Deci să recapitulăm doar câte puţin!

             La ora actuală, per total, maimuţele din pădure se guvernează mai bine ca oamenii. Sunt mai unite, îşi cunosc mai bine locul în comunitate, nu ţin răutatea când se ciondănesc, nu dau lecţii de pe poziţia prostiei şi incompetenţei, nu ţipă cu greşeli gramaticale, nu cântă fals, au instincte mai sănătoase decât majoritatea oamenilor, instincte ce trec chiar în zona empatiei. Dacă te simt om bun, acceptă să construiţi ceva împreună, nu ca oamenii răutăcioşi ce au tot timpul prejudecăţi legate de propria imagine construită prost prin sudoarea propriilor munci veşnice ale iadului şi vanităţii. Maimuţele sunt inteligente puţin în sensul constructiv şi nu mult şi distructiv ca oamenii fricoşi şi importanţi, nu au înclinaţii spre corporatism ce provin din multiple frici, din frica de a avea mai puţin ca alţii, nu se cred superioare sau alese faţă de alte specii de maimuţe, sunt mai cunoscătoare în sensul empatic, trăiesc în armonie cu natura pe care o înţeleg în toate ciclurile de dezvoltare. Există şi câteva mici modele corecte în ansamblu, la oameni: Singapore, Islanda, câteva insule din Pacific, câteva triburi din Amazonia şi de la cercul polar. În plus, aceste populaţii din aceste modele umane care sunt ok, sus-amintite, nu-şi etalează muşchii în bombe atomice, nu-i deranjează naţionalismul vecinului din frica de a nu-l schimba ca să-i şteargă identitatea şi să-l domine din propria frică de a nu-l domina etc. Dacă din punct de vedere intelectual şi per ansamblu, specia de maimuţe e să zicem pe zero, specia de oameni e în linii generale pe minus, categoric. Nu ocupă decât 1% din suprafaţa planetei şi nu mai încap unii de alţii, se duşmănesc şi se omoară din frică patologică cronicizată, aproape necondiţionată.

           E post şi trebuie să ne străduim să ne purificăm nu doar alimentar, întrucât dietele fac acelaşi lucru şi nu e suficient. Maimuţele mănâncă fructe, frunze, salate, salate de fructe cu ulei de cocos, adică postesc toată viaţa. E necesară purificarea ideologică şi sufletească, să dăm jos murdăria de pe suflet şi complicitatea cu duşmanii lui Dumnezeu, complicitate care se întreţine în zone de vibraţie joasă precum israel, masonerie, ecumenism, islamism, terorism, tradiţionalism falsificat în sensul rău, conservatorism prost înţeles, modernism prost înţeles, o parte din ateism ce deviază spre materialism, idolatrism, moralism de tip etic şi falsitate înaltă. E de actualitate pentru că e din veşnicie, o spune şi Iisus Hristos de câteva ori, pe lumea cealaltă, complicii sunt mai aspru pedepsiţi decât criminalii, pentru că dau dovadă de laşitate, diplomaţie şi caracter infect, făţarnic. Sinagoga e mai jos pe lumea cealaltă decât Sodoma, spune Hristos. Cum tradiţia bisericilor nu au putut fi falsificată în totalitate, aşa s-au inventat masoneriile, destinate politrucilor şi altor indivizi cu activităţi preponderent în mediul laic, pentru a corupe şi acolo unde de multe ori biserica sinagogizată ajunge mai greu. Evident că ei plătesc nişte taxe mai departe, că fără ochiul dracului nu se poate face terorism. Dacă te uiţi puţin atent, în masoneria care îi uneşte la nivel de ţopăieli fără noimă, costumaţii de prost gust, săbii ieftine comandate engros minim 50 bucăţi de pe ebay, există rezonanţă şi tovărăşii între laicii corupţi şi preoţii corupţi, ce stau de fapt la baza ecumenismului, aşa cum a explicat şi preotul Calciu Dumitreasa, cunoscându-i personal şi în interior, dar şi în afara ţării, în calitate de duhovnic iscusit. Nu e singurul care explică aceste lucruri de pe poziţia spiritului evoluat, dar ce poţi să ceri de la intelectualii zombificaţi care se bat cu pumnii în piept că sunt creştini, ca gorilele, deşi ei evită chiar creştinismul autentic, care oricum nu are nevoie de ei să fie certificat. Mason în Scoţia medievală(e mult spus antică), însemna muncitor necalificat analfabet, utilizat la munca de jos şi pontat prin simboluri pe care le scrijelea pe pereţi, ca să poată fi plătit. Aşa au rămas până azi, neavând discernământul necesar să se detaşeze de frici şi să nu acţioneze la pomul lăudat în haită. Deşi nu-şi dau seama, masoneria superioară care îi recrutează pentru a-i folosi pe 30 de arginţi, este exclusiv evreiască. Hitler a fost la fel de mason ca Marx, Lenin, Stalin, Churchill, Wilson, Marian Vanghelie etc.

           1.Comunismul, nazismul, islamul, sunt creaţia mossad-ului.
O spun ei, nu eu, în cazul în care îndrăzneşte cineva să mă eticheteze pe mine fără să gândească, din dresaj educaţional şi snobism!!! Benjamin Freedman, consilierul evreu al preşedintelui american W. Wilson, rabinul Yosef Tzvi etc. spun asta, eu doar îi citez cu punct şi virgulă. Lăsându-i la o parte pe cei cu ifose care se cred deştepţi, deşi sunt în comă profundă, există 1300 documente, dintre care unele declasificate de CIA, conform legii şi transparenţei faţă de plătitorii de taxe şi impozite din SUA, aşa cum e normal, documente ce atestă că Hitler a trăit până la adânci bătrâneţi, în America de Sud, după 1945. Toate sesizările făcute din teren către CIA în acea perioadă, au fost îngropate, dar ulterior declasificate şi făcute publice, că n-au încotro. Asta dovedeşte că ştiau şi că îl protejau pe Hitler, pentru serviciile aduse industriaşilor din SUA. Nu s-a întrebat nimeni în această perioadă, de ce evreica Eva Braun îl iubea aşa de tare pe Hitler?

           Diavolul conduce lumea în etape, prin intermediul evreilor, nu eu spun asta, ci o spune în Duh şi în Adevăr, un sfânt neputrezit şi nemuritor de la Muntele Athos, Iosif Vatopedinul.
Proiectul Adolf Hitler(Hitler nu a fost german, la fel cum Lenin nu a fost rus) e totuna cu proiectul Marshall de la Harvard, dezvăluit mult mai târziu, în 1947, având 3 scopuri în ordinea importanţei:

           a) Discreditarea scrierilor Sf. Ioan Gură de Aur, declarat părintele antisemitismului pe wikipedia, deşi a fost cel mai important reformator martir al creştinismului, încă unificat pe atunci.

           b) Transferul tehnologic german în SUA, pentru energia nucleară şi pentru a-i putea propulsa în spaţiu. Bombele de la Hiroshima şi Nagasaki, folosite asupra civililor nevinovaţi, au fost confiscate de la nemţi, americanii nu reuşiseră să producă bombe atomice, cu toate furăciunile lui Einstein, Oppenheimer şi a cleptomanilor plasaţi de sionişti în centre de inventică europene. SUA la acea dată se puteau lăuda cu automobilele Ford şi cel mult cu motoare Rolls Royce de pe avioane. Erau bune, într-adevăr. Dar habar n-aveau americanii ce-s alea submarine, habar n-aveau ce-s alea rachete, habar n-aveau ce e aia mecanică cuantică, energie atomică. Nu mai vorbesc de Beethoven, Goethe etc. Subţire, erau mult în urma europenilor. Hitler a fost creaţia salvării lor.

           c) Înfiinţarea statului lui anti-Hrist, sau israel(ebr.=anti-Hrist), un stat luciferic, fără constituţie, guvernat legislativ prin furt şi crimă organizată şi justificată, cu singurul naţionalism primitiv, barbar, nazist, tolerat şi lăudat în mediile diplomatice mondiale. Când omoară femei şi copii palestinieni neînarmaţi, naţionalismul de ocupaţie israelit este întotdeauna lăudat. Nu v-aţi întrebat de ce? Selecţia populaţiei strămutate s-a realizat inclusiv în lagărele de concentrare naziste, de echipe mixte de specialişti, dintre care rabinii erau ultimii care decideau cine să meargă la gazare, păstrând în viaţă doar exemplarele sănătoase, fără defecte genetice. Tot evreii care au trăit atunci spun asta, nu eu. Locul israeliţilor este de fapt dintotdeauna în Africa, printre populaţiile voodoo, e locul de baştina al triburilor  leproşilor din care se trag, habriţii. Aşa cum locul românilor este fix acolo unde au trăit strămoşii lor, tracii şi daco-geţii.

           2.Mulţi sunt cu ochii aţintiţi pe vestele galbene, în aceste zile, dar să nu uităm un lucru important. După prostiile deliberate făcute de Merkel, Parisul este la ora actuală, centrul de comandă al dezmembrării Europei din afară. Şi Bruxelles-ul este, dar mai lent, deoarece liderii europeni, după expirarea mandatelor, sunt angajaţi imediat pe la Goldman Sachs, sau pe la alte instituţii evreieşti, după ce-şi fac treaba în favoarea cui trebuie. Prietenul israelului şi al unei părţi din SUA, căruia îi se acoperă cu diplomaţie crimele abominabile, sauditul Mohammad bin Salman, şi-a cumpărat recent un palat în buricul Parisului, castelul Ludovic al XIV-lea, pe care oficial a dat 300 milioane de dolari. Oare de ce? Ce urmează? Poziţia ghiocelului afişată de Macron în media, în întâlnirile monolaterale ale lui bin Salman, oare ce înseamnă în limbajul diplomatic? De ce se slăbeşte sistemul defensiv european prin dezbinare din interior şi prin lupte de gherilă?

           3.Am citit cu atenţie şi presa din orientul mijlociu, din ţările musulmane, din ultimii ani. Noroc de internet. Evident că ai noştri nu ne spun nimic, dar realitatea e că, unii predicatori islamişti ce incitau la ură până la crimă, faţă de creştini şi şiiţi, în Orient, au fost scoşi din moschei de poliţia lor, dovediţi cu documente că sunt agenţi mossad infiltraţi, apoi spânzuraţi de primul copac.

           Filmul de mai jos este publicat în 2011. De-abia în 2014 a fost declarat califatul statul islamic, deci e logic faptul că cel puţin 3 ani, instructorii israelieni au învăţat mercenarii europeano-afro-asiatici, arta costumaţiei teroriste arabe cum se vede în film, i-au învăţat de asemenea limba araba teroristă, cum se aude în film, pentru a fi înregistraţi audio pe teren. Oricât au încercat să şteargă filmul din mediul on-line, am şi eu copii de siguranţă pentru a fi redistribuite. E prostia lor, nu a mea, nu am ce legi să încalc atunci când le fac publice, mai ales că asta e şi dorinţa celor ce-au filmat, fiind singurii cu drepturi de autor.

http://www.youtube.com/watch?v=P0ZWijzG6qQ

Vizualizări: 53

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor