste pineala pentru ca are forma unui con de pin. Acesta este centrul geometric exact al creierului tau ! Aceasta este foarte importanta in culturile antice”BPinealGlandDiagram

Kundalini

Kundalini este puterea divină primordială din interiorul nostru, care, de obicei, este latentă (nemanifestată). Sediul ei este osul triunghiular de la baza coloanei vertebrale, numit sacru (Hieron Osteon). Grecii antici, care i-au dat aceasta denumire, i-au atribuit o semnificaţie deosebită, deoarece acest os ardea cel mai greu la incinerarea corpului. De asemenea, egiptenii acordau o mare importanţă osului sacru, ca fiind lăcaşul unei forţe supranaturale.

În Vest, osul sacru este simbolizat prin semnul Vărsătorului şi prin Sfântul Graal, recipientul apei vieţii. Kundalini (spirala, în sanscrită), apare încolăcită precum un şarpe şi de aceea i se mai spune Puterea Şarpelui. Ea a fost descrisă amănunţit în Upanişade.

Conştientizarea energiei Kundalini în fiinţa umană era considerată de către marii înţelepţi ai antichităţii drept cunoaşterea supremă. Această cunoaştere subtilă era rezervată numai celor care atingeau un înalt grad de puritate şi sfinţenie. Cel care avea acces la această cunoaştere se numea Maestru (guru/învăţător spiritual). Acesta, la rândul său, o transmitea în mod direct unui discipol (aspirant la adevărul absolut).

exp1

Regele Tutankhano  are acest sarpe kundalini. kundalini trecand chiar prin capul lui. ! Acesta este simbolul pe care i l-au oferit, reprezentand  activarea completa a glandei pineale, si ca chakrele  toate, s-au transformat acum in aceste sfere concentrice, si accesul dinspre taramurile inalte dimensionale trece direct prin capul tau.bscap0155

Cand treci prin aceste meditatia Kundalini, Ideea este ca trebuie sa inalti sarpele kundalini. Adevarata inaltare a sarpelui Kundalini il reprezinta coliziunea impreuna a chakrelor in acet set de sfere concentrice. Atunci cand faci asta focalizezi totul intr-un punct din creierul tau. Aceasta reprezinta unirea chakrelor .bscap0176

Sistemul esoteric al chakrelor

Chakrele sunt de fapt nivele diferite ale sufletului tau, si nivelurile pe care se gaseste functiile tale cerebrale si constiinta ta .( fapt dovedit si de stiinta ca aceste chakre exista ,ele mai sunt numite si centrii energetici sau centrii ai constiintei )

.

Vechile culturi se pare că aveau un respect deosebit pentru glanda pineala ( al treilea ochi ), căci o întâlnim în nenumărate texte, picturi şi monumente. Sumerienii au făcut desene oamenilor Anunaki, care aveau în vârful coifurilor această formă, de con de brad. Osiris, zeul lumii subterane, din mitologia Egipteană, este prezentat arătând cum energia kundalini se urcă spre glanda pineala, punctul de întâlnire al tuturor energiilor.bscap0152

Toiagul reprezinta Sarpele Kundalini, Iar Conul de Pin: Glanda pineala ( al treilea ochi )

Când toate chakrele se mută în jurul capului, având în centru glanda pineală, putem avea acces la celălalt tărâm. ( la alte dimensiuni mai inalte )

Zeul babilonian Thamus tine în mâna sa un con.

bscap0160

În Hinduism, zeiţa distrugerii si daramarii Vechiului pentru a purifica calea Noului., Shiva are părul coafat ca un con, având încolăcit în jurul gâtului un şarpe şi desenul celui de al 3 lea ochi, în mijlocul frunţii.bscap0163

Zeul vinului, Bachus, este reprezentat ţinând în mână un sceptru ce are în vârf un con. Alcoolul nu a fost denumit întâmplător şi spirt ( eng.spirit ), ci ca fiind legat de spirit, pentru că el are capacitatea de a deschide glanda pineală.bscap0171

Dionisus ( Dinoysos ) portarul lumii de dincolo, are în vârful lăncii tot un con. În Matei 6.22 Isus spune: “Luminătorul trupului este ochiul (atenţie ochiul, adică al 3 lea ochi, nu ochii). Dacă va fi ochiul tău curat, tot trupul tău va fi luminat.”jjjjjjjjjjj

Credeţi că toate acestea sunt simple întâmplări şi cei în cauză nu ştiau ce fac? Dacă încă vă mai îndoiţi, iată încă ceva care ar trebui să vă dea foarte serios de gândit! În piaţa Vaticanului, în zona denumită Curtea Conului, cea mai mare statuie are forma unui con de brad. Lângă ea se află un sarcofag deschis, asemenea celui din Camera Regilor din marea piramidă. Se ştie că acesta este simbolul dispariţiei morţii şi a tranziţiei către viaţa spirituală. Şi asta nu e totul. Lângă acestea se află un leu asemănător Sfinxului din Egipt, având la baza inscripţii cuneiforme. Care să fie oare legătura dintre creştinism şi vechii egipteni?bscap0142

Şi neaşteptat, iată că însuşi papa are în vârful sceptrului său, bineînţeles un con de brad!bscap0140

Desigur este deja prea mult ca toate acestea să fie simple coincidenţe. Este clar că ele reflectă vechi cunoştinţe, ţinute în secret, cu străşnicie de-a lungul mileniilor, departe de cei mulţi.

Trezirea glandei pineale are efecte extraordinare asupra expandării conştiinţei şi deschide accesul la toate cunoştiinţele universale. Această glandă se activează după ce nu mai este bombardată de fotonii trimişi de ochi, deci în prezenţa întunericului. Ea emite apoi melatonină, o substanţă care calmează sistemul nervos, înainte de culcare.

Stările de somn şi visare sunt similare cu cea de meditaţie, transă, hipnoză, sau experienţe mistice. Dimetriltriptamina (DMT) este o altă substanţă pe care glanda pineală o secretă, dând un ultim impuls în vederea deschiderii porţii spirituale. Această substanţă este aceeaşi cu cea folosită în poţiunile şamanilor, fiind extrasă din plante ca, yopo, sau ayahuasca, în scopul de a face experienţe de dilatare a timpului, călătorii în timp, călătorii în tărâmuri paranormale, întâlniri cu fiinţe spirituale, etc.

În interiorul său, glanda pineală este umplută cu apă, care în timp se calcifiază, datorită dietei greşite, fluorului din pasta de dinţi, fluoritei din apă, sau băuturilor carbogazoase. Simbolismul din Biblie, referitor la semnul fiarei, situat pe frunte (punctul negru), reprezintă situaţia când eşti prizonier în lumea materială, fără a avea acces la cea spirituală, adică trăieşti în întuneric, cum este cazul majorităţii oamenilor de pe Pământ. Structura interioară a glandei este similară cu a retinei ochilor, de aceea ea a fost denumită al 3 lea ochi, sau ochiul spiritual.964931thethirdeye620_1

Ea lucrează asemenea unui televizor, furnizând imagini şi sunete, alimentate de imaginaţie. De aceea, atunci când închidem ochii încă mai putem vedea imagini, sau avem capacitatea de a vizualiza conştient, folosindu-ne ochiul minţii. Desigur, nu tot ce apare în creier este din cauza glandei pineale, doar când călătoreşti în timp, când ai vise, aceasta făcându-se prin interfaţa dintre cele două lumi. În absenţa luminii, în jurul glandei pineale se formează un scut electromagnetic, care are rolul de a o izola de toate radiaţiile exterioare, din spaţiu-timp, în scopul de a recepţiona informaţii din timp-spaţiu. Înăuntrul său, se formează mici molecule de microclusteri, care se transformă în unde, permiţând percepţia.

Nu întâmplător glanda pineală are cea mai mare concentraţie de sânge din corp, ci pentru că are nevoie de multă energie, pentru a se activa. În scopul de a-i uşura deschiderea trebuie să devenim conştienţi şi să ne acceptăm în totalitate, considerându-ne fiinţe divine.

Substanţe ca LSD sau DMT, au capacitatea de a o deschide forţat şi de a-i accelera funcţionarea, însă câteodată, pot duce la blocarea ei, apărând dereglări. Halucinaţiile apar ca urmare a lipsei de somn, când melatonina este secretată în timp ce eşti treaz. Aceasta se întâmplă în cazul bolnavilor de schizofrenie. Glanda pineală trebuie privită deci ca fiind o poartă hiperdimensională naturală.

Studiul timpanului urechii, a arătat că poziţia acestuia este în unghi. După modelul său a fost realizat un microfon tridimensional, apoi sunetul a fost redat în difuzoare holografice, obţinându-se un sunet holografic, similar cu o hologramă din lumină. Lobii urechii au unghiurile egale cu cele ale marii piramide din Egipt, după care se poate forma un tetraedru regulat, care atunci când stăm aşezaţi cu faţa în sus, are în centrul său, ce credeţi? Glanda pineală.

bscap0183bscap0172

Acest secret a fost tinut in secret chiar in fata ochilor nostrii, desenul de mai jos este poserul codul lui da vinci

74040719

Nu-i aşa că natura este mai inteligentă decât cea mai fantastică imaginaţie omenească? Şi ca o consecinţă a acestei structuri geometrice, ce se formează la nivelul creierului, putem înţelege în sfârşit mesajul ascuns, de secole, în simbolul de pe spatele bancnotei de un dolar şi anume ochiul din piramidă.

1_illuminatiilluminati dollar

Desigur, acuma ne punem întrebarea dacă şi cum am putea realiza un dispozitiv, bazat pe acest principiu? Sau dacă s-a realizat deja? În principal am avea nevoie de un recipient umplut cu apă pură, un sistem capabil de a realiza scutul electromagnetic şi un mecanism pentru a îl acorda, apoi maşina timpului ar fi pregătită pentru călătorii în lumile din timp-spaţiu. Ca metodă de a prelua imaginile ar putea fi folosirea unui gaz ionizat, bazat pe principiul ecranului TV.

Nenumărate surse de informare credibile ne spun că guvernul American a realizat de mult acest tip de vehicul stelar. Dezvăluiri ascunse s-au făcut mai ales prin intermediul filmelor, aşa zise ştiinţifico-fantastice, care în realitate au avut scopul de a pregăti conştiinţa umanităţii, pentru etapa următoare a evoluţiei sale, în care aceste tehnologii vor fi la ordinea zilei. Un exemplu este filmul Contact, în care omenirea, intrând în comunicaţie cu o civilizaţie din constelaţia Vega, primeşte planul de fabricare a unei astfel de maşini, care este apoi realizată şi testată.wormhole-sci-fi-movie-contact-machine-painting

Se poate observa cum părţile componente sunt, rezervorul şi inelele care, prin rotire cu o viteză foarte mare, creează scutul electromagnetic.

În epava navei prăbuşite la Roswell, în 1947, s-a găsit un cub capabil de a se deschide şi a arăta viitorul. El a fost denumit looking glass, fiind utilizat printre altele, pentru a falsifica alegerile prezidenţiale din anii 2000 şi 2004, ale lui George Bush.

Biologul american Dan Burish a făcut dezvăluiri senzaţionale despre proiectul Majestic, în care timp de 10 ani a făcut studii secrete în microbiologie, în Aria 51, împreună cu o rasă de extratereştri, venită din viitor, care fiind originară de pe Pământ, a suferit nişte dereglări genetice, ca urmare a unor cataclisme ce au avut loc în anul 2012. El a refăcut genetic sămânţa originară, ce a stat la baza vieţii pe Pământ şi a observat cum se poate crea şi modifica ADN-ul cu ajutorul vibraţiilor. Filmul The Last Mimzy este o dezvăluire ascunsă a tehnologiei looking glas şi a proiectului Majestic 12. Este vorba de doi copii care găsesc un cub venit din viitor, cu scopul de a lua o mostră de ADN, în vederea salvării acelei rase. În finalul filmului cubul crează o gaură de vierme, necesară călătoriei în timp.126521-b-the-last-mimzy

În decembrie 2006, însă, toate aceste tehnologii de citire a viitorului, au fost dezactivate, deoarece se pare că ele pot influenţa negativ transformările ce vor avea loc în anul 2012 şi mai ales este vorba de inversarea axei polilor.

Un lucru foarte interesant apărea atunci când ajungeau la anul 2012; totul devenea alb şi nu erau capabili să mai vadă nimic. Totodată apărea o succesiune de viitoruri paralele, greu de descifrat chiar şi pe calculator. Dacă observatorul avea gânduri catastrofice, atunci vedea catastrofe şi distrugerea Pământului. Astfel au înţeles că viitorul nu poate fi prevăzut cu adevărat cu nici un fel de dispozitiv, căci el este în continuă transformare, în funcţie de gândurile şi emoţiile oamenilor.

Exista doar doua emotii fundamentale: Frica Si Iubirea. Este timpul sa alegem Iubirea ( 90% din populatia globului traiesc in frica, teama si stres ).wall_dees

De aceea vreau să subliniez, foarte clar, pentru toată lumea, că tot acest bombardament de profeţii catastrofice, începând cu cele din Biblie şi continuând cu cele ale lui Nostradamus, babei Vanga şi multe altele, care sunt astăzi la modă, nu trebuiesc luate în consideraţie!

Fiecare din aceşti profeţi a văzut doar o probabilitate a viitorului, care a fost influenţată de diverse polarităţi ale conştiinţei universale şi umane şi interpretată de propria minte logică, în funcţie de gradul său de înţelegere. Cum se vor petrece lucrurile cu adevărat nimeni nu poate spune cu precizie. Viitorul se scrie de către noi în fiecare moment şi depinde de noi dacă vom experimenta catastrofe naturale, războaie, sau vom face o tranziţie calmă, liniştită spre Noua Lume.

Dintr-o altă epava a unei nave extraterestre, în timpul celui de al doilea război mondial, au fost recuperate scaunul de pilotaj şi ecranul de proiecţie. Rezultatul a fost de-a dreptul uimitor şi anume, persoanei aşezate în acest scaun, i se amplificau gândurile, transformându-le în realitate şi era capabilă de a vedea în timp şi spaţiu. El funcţionează ca o interfaţă a conştiinţei, asemănător cu un amplificator psihic şi era folosit în scopul propulsării navei prin puterea mentală. A fost denumit scaunul Montauk.

Şi iarăşi prin filme s-a dezvăluit existenţa acestei tehnologii superavansate. În filmul Stargate colonelul O’Neal foloseşte scaunul străbunilor, în care puterea mentală îi este amplificată, fiind capabil să îndepărteze flota inamică, aruncând asupra ei globuri de foc. În filmul Minority Report, oameni, având puteri paranormale, aşezaţi în scaune plutitoare, îi transmiteau lui Tom Cruise imaginile pe un ecran gazos. În filmul XMen, se foloseşte un astfel de scaun pentru a-i depista pe mutanţii dispăruţi. În Total Recall, Arnold Schwartzeneger utilizează şi el un scaun miraculos, pentru a călători pe Marte.

Cercetările făcute în viitor cu acest scaun au găsit că, după 21 decembrie 2012, graficul nu mai are forma sinusoidală, ci devine o linie dreaptă. Subiecţii simţeau în acel punct, un baraj energetic, pe care nu erau capabili să îl treacă, fiind respinşi cu brutalitate. În acelaşi timp însă experimentau o expandare bruscă a conştiinţei, până la nivelul cosmic, în care nu mai există nici timp nici spaţiu, putând fi orice, o galaxie, sau un atom şi având acces la toate cunoştiinţele universale. Ciudat nu-i aşa?

Tehnologia Porţii Stelare, asemănătoare cu cea din filmul Stargate SG1, a fost realizată, după modelul celei rămase de la Atlantida, însă ulterior a fost îngropată sub gheaţa din Antarctica, pentru a nu permite unor entităţi negative să distrugă Pământul.Stargate

O altă realizare tehnologică secretă este Jump Room, în care cel ce intră se trezeşte instantaneu pe Marte, unde de altfel a fost realizată o bază, pentru evacuare, în caz de cataclisme.

Cercetătorul rus Serghey Smeliakov, a avut ideea de a diviza spirala timpului din calendarul Mayaşilor, la numărul de aur (1,618) care, după cum am mai spus este prezent peste tot în natură, în creşterea şi dezvoltarea organismelor, precum şi a galaxiilor. El a văzut că în punctele de diviziune au avut loc mari transformări istorice în evoluţia umanităţii, cum ar fi ridicări sau prăbuşiri de mari imperii, războaie, etc. Cu cât ne apropiem de anul 2012 succesiunea acestor puncte critice se accelerează, fiind unul în 2009, câteva în 2010, apoi vor avea loc la intervale de o lună, o săptămână, iar în ultimul an în fiecare zi!

Evoluţia nefiind un proces liniar, ci unul exponenţial, în ultima etapă va avea loc un salt brusc, care practic ne va propulsa pe o altă treaptă de existenţă, dezvoltându-ne toate abilităţile paranormale adormite. Practic, Pământul va trece printr-o poartă stelară şi va intra în timp-spaţiu, având o nouă vibraţie.

solarsystem

………….>   Important De Stiut !

Este demonstrat ca epifiza este legata direct de functiile sexuale, iar abstinenta (  abținerea de la excese;) sexuala o actioneaza destul de puternic – de aici putem trage concluzia ca in spatele acestui secret se afla o conspiratie la nivel global …si spun asta penru ca, majoritatea mesajelor subliminale sunt cele cu referire la sex. De fapt putem vedea foarte clar si cu ochiul liber ca traim intr-o societate care promoveaza comportamentul sexual degenerat.l_e7dcd0de37ad4220b709bcd85bc4f847

Mesaj sunlimianl -sex – Observati cuvantul sex intre spatiile goale… pt mai multe mesaje sublimiale  apasa clixk pe subiectul Mesaje Sublimianle — din freapta paginii –>

Al treilea ochi la reptile !

Argumentul unor cercetatori este ca la fiintele vii cel de-al treilea ochi nu este chiar o raritate. Cel mai des, acesta se gaseste la reptile, in special la serpi si sopirle. La aceste animale acesta este reprezentat de un ochi pe ceafa, pentru care exista in craniu chiar un orificiu usor de observat.

Cel de-al treilea ochi al reptilelor este acoperit cu o piele semitransparenta, ceea ce i-a determinat pe cercetatori sa presupuna ca ochiul respectiv lucreaza nu numai in spectrul luminat. Enigma a fost dezlegata mai tirziu: s-a dovedit ca acest organ este foarte sensibil la spectrul milimetric al razelor, chiar si la cimpul magnetic. Se presupune de asemenea ca al treilea ochi percepe ultrasunetele si infrasunetele.
Acest lucru le face pe reptile sa fie niste prevazatori extraordinari ai cataclismelor naturale: cutremure, eruptii vulcanice si chiar furtuni magnetice.

Este clar ce se intimpla cu reptilele, dar ce se poate spune despre oameni?

Observand ca  acest organ  este foarte sensibil la spectrul milimetric al razelor  si la cimpul magnetic, atunci ne putem da seama de ce traim intr-o societate care ne bobmbardeaza creierul zilnic cu tehnologiii ce emit raze si campuri magnetice – Televizor, Telefon Mobil ,Computer etc.tumor_dees

S-a demonstrat ca aceste aparate emit unde-electromagnetice care afecteaza creierul uman. Concluzia este ca aceste aparate de care suntem dependenti ( atasati )  de zi cu zi, au fost create in asa fel incat sa afecteze glanda pineala ( al treilea ochi ).global_8869501

Aceste dezvaluiri s-au facut si in numeroase filme. De exemplu: filmul They Live ( in care arata ca lumea este controlata datorita unor unde – electromagnetice fixate pe o anumita frecvente care nu permite creierului uman sa perceapa adevarata realitate ). De asemena, observati ca in film, este aratat ca doar cei care poarta acei ochelari de soare speciali pot vedea adevarata realitate. Ochelarii de soare reprezinta de fapt intunericul, dupa cum am relatat si mai sus, pentru a declansa glanda pineala trebuie sa ne “ferim” de fotoni ( lumina ).

Powder – Totul Este Interconectat – Secret ascuns prin intermediul  filmelor de divertisment, pentru a face oamenii sa creada ca toate aceste idei despre forta divina nelimitata a omului, nu sunt altceva decat imaginatia unor producatori de filme.

Flurorul – Substanta toxica introdusa in  apa pe care o consumam  —> inhibator al Glandei Pineale

Sunt foarte multe substante toxice ce sunt introduse in mancare, bauturi…Dar cea mai toxica este substanta din apa pe care o consumam zilnic si din pasta de dinti – FLUORUL ( este pusa si foarte bine ,deoarece voi parintii obligati copii sa se spelke pe dinti inainte de culcare si ea ramane in trup si actioneaza toata noaptea.)bscap0151

“Fflorul nu are nici un efect benerfic asupra organismului – Ea este data special ca inhibator al Glandei Pineale” Aryana Havah

Secretul Suprem Ascuns In Planul Vizibil

Illuminati-i sau „Iluminaţii” reprezintă aşa-numita elită planetară, grupul persoanelor care îşi autoarogă supremaţia asupra destinului umanităţii. Faptul că au ales tocmai termenul „iluminat”, folosit în tradiţia spirituală pentru fiinţele care au avut acces la anumite revelaţii divine esenţiale, nu este decât o dovadă în plus a imensei aroganţe a Illuminati-lor. Această grupare ultrasecretă are în mână frâiele planetei, iar singurul interes pe care îl au în vedere cei care o alcătuiesc este propria lor prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondială” spre care ne îndreptăm cu paşi din ce în ce mai repezi în ultimii ani.

 

Vizualizări: 557

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de CRISTIAN RACOVITA pe Februarie 20, 2015 la 9:59am
Comentariu publicat de CRISTIAN RACOVITA pe Februarie 7, 2015 la 12:21pm

http://www.black-sea.travel/icoana-care-se-curata-singura-o-legenda...

celic dere


În limba turcă, Celic Dere înseamnă micul râu sau pârâul de oţel. Se spune că numele şi l-a dobândit pentru că în albia sa se vedeau pe vremuri numeroase arme, “oţele” părăsite după o lungă, sângeroasă şi acum uitată bătălie. Alţii povestesc însă că i se spune Celic Dere pentru că apele micului râu au adesea scipiri metalice, strălucind straniu în soarele uscat al Dobrogei noastre. Aici, la Celic Dere se ridică astăzi una dintre cele mai frumoase mânăstiri ale tărâmului dintre Dunăre şi Mare, un loc de pelerinaj pentru creştinii ortodocşi din întreaga României. Bineînţeles, asemenea pământului pe care se ridică, şi mânăstirea îşi are legendele sale. Cea mai interesantă dintre ele este cea a Icoanei Mântuitorului Iisus Hristos, “cea care se curăţă singură”, piesă religioasă inedită ce poate fi şi astăzi admirată în Biserica Mare a mânăstirii. Povestea spune că acum mai bine de vreo două veacuri (după unii pe la 1806, după alţii pe la 1815-1816), pe locul unde câţiva călugări ridicaseră deja un aşezământ a sosit, într-o zi, un bătrân oştean ce luptase aproape întreaga viaţă şi care umblase în întreaga lume. Rănit şi suferind, omul găsi bun adăpost şi cu ajutorul călugărilor se întremă în câteva zile. La plecare, drept mulţumire, scoase din desaga sa o icoană a Mântuitorului, înegrită de vreme şi rosti: „ Părinte, ţine această icoană! Dacă nu vei trăi până se va termina minunea, lasă vorbă ca cei ce te vor urma să o păstreze şi ei cu mare sfinţenie. Toţi să aveţi mare evlavie, căci prin ea se va săvârşi o mare minune. Această icoană ce acum este neagră, până la urmă se va lumina toată, se va curăţa, iar ochii Mântuitorului, care acum sunt închişi, se vor deschide”. După ce spuse toate acestea, bătrânul oştean plecă… Icoana dăruită de el fu pusă în biserică. De două secole încoace, uimitor, ea a început să se cureţe şi să devină tot mai luminoasă iar ochii Mântuitorului par să se deschidă tot mai mult. Acum este curăţată pe jumătate iar localnicii şi mulţi alţi enoriaşi cred că, atunci când se va curăţa în întregime, un lucru extraordinar se va petrece…Care va fi acea minune pe care a profeţit-o bătrânul oştean, nimeni nu poate însă spune…

Bibliografie – crestinortodox.ro, lumina.ro, silviu dascalu – manastirea cu nume si credinta de otel

- See more at: http://www.black-sea.travel/icoana-care-se-curata-singura-o-legenda...
Comentariu publicat de Corina Gabriela Ciobanu pe Decembrie 21, 2014 la 3:33pm

Comentariu publicat de CRISTIAN RACOVITA pe Decembrie 3, 2014 la 2:26pm

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor