Control, 3 iunie, electro-all-in-one

Nu ne oprim la un stil, ci incercam sa apropiem mai multe. Artisti diferiti, dar care se leaga, muzici diferite care se completeaza.

@ 22.00 Cycler live + Clock:Divider

Caracterizat de artisti importanti ca cea mai impreisonanta aparitie a underground-ului electronic din Romania ultimilor ani Cycler este pentru electronic ce erau Grateful Dead pentru progresiv acum zeci de ani. O experienta unica de fiecare data. Piese vechi lucrate altfel, piese noi auzite prima oara, si piese si mai noi, aparute pe loc.

Imediat dupa Cycler, la fel de live Clock:Divider o sa ne plimbe de la dubstep la idm, cu bas pocnit in piept. Face muzica de 20 de ani dar a fost intotdeauna un pustnic printre altii. O aparitie cu siguranta rara.

@ 00.00 After Party Mr.H + AKM

MR.H este membru al colectivului artistic reunit la Timisoara sub titlul Grupul Contur, inca din 1991. A fost invitat ca DJ la cele mai importante festivaluri de muzica electronica din tara, dar si din strainatate. Anul acesta se afla pe lista invitatilor de la Sziget Festival.

AKM –Organizator de evenimente si dj, AKM opereaza in zona muzicii electronice deja de ani buni. Si cum dintre toti cei de pe lista el este cel mai aproape de Cycler, si uman, si muzical, era normal sa incheie gratios bucla. The original after-party, cu de toate, pentru toti, fara exagerari nici intr-o parte nici intr-alta. Muzica pusa de AKM da chef de party nu de polemici.Parteneri media: Radio Guerilla, Music Channel, Green Channel,Bestmusic.ro, Feeder.ro, Avec.ro,
Yazee.ro, Tillate.com, Metropotam.ro, iConcert.ro, Port.ro, Kudika.ro,
Afterhours.ro, Liternet.ro, Onlinegallery.ro, GhidBucuresti.ro,
Thegig.ro, Bucharest-guide.ro, hipmag.ro, Reteaua Literara, revista TimeOut Bucuresti, Romania
Libera, Revista Cioburi, In Your Pocket Romania, Shopping Report,
sofresh.ro, undeies.eu, pubbing.ro, afterparty.ro

Vizualizări: 14

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor