De trei ani încoace, membrii cenaclului LUMINA DE AVARIE din Brașov organizează o tabără de creație literară în satul Moeciu, Bran. Anul acesta, tabăra se va desfășura pe perioada 17-21 decembrie, la doar câteva zile înainte de Crăciun, astfel încât participanții (veniți din toată țara) să poată lua pulsul sărbătorilor de iarnă într-un loc recunoscut pentru ospitalitatea sa mai ales în această perioadă.

Așa cum bine știm, evenimentele de genul acesta sunt destinate atât celor care sunt pasionați de literatură dar n-au avut niciodată cadrul optim să scrie „pe bune”, cât și celor care au o oarecare „experiență” în domeniu, dar vor mai mult decât atat, deci atât celor care nu au participat niciodată la astfel de întâlniri, cât și celor care sunt împătimiți ai sesiunilor de creative writing (da, chiar există; ciudat, nu-i așa?).

Condițiile de înscriere sunt pe cât se poate de lejere: viitorul participant trebuie să aibă o vârsta de minim 14 ani și să trimită 1-2 texte (poezie, proză sau teatru) pe adresa de e-mail luminadeavarie@gmail.com , însoțite de o scurtă prezentare și de opțiunea sa pentru unul din cele două ateliere: POEZIE ȘI PROZĂ sau SCRIERE TEATRU.

Pentru această tabără, fiecare participant va plăti suma de 400 de lei, bani în care vor fi incluse cazarea și trei mese pe zi, plus atelierele de scriere creatoare conduse de către prozatorul DANIEL VIGHI și poeții ANDREI BODIU și ROMULUS BUCUR, respectiv dramaturgul ALINA NELEGA.

Organizatorii taberei au pregătit și o surpriză pentru participanți: alături de scriitorii amintiți, va fi prezent și un invitat special care va conduce unul dintre atelierele de pe parcursul taberei.

Nu-mi rămâne decât să le urez succes celor de la LUMINA DE AVARIE, iar vouă, să vă spun că data limită de înscriere este 10 decembrie 2010.

Text preluat de pe boomlit.com, scris de Bogdan Coșa, căruia îi mulțumesc pentru colaborare.

Vizualizări: 28

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Andrei Dósa pe Decembrie 14, 2010 la 2:12pm

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor