MULTUMESC 

tuturor celor care mi-au fost aproape

pe tot parcursul anului,

pentru iubire, respect, incurajari,

imbratisari, lacrimi, urari !

Pentru Anul care vine

va doresc Liniste in Suflet,

Raspunsuri la intrebari,

Usi deschise

si Oameni alaturi de voi,

care sa va fie Prieteni

si la bine si la greu.

Imi doresc sa fiu mai sensibila

fata de cei din jurul meu,

imi doresc sa am dragoste multa de daruit,

respect si apreciere.

Imi doresc sa pot darui mai mult

si sa stiu aprecia mult mai mult

ceea ce primesc.

Imi doresc sa ascult mai mult

decat vorbesc

si sa actionez mai mult.

De atatea ori ne este usor sa discutam,

sa tragem concluzii,

sa judecam

si sa teoretizam pe diverse teme

si cand vine examenul punerii in aplicare,

ramanem cu totii corigenti.

PS...

Sper sa reusim toti sa trecem examenul punerii in aplicare! ...

Copacul ce va lumina in seara aceasta casa ta,

sa fie plin de Florile Fericiri si Bucuriei,

iar Lumina lui sa va aduca la toti

multa... Multa Sanatate si Bunastare.

Tuturor care mi-ati fost alaturi,

va urez un Craciun Fericit alaturi de cei dragi,

un An Nou cu multe Bucurii, si Realizari !

La Multi Ani cu Intelepciune Tuturor !

SARBATORI CU LUMINA NASTERII SFINTE IN INIMI

 

Vizualizări: 234

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Alexandru MAGHIAR pe Decembrie 27, 2014 la 7:39pm

„Dacă poți să-ți începi ziua fără o ceașcă de cafea, să te bucuri de viață și să nu iei în seamă durerile sau oboseala, să te abții de la văicăreli și să nu-i obosești pe cei din jur cu problemele tale, să mănânci în fiecare zi aceeași mâncare și să fii recunoscător pentru asta, să-l înțelegi pe omul drag, chiar și atunci când el n-are timp pentru tine, să nu iei în seamă învinuirile omului iubit, atunci când lucrurile nu merg chiar cum ai fi vrut tu, să-ți păstrezi calmul, atunci când ești criticat, să te porți la fel cu un prieten bogat ca și cu unul sărac, să te descurci fără minciună sau înșelătorie, să-ți controlezi stresul fără doctorii, să te relaxezi fără băutură, să adormi fără tablete, să spui sincer că n-ai idei preconcepute față de culoarea pielii cuiva, convingerile religioase, orientarea sexuală sau politică, asta înseamnă că ai atins nivelul de dezvoltare al câinelui tău”.

Sir Winston Churchill

Comentariu publicat de ionita gabriela pe Decembrie 27, 2014 la 10:43am

CRĂCIUN FERICIT!

Comentariu publicat de Corina Gabriela Ciobanu pe Decembrie 18, 2014 la 11:42am

MARȚI, 16 DECEMBRIE 2014

TU, DA, TU Cel Ce citești aceste rânduri

Din ciclul De ale mele
Da, mă adresez tuturor celor ce citesc aceste rânduri. Fiecăruia dintre voi pentru că FIECARE CONTEAZĂ. Sunt multe suflete minunate încarnate pe Pământ în acest moment care au venit tocmai pentru acest moment. Unele s-au ”trezit” demult, au înțeles acest lucru și s-au ”pus pe treabă” aducând și altora învățătură și încurajare, altele acum au făcut ochi și mai degrabă simt decât știu acest lucru, dar încă nu știu ce au ”de făcut”, în timp ce altele au deschis ochișorii și s-au întors pe cealaltă parte.  În principal, cam așa se prezintă în acest moment situația.
Dragii mei dragi, cei care încă nu știți ce aveți ”de făcut”, a sosit momentul să vă hotărâți. Pentru că ACUM este momentul să vă ascultați acea voce din capul, inima voastră care vă tot dă ghes să FIȚI, să spuneți , să simțiți și să arătați Cine Sunteți Cu ADEVĂRAT. Luați-vă inima în dinți și FIȚI VOI ÎNȘIVĂ. Nu trebuie să faceți nimic altceva. Nu mai este necesar să citiți tomuri întregi, să primiți sute de inițieri (decât dacă așa simți voi că este necesar) pentru a exprima pe CINE SUNTEȚI. Nu TREBUIE nimic.... Înlocuiți trebuie cu ÎMI PLACE SĂ FAC..., DORESC SĂ MERG ..., MĂ BUCUR SĂ FIU ...., etc. Cuvântul ”trebuie” crează presiune asupra voastră și vă îndepărtează de BUCURIA de A FI. Alta este starea voastră atunci când alegeți să faceți ceva sau faceți pentru că ”așa trebuie”.  În ultimul timp în toate traducerile pe care le-am făcut, și unde am putut, am înlocuit cuvântul trebuie cu ”este necesar”, ”este nevoie”, ”ar fi bine” tocmai pentru că știu ce presiune poate crea asupra noastră tiparul lui ”trebuie”. Nu, nu ”trebuie” nimic. S-a terminat cu domnia lui ”trebuie”. A sosit vremea lui ”Eu vreau”, ”Eu aleg”, ”Mie îmi place”, etc. Suntem TOȚI Ființe Divine și putem transmuta această energie a lui ”trebuie”, o putem vindeca și elibera. Când nu trebuie nimic, energia curge liberă și voioasă și se multiplică pe sine, se amplifică și crește precum o avalanșă și vă deschide inimile. Multora li se pare că acest lucru poate fi obținut numai prin anumite tehnici și învățături. Este un tipar... o decizie a minții ... nu este adevărat.
Ființa noastră energetică are niște codificări în structura ei, codificări care sunt ”decodificate” de către noi înșine prin starea de conștiință la care ne putem ridica singuri. Da, o inițiere poate ajuta mult dar nu face ea treaba care este de făcut. Sunt mulți care au nenumărate inițieri, au fost la cursuri peste cursuri dar nu simt/văd că ceva s-ar fi schimbat la ei/ele. De ce? Pentru că li s-a pus creionul în mână, li s-au arătat liniuțele și punctele care sunt de scris, dar ei au așteptat/așteaptă ca alții să le scrie lucrarea. Sau pur și simplu s-au dus la acele cursuri ”ca să fie în rând cu lumea”. Ei, nu mai merge așa. Vor trece podul doar cei care-l văd, pentru că și-au scris singuri lucrarea. Și podul este în noi, în fiecare, dar ce folos dacă nu-l putem vedea/simți? Și cum putem face acest lucru? FIIND NOI ÎNȘINE! Lăsând ca totul să curgă, ascultându-ne vocea interioară a cărei putere a crescut și crește tot mai mult pe măsură ce tot mai mulți o ascultă. Ce vă spune inima? Ce sentimente vă aduce? Ce simțiți când faceți ce vă place? Cum este corpul vostru atunci? Destins, plin de viață sau chircit de supărare și oboseală? Și nu este vorba numai despre lucrurile care vă plac, ci și despre cele pe care le priviți ca obligații. Depinde de atitudinea cu care vă raportați la ele. De perspectiva din care le priviți. Dacă le priviți ca pe niște obligații gen ”da, numai eu trebuie să fac asta... nimănui nu-i pasă” le veți face de mântuială și le veți ”hrăni” cu frustrarea voastră, cu supărarea și nemulțumirile voastre. Și apoi vine ”și nici măcar nu le place....”. Oare de ce? V-ați gândit ce energie ați ”inoculat” în acel ceva care l-ați făcut din obligație? Ce simt cei ce primesc lucrul făcut din obligație? Cred că nu-i greu de ghicit.... tot ceea ce voi ați simțit atunci când l-ați făcut. Generează acea energie o energie a recunoștinței, bucuriei, a plăcerii? Și dacă mai este vorba și de o mâncare, i-ați ”otrăvit” cu ”adaosul” pe care l-ați adăugat acelei mâncări. Și apoi vedeți că pe unul îl doare capul, pe altul stomacul și nimeni nu știe de ce. Totul, absolut totul este energie și ea se îmbină, împletește, curge peste tot.
Mulți, prea mulți încă, mai așteaptă ca marea schimbare să fie făcută de forțe exterioare, de cei de dincolo de văl sau măcar de către cei din afara lor. ”Dacă se schimbă sistemul va fi mai bine.” Cine să-l schimbe, cine este sistemul? Așteptăm schimbarea și schimbarea ne așteaptă pe noi. Ce cerc vicios al așteptării! Schimbarea nu va face nici un pas pentru că ea este un efect. Un efect al cauzei care suntem noi. NOI suntem CAUZA schimbării, nimeni și nimic altceva. Puterea de a face/fi schimbarea este în fiecare dintre noi. După cum am spus, ACUM este cel mai prielnic moment de a ”prinde valul”. Indiferent de ceea ce am fost învățați, Crăciunul va aduce, așa cum aduce în fiecare an, nașterea/renașterea copilului divin în fiecare dintre noi. Fiecare religie are un astfel de moment, chiar dacă este reprezentat altfel. De ce? Pentru că este modul în care ne putem conecta/reconecta în masă cu energia iubirii, o putem amplifica în așa fel încât ridicare conștiinței să ne permită accesarea ei. Conștiința Christică nu este destinată doar celor care se numesc creștini pe ei înșiși. Conștiința Christică pur și simplu ESTE și ea este accesibilă tuturor celor care o pot accesa. Nu poartă eticheta ”doar pentru catolici” sau ”doar pentru ortodocși” sau.... Este o energie foarte înaltă, dar este o energie universală, și în plus energia cea mai puternică. Dar ea poate fi accesată doar de către cei care se deschid ei și se deschid ei din inimă nu de pe buze, în fapt nu în cuvinte.
În încheiere, am să vă rog SĂ FIȚI SCHIMBAREA nu să așteptați schimbarea. Este darul vostru pentru voi înșivă. Și este cel mai frumos dar pe care vi-l puteți oferi numai voi, vouă. Puneți deoparte îndoielile, neîncrederea, spuneți-vă ”La naiba, hai s-o încerc și pe asta!” și fiți acei războinici curajoși care au venit pe această planetă cu foarte mult timp în urmă pentru a-și încerca puterile de Creatori! Pentru că asta este fiecare dintre noi: CREATORUL!

Namaste!
Comentariu publicat de Elisabeta Luşcan pe Decembrie 18, 2014 la 11:00am

Frumos! Sărbători fericite!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor