Concurs de Literatură + Premiul pentru cartea anului 2010

 


 

 

 

Reţeaua literară (www.reteaualiterara.ro) organizează cea de-a 2-a ediţie a Concursului de literatură – secţiunile POEZIE şi PROZĂ şi prima ediţie a Premiului "Reţeaua literară "pentru cartea anului. Fiecare secţiune îşi va desemna cei 5 finalişti care vor beneficia de un sejur complet (o săptămână) la “Întâlnirile de la Telciu – ediţia 2-a” programată la sfârşitul lunii mai 2011. La “Întâlnirile de la Telciu” se vor organiza sesiuni de scriere creativă, ateliere de performace, happening, lecturi publice, workshops-uri, la care vor fi invitati specialişti în domeniu. (detalii la: http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/intalnirile-de-la-telciu)


Finaliştii vor fi desemnaţi la începutul lunii martie 2011 şi vor participa în a 2-a jumătate a lunii martie 2011 la cele 3 finale care-şi vor desemna premianţii. Câştigătorii de la secţiunea POZIE şi PROZĂ precum şi câştigătorul Premiului pentru cartea anului vor beneficia de promovare preferenţială atât în Reţeaua literară cât şi prin intermediul site-urilor partenere, lobby internaţional, publicarea şi traducerea manuscriselor, evenimente literare dedicate, lecturi publice.


Textele vor fi trimise pe mail (reteaualiterara@yahoo.es), alături de o scurtă prezentare (cv literar) până la data de 15.02.2011.


Cărţile propuse la Premiul "Reţeaua literară" pentru Cartea Anului vor fi trimise prin poştă până la data de 15.02.2011 pe adresa: Reţeaua literară (att. Gelu Vlaşin), Str. Principală 1113, Loc. Telciu, Jud. Bistriţa – Năsăud.


- Pot participa la concurs toate cărţile apărute în anul 2010, cărţi trimise direct de autori sau de către edituri. Toate cărţile primite vor face parte din fondul de carte al Bibliotecii Reţeaua literară.


Condiţii de participare pentru Concursul de LiteraturăReţeaua literară – secţiunile POEZIE şi PROZĂ :toate persoanele fizice cu cetăţenie română, indiferent că au domiciliul în România sau nu, indiferent de vârstă,  nedebutaţi în volum, se vor trimite 10 - 15 poeme sau 10 - 15 pagini de proză, font times new roman, font size 12


Câştigătorii vor fi desemnaţi de către un juriu format din: Alexandru Matei, Octavian Soviany,  Paul Cernat, George Neagoe, Crina Bud si Gelu VlaşinConcursurile sunt organizate de :

Reţeaua literară (www.reteaualiterara.ro)


în parteneriat cu:


Asociaţia Dialog European (Madrid), Diverbium PR Agency, Atelierele relaţionale,

Boomlit (www.boomlit.com) , Bookiseala (www.bookiseala.ro).Dacă eşti interesat, intră pe pagina finaliştilor de la
prima ediţie a concursului:


http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/concurs-literar-pentru tinerii

sau:

 

http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/cei-sapte-finalisti-...

 

Vizualizări: 1647

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Gelu Vlaşin pe Februarie 2, 2011 la 2:11pm
Pot participa la concurs si tinerii din Republica Moldova si se permite participarea in acelasi timp la ambele sectiuni (poezie & proza). 15 pagini de proza chiar daca sunt cuprinse 2 sau mai multe texte.
Comentariu publicat de Catalina pe Ianuarie 26, 2011 la 9:07pm

Felicitări pentru "ediţia 2-a"!   Vreau să ştiu dacă pot participa şi tinerii din Republica Moldova? Şi dacă se permite să se participe la poezie şi la proză în aceeaşi ediţie?

Numai gânduri bune!

Cătălina T.
Comentariu publicat de Ştefan Lucian MUREŞANU pe Ianuarie 24, 2011 la 10:14pm
Sunt interesante iniţativele voastre, mă bucur că în România există şi astfel de oameni, care se dăruiesc artei scrisului. Cu toată simpatia şi sincerele mele urări de a merge înainte cu toate planurile pe care le aveţi. Susţineţi cultura, susţineţi continuitatea înaintaşilor, pentru ceea ce a însemnat literatura română. 
Comentariu publicat de Mangu pe Ianuarie 24, 2011 la 9:27am
Am si eu aceeasi intrebare ca nedelcu, numai ca cate pagini maxim si daca un concurent....
Comentariu publicat de Reteaua literara pe Decembrie 24, 2010 la 2:17am
Am primit cartea dvs, domnule Munteanu. Va multumim !
Comentariu publicat de Reteaua literara pe Decembrie 24, 2010 la 2:16am
Toate cartile care au fost trimise pentru Biblioteca Reteaua literara si au data aparitiei 2010 intra pentru jurizare !
Comentariu publicat de Reteaua literara pe Decembrie 24, 2010 la 2:14am
Multumim pentru carte, Bianca Marcovici ! A ajuns cu bine la destinatie  
Comentariu publicat de Dumitru Mălin pe Decembrie 20, 2010 la 4:18pm

D-le Vlasin. V-am trimis si eu cartea mea cu titlul "Mânia amurgului", apărută în 2010. Eu v-am trimis-o pentru biblioteca "Reţeaua literară", dar dacă vreţi să o jurizaţi şi în concurs nu mă supăr, dimpotrivă. Sărbători fericite tuturor membrilor din "Reţeaua literară" şi la mulţi ani! La fel şi întregii familii Gelu Vlaşin! Cu drag din partea lui Dumitru Mălin

Comentariu publicat de Munteanu Nicolae pe Decembrie 17, 2010 la 6:45pm

Admirabilă iniţiativă!

Am trimis şi eu un volum de versuri intitulat "Nouă dimineaţă" (apărut la Editura Hoffman), volum pe care sper că  l-aţi primit.

Multă baftă tuturor şi discernământ în jurizare!

Cu respect,

prof. Munteanu Nicolae

Comentariu publicat de oliviu craznic iosif pe Decembrie 17, 2010 la 5:40pm

inca o data felicitari pt initiativa si promovarea literaturii!

© 2018   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor