Despre filmul miracolul apei prezentat mai jos

Un film f. frumos dar inexact, fiindca nu se spune destul de clar faptul ca nu compozitia chimica face apa din vas eficienta, ci structura ei.

Filmul nu spune ca ipoteza memoriei apei nu este acceptata nici azi si ca Revista Nature a publicat dupa tergiversari in Vol. 333 pe 30 June 1988 aceasta ipoteza[ apa are memorie(inregistreaza)],

cu un comentariu de neincredere al editorului, care a cerut repetarea experimentelor.

In urma publicarii articolului, profesorul francez Jacques Benveniste a devenit tinta batjocurii generale, desi experimentele s-au repetat cu succes in prezenta spargatorilor de mituri de genul lui James Randi si Walter Stewart. http://en.wikipedia.org/wiki/Water_memory

Incurcatura din film incepe dupa fraza:

"Apa memoreaza toate substantele cu care vine in contact...acestea lasa o amprenta in apa".

Din acest moment vine imaginea cu vasele de argint...apoi apare pasajul in care Ruslum Roy de la Pennsilvanya University, arata vasul cu apa care are putere mai mare decat toate antibioticele si se spune ca aceasta apa este folosita in Irak si Afganistan pt. tratarea soldatilor americani…

Oamenii nu au cum sa nu creada ca nu este vorba de contaminarea chimica cu argint(metal greu toxic) din moment ce se spune si ca in ea exista:

1 atom la 100 milioane de molecule de apa ...

si ca lucrurile sa fie clare se mai spune ca:

"presedintele american se spala pe maini cu aceasta apa"..

Asa este... dar nu o bea.. fiindca s-a dovedit toxica la astronautii care au utilizat-o(a trebuit sa fie tratati prin metoda de chelare a metalelor grele...pt. a elimina argintul introdus in organism)...

In film nu se spune ca s-a renuntat la aceasta metoda de conservare a apei prin tratarea apei cu argint...

si s-a apelat la metode care nu produc contaminare chimica cu metale grele.

De abia dupa aceasta, Ruslum Roy de la Pennsilvanya University, face afirmatia cheie care arata ca stie si altceva : "teoria veche sustinea importanta compozitiei chimice a apei ...vestea senzationala este ca aceasta este o prostie..structura apei e mai importanta decat compozitia chimica a apei [minut 7:36-7:49].

Adica nu este vorba despre introducerea de argint in cursul procesului de sfintirea apei( cum se afirma in comentariul anterior al patriarhului Rusiei)

Daca este sa analizam acest film putem obseva ca nu este stiintific, ci de propaganda religioasa din moment ce dupa ce Ruslum Roy de la Pennsilvanya University arata vasul cu apa folosit in Irak si Afganistan pt. tratarea soldatilor americani(care are putere mai mare decat antibioticele) se sugereaza adaugarea de argint, ca in apa sfintita, desi cercetatorul spune f. clar, in fraza urmatoare ca nu compozitia chimica este cea care face acea apa atat de eficienta, ci structurarea ei(minut 7:48)

Consider ca este o virusare interesata introdusa de biserica rusa( in ce film stiintific ati mai vazut interviuri cu mitropolitul Kirill al Rusiei ) care a finantat filmul si l-a raspandit in lume..Traducerea in lb. romana este din lb.rusa si este facuta de o persoana de cultura rusa, fiindca doar in Rusia se foloseste Lao tse pt Lao tzu(cuvant care se aude clar in dublarea in lb. engleza); Lao tzu este forma de transliterare Wade Giles utilizata in lb. germana si engleza ), Lao Tseu(forma de transliterare sau romanizare EFEO in lb. franceza si romana) in timp ce Laozi este transliterarea sau romanizarea pinyin [forma oficiala utilizata azi in China].

Filmul ignora pe descoperitorul autodidact al apei energizate Johann Grander din Austria, pe care l-a decorat chiar Academia din Rusia.

Filmul cere opinia unui nimeni din Austria(Allois Gruber cercetator), care spune romanilor ceea ce a afirmat Henri Coanda si la Academia Romana:

"nici un savant nu a explicat anomalia apei care face posibil miracolul vietii";

De ce la scaderea temperaturii pana la 4 grade Celsius, apa care creste initial in densitate, ca toate lichidele, dupa scaderea temperaturii in continuare, incepe sa se dilate (scade in densitate); anomalia ca densitatea apei scade la inghetare (gheata pluteste) este cauza pt. care apa din lacuri si balti nu ingheata, de la fund spre suprafata, ci doar la suprafata( si astfel vietuitoarele din apa nu mor in timpul iernii).

Problema capilaritatii este alta si este datorata nanomodularii campului gravitational in capilare(anomalia nu este spusa- in laborator apa nu urca pe pereti din lemn(materiale, care sunt mai putin dense; lemnul pluteste pe apa), ci in capilare realizate din materiale mai dense (precum sticla) . Presiunea apei de 300 atmosfere din samanta, care sparge asfaltul, este pt. a amplifica impactul filmului...Din aceleasi motive regizorul fixeaza cerul cu aparatul de filmat pus pe trunchiul unui copac..

In film se afirma ca apa este singura substanta cunoscuta pe Terra care exista in trei stari de agregare(mai sunt si alte doua)

Apa nu are tensiunea superficiala cea mai mare dintre toate lichidele si nu este cel mai puternic solvent de pe Pamant .

Acesta nu e film stiintific, ci de propaganda, in care masina de propaganda a imperiului incearca se treaca de la materialismul stiintific, la fundamentalismul crestin rus, care dupa cum stim a scos biserica ortodoxa Romana din Basarabia( se inlocuieste ocupatia teritoriului cu una a constiintelor )

In film se exagereaza vorbindu-se de zeci de atmosfere de ridicare a apei in capilarele copacilor din moment ce 10 metri coloana de apa=760mm coloana mercur =1 atmosfera.

Vladimir Voeikov face singura afirmatie reala :"ca nu stim nimic despre apa(de fapt despre nimic)", care ne permite sa nu ne mai complacem in ceea ce credem ca stim si sa cautam sa parasim actualele paradigme(dogme, credinte, modele, teorii)...

Este posibil evenimentul referitor la discutia privind construirea de arme bacteriologice de distrugere in masa in care apa a devenit otravitoare, fiindca apa se structureaza in functie de emisia mentala, fara adaugarea de aditivi(ce bine ar fi fost sa fi patit asa ceva toti cei ce au produs armele mult mai letale, care azi afecteaza milioane de oameni-vedeti audierile din Congresul SUA despre producerea HIV si H5N1).

Se mentine credinta/tiparul de a apela la ceva extern pt vindecare(aur mono atomic; aur potabil)...sunt sigur ca apar efecte benefice pe termen scurt. ..si de ele au beneficiat toti regii, imparatii si mai marii lumii....insa nu va recomand introducerea de metale grele in organism

Starea de reordonare a propriei ape (intra si inter celulare ) o obtin cei ce intra in starea in care pot face acest lucru[ transa profunda obtinuta prin metoda de trezire pilotata permite intrarea in vijnanamaya kosha si are drept efect restructurarea apei proprii, refacerea puntii interdimensionale si explica vindecarea unor maladii terminale ].

Oamenii ce intra in starea in care pot face acest lucru, care-si mobilizeaza resursele(ati vazut apa de mare tinuta in causul palmelor, care a devenit potabila; apa stricata data celui intemnitat; apa transformata de sfinti sau de maestri spirituali.

Masaru Emoto a prezentat cristalul de apa poluata inainte si dupa ce a fost influentat de un maestru Zen(exista imagini cu influenta generata de un copil, sau cea datorata la 10000 de oameni) ;

Iisus nu a influentat si transformat doar apa din afara (in vin sau in "apa vie"), ci si apa din el insusi (saliva sa amestecata cu tina, era un elixir care a redat vederea unui orb).

Va recomand sa vedeti ceea ce nu trebuie sa stiti in situl de mai jos :

http://www.myspace.com/hiddenknowledge1
Un documentar f. interesant despre apa!
Un film facut la comanda bisericii ruse pentru propaganda religioasa si dezinformare

http://video.google.com/videoplay?docid=-2933349021550318008#

Vizualizări: 995

Nu sunt acceptate comentarii pe acest blog

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor