DictadurA PoetikA, joi 20 nov. în El Dictador

El Dictador ordonă încolonarea la o nouă provocare, Dictadura PoetikA, joi, 20 noiembrie, de la ora 19.00, unde a convocat la lectură pe Miki Vieru, Vasile Leac, Dominic Brezianu, Cristina Nemerovschi, Raluca Ciochină, Dan Mihuț, Mugur Grosu și Grigore Șoitu.

Chiar dacă e joi, va fi Poemarți – antologia marțoliilor de la Constanța, dintre antologați fiind prezenți la lectură patru autori – Raluca Ciochină, Dan Mihuț, Mugur Grosu și Grigore Șoitu. Alături de aceștia, oponenți poetici din Vest – Miki Vieru și V. Leac, lîngă care vine, de peste Atlantic, Dominic Brezianu, autorul unui proaspăt volum de Poeme cinematografice. Între aceștia, un respiro de proză, oferit de Cristina Nemerovschi, din noul ei roman, Păpușile.

În noua sa formula, Dictatura PoetikA este la a doua ediție în El Dictador, după 19 ediţii într-o altă locaţie. Cu alte cuvinte, instauram Dictadura PoetikA în Centrul Vechi al Bucureştiului, vizavi de Teatrul de Comedie, pe strada Sf. Dumitru, nr.3, într-un nou decor, Sala Nicolae Ceaușescu a clubului El Dictador, unde sperăm că literatura promovată de noi va face istorie.

PoetikA este o interfață directă între autori și public, un motiv puternic să redescoperim farmecul literaturii, să familiarizăm sau să educăm publicul, indiferent de vîrstă cu noile canoane, direcții sau avangarde apărute în poetica şi proza românească actuală, să prezentăm autorii consacrați sau să descoperim tinere talente și să le promovăm. Ne așteptăm să ne arătaţi creațiile proprii și să vă autopropuneți pentru edițiile care vor urma.

Vizualizări: 111

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Adrian Grauenfels pe Noiembrie 18, 2014 la 2:45pm

El Hacedor Ancuta ne anunta ca sta lumea la coada pentru Diktatura si Muratura. Fain !

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor