„DESIGNUL INTELIGENT”... MESAJ AHRIMANIC?

Pomeneam prin postări anterioare, tot fără titlu, recunosc, de entitățile care guvernează evoluția umanității în actualul sistem. La luciferici, și ahrimanici mă refer. Hm, nu vă ambalați! Cum spuneam! Cu ei trecem „lacul”. Ce va fi după... depinde de noi, de fiecare dintre noi. Până atunci, defilăm împreună, cu avantaje și dezavantaje de ambele părți, dar și cu atenție sporită, din partea noastră (de recomandat). Ceea ce vor încerca ei, însă, pe parcursul acestui ciclu, ca ceva... extra, adică depășindu-și statutul care le-a fost acordat, ar fi să ne îndoctrineze cu teoriile lor despre ce ar fi mai bine să facem pentru viitorul nostru. De fapt, zic eu ca ar fi ceva extra, dar, până la urmă, ăsta este rostul „obstacolelor” pe care sunt puși să ni le aștearnă în cale. Doar depășindu-le ne vor fi de folos. Desigur că fiecare ar vrea să le îngroșăm rândurile, să le devenim adică, discipoli. Nu o mai lungesc pentru că postarea referitoare la tema asta nu este prea îndepărtată.

Slalomul, printre diverse linkuri, m-a făcut să dau de ceea ce numeam, tot prin acele postări, ca fiind „Mesajul celor din Pleiade”, catalogându-l, tot pe-acolo, ca fiind un curat mesaj luciferic. Cine ar avea curiozitatea să-l citească și chiar recomand lectura lui, nu trebuie să fie prea cunoscător în ale „evoluției” pentru a-și da seama din partea cui vine. Spun că-l recomand deoarece este solid ancorat în realitatea spirituală, cu excepțiile caracteristice naturii lor, desigur, excepții care îi și deconspiră. Vreau să spun că este un text care îți redă imaginea unei anumite zone a lumii spirituale pe care nu prea ai de unde s-o mai iei din altă parte, fiind în același timp, o relatare direct de la sursă. Inițiații sau așa numiții clarvăzători, care mai scriu câte ceva despre lumile suprasensibile, nu au acces în zona asta sau mai bine spus, trăirile lor îi ridică spre lumi superioare.
Citindu-le mesajul, mă tot întrebam: „dar ahrimanicii, ahrimanicii nu or avea și ei ceva de spus?” Un mesaj acolo și de la ei, cât de mic care să-i contracareze pe rivalii lor în a deturna evoluția omenirii. Este adevărat și faptul că rândul lor va fi... ceva mai încolo, dar, totuși, pentru ei timpul se scurge altfel, iar semne că omenirea își dorește, de pe acum, Edenul terestru, promis de ei, le poți descifra la tot pasul. Și ce să vezi! Tot maltratând tastele în neștire (la propriu), dau peste un text care provenea dintr-o lucrare intitulată „Designul Inteligent”. Titlul, sincer, nu m-a mișcat cu nimic. De fapt, nu l-am înțeles de la început. Dar, pe ce mi-au căzut apoi ochii, pomenea de o numită „mișcare raeliană” ca fiind o grupare care a luat ființă în urma unor comunicări cu o ființă extraterestră. Sigur că am devenit curios, având deja experiența „plăcută” a mesajului din Pleiade!
Am parcurs textul sau cartea... chiar nu știu cum să-i spun, care este mult sub dimensiunile celuilalt mesaj și constat că, lăsând la o parte ridicolul (ceea ce nu pot spune despre mesajul celor din pleiade), s-ar înscrie foarte bine în ideea ahrimanică, idee care ar vrea ca omul să-și întrerupă legătura cu lumea spirituală prin desăvârșirea acelui „rai pământesc”, de care vorbeam, în care să ducă o viață foarte confortabilă și de foarte lungă durată. Cei mai fraieri ar urma să trăiască măcar 7500 de ani (în varianta raeliană), premianții... hm!... cu zecile de mii, iar șefii de promoție... nu vă mai spun... nemurirea! Nemurirea ca praf în ochi, pentru că așa ceva, pentru latura materială (corporală), a oricărei entități, nu există. Ce m-a intrigat la textul în cauză a fost nivelul intelectual la care se situa. Spun asta pentru că, entitățile ahrimanice sunt geniale din acest punct de vedere, iar textul este de o factură așa de slabă, încât m-a făcut să mă gândesc la... un fel de Jules Verne mai puțin inspirat, altoit cu un fel de... „Baronul de Münchhausen” căzut de pe ghiulea. Dacă ar fi apucat anul 1973, Jules Verne sigur ar fi scos ceva mult mai interesant din subiect, iar baronul... nici nu vreau să mă gândesc cu ce poftă am fi râs! Am să vă dau un detaliu, pentru a hotărî singuri dacă exagerez sau nu. Spun ei, pe acolo, că noi, umanitatea, am fi creația lor ca urmare a unor experimente făcute acum aproximativ 25000 de ani (de aici vine și titlul, am înțeles în cele din urmă; o creație ca formă și aspect estetic izvorâtă din inteligența, și fantezia lor). Dar, ei nu s-au ocupat doar cu popularea planetei, planetă care nu este creația lor (asta le-a scăpat). Tot ei au purces la o remodelare, o recosmetizare în sensul că ar fi cei care au creat partea continentală cu întreg relieful aferent, inexistentă până la venirea lor, prin acțiuni asupra fundului oceanului (nu folosesc pluralul pentru că tot Pământul ar fi fost numai apă, atunci), folosind explozii controlate, etc., toate datorate înaltei lor tehnici de care dispuneau, deja, acum 25000 de ani. Ei bine, această civilizație, care atunci a fost capabilă de asemenea performanțe, după încă 25000 de ani de... progres, refuză a deconspira locul, adică planeta pe care își duce traiul, planetă aflată la circa un an lumină de Pământ, pe motiv că... i-ar fi teamă ca omenirea să nu dea năvală peste ei și, auzi... să se răzbune pe ea! Asta m-a făcut să mă gândesc, cu mirare, la un fel de spațiu Schengen și la hoții noștri de buzunare sau, vorbind puțin mai serios, la un război de cotropire pe care l-ar purta maimuțele, adică noi, cu o hiper-civilizație, adică ei.
Aș mai avea o variantă, referitor la calitatea mesajului... asa, ca un fel de scuză. În genialitatea lor, le-ar fi trecut prin cap, zic eu, să redea acele dialoguri, între un pământean și un extraterestru, sub o formă care să atingă nivelul mediu, și sub-mediu de înțelegere al omenirii, adică la nivelul majorității, adică la nivelul mediocrității. Și, spun asta gândindu-mă la faptul că, vârfurile gândirii omenești, geniile noastre adică, deja le aparțin, năvodul fiind aruncat, acum, doar pentru... „cei mulți”.
Dacă cumva aveți impresia că nu știți cine este Ahriman, vă aduc aminte de Satan, din „Faust-ul” lui Goethe. Chiar de el este vorba!
Acum, nu zic că el era extraterestrul din farfurie, cel cu domiciliul nedeclarat! Ăla era, probabil, tot un „fazan”... păcălit de el. Nici nu mai știu cum să închei, cu... „Doamne ajută” sau cu... „Doamne ferește?”.

Am bănuiala, însă, că fazanul și-a lăsat pe la noi niște antene (ceva de genul: „ochii și urechile regelui”).

Vizualizări: 28

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2019   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor