Stimată Doamnă/Stimat Domn,

Subsemnatul(a) _____________________________, născut(ă) din părinții _______________________ și _____________________ în anul _____, luna___, ziua___, în localitatea _______________________, județul ________________, posesor al BI/CI seria___, nr. _________________________, eliberat de Pol. ___________, CNP _________________________________________, cu domiciliul în localitatea ___________________, str. __________________________, nr._______, tel. __________________________, având ocupația ____________________________, locul de muncă __________________, absolvent al _______________________________, băutor de ____________________ (lapte supt de la ________________), mâncător de _______________________________________________, cu preferințe pentru culoarea __________________, arta __________________, echipa ________________________, muzica ____________________, politicienii __________________________________, scriitorii __________________________, dormitul pe partea ____________________, mersul pe ______________________,  unghiile cu ______________, măsura ______ la _____________,  membru cu carnet al rețelelor ____________________ și al ______________________________, certific prin prezenta că informațiile furnizate sunt complete, adevărate și conforme întru totul cu realitatea și că exist.

           

Prezenta declarație este valabilă până la data de ______________________.

 

 

 

 

Data completării:                                                                                                         Semnătura:


_____________________                                                             ______________________

Vizualizări: 76

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Ianuarie 11, 2017 la 11:52pm

Domnule Yigru,

Interesant subiect !!!

La acest certificat, ce în opinia mea este o procedură tipizată pentru TRASABILITATEA oricărei EXISTENŢE RAŢIONALE, aş propune o mică modificare:

Stimată Doamnă / Domn Existenţă Raţională,

şi o precizare: data valabilităţii ar trebui să fie aceeaşi cu data completării, căci nu se ştie niciodată cine ne poate conduce, după semnarea CERTIFICATULUI, către un posibil... PĂCAT.

 

Eu am lucrat cinci ani la construirea CNE Cernavodă şi, în managementul cunoaşterii şi calităţii totale ale unei creaţii, TRASABILITATEA oricărui element care participă la orice proces de transformare, indiferent dacă elementul este viu sau este lipsit de viaţă, este un criteriu obligatoriu.

Spre exemplu, la lucrările ascunse eram obligaţi să informăm clientul despre stadiul lor şi să-i chemăm la faţa locului pentru semnarea unui document numit History Docket, ce urma a fi inclus în documentul general de realizare a obiectivului, numit AS BUILT, şi care trebuie să respecte planul stabilit iniţial, numit PROJECT, prin semnarea unor astfel de documente de certificare.

Singura vietate care poate participa conştient la acest proces al vieţii ce este într-o permanentă transformare, atât naturală, cât şi artificială, este OMUL, care, pe lângă celebra Declaraţie Universală a Drepturilor Omului aprobată de ONU în 10.09.1948, va fi în viitor completată obligatoriu şi cu Declaraţia Universală a Responsabilităţilor sau Obligaţiilor Omului, în care primul articol ar trebui, în opinia mea, să sune astfel:

            1. Omul este obligat să cunoască înţelepciunea lui Dumnezeu prin înţelepciune (Pavel, 1 Corintieni 1.20-21)

Este, dacă vreţi, un fel de Curriculum Vitae sau un AS-BUILT individual semnat cu responsabilitate care să certifice că "informaţiile furnizate sunt complete, adevărate şi conforme întru totul cu realitatea".

Scuze pentru divagaţie.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor