De unde provine românescul "ducă-se pe pustii"?
           Ritualul complet provine din sărbătoarea evreiască "Ziua Ispășirii" și implica doi țapi, pentru care preotul israelit voodoo arunca sorții. Unul dintre țapi era sacrificat, ca jertfă pentru păcat, iar celălalt, ales prin tragere la sorți, ca țap ispășitor, era scos din tabără în viață, după ce preotul voodoo israelit își punea mâinile peste el și mărturisea asupra acestuia păcatele israeliților, alungându-l în pustiu pentru a fi sfâșiat de fiarele sălbatice, sau chiar îl aruncau de pe o stâncă să fie siguri că nu se mai întoarce (Levitic 16,7-10, 20-22, 26). 
           Aceste ritualuri voodoo, aveau scopul de a oferi un model de viață laicilor israeliți, ținuți captivați acolo, vizual, auditiv, prin mirosuri, gust, deci prin simțuri. Adică, se realiza construcția reflexelor pavloviene identificate și definite științific mult mai târziu, cu implicații bazale în neurologia modernă de azi, complexă și îmbogățită cu noi date ale problemei, în programarea neuro-lingvistică. Deci, antrenarea unor repere solide, după care israelienii să se ghideze în viață, să-și atingă scopurile egoiste. Evident că această justificare a albirii propriilor păcate, prin ritualul țapului ispășitor, e o prostie, le-a spus și Iisus asta israeliților, înainte de a fi asasinat, fiecare dă socoteală individual pentru faptele sale și nu pentru faptele altuia. Cu condiția să nu înghită gogoașa ca fiind validă, că atunci devine complice prin propria credință falsificată. Dacă crezi că într-o zi îți va cădea în cap un meteorit, ai toate șansele ca universul să conspire la îndeplinirea dorințelor tale. Dacă crezi că diavolul este Dumnezeu și convingi pe toată lumea de acest lucru, de asta vei avea parte, chiar dacă într-o primă fază a deșertăciunilor, vei stăpâni lumea. Mesajul lui Iisus împotriva acestor mincinoși a fost foarte clar, "Cine ridică sabia, de sabie va pieri!". Nu că te duci tu și trimiți un țap în pustie și gata, te-ai absolvit de mârșăvii, o poți lua de la capăt.

           Aceasta este metoda primită prin educație și aplicată de israelieni în politică, ca să se "albească" atunci când sunt prinși cu mâța-n sac. E vizibil că Beny Steinmetz, George Soros, vor aceleași lucruri dar prin metode diferite, unele mai directe, altele mai indircte. De aia ei sunt "deștepți" și alții "proști". își dau diplome doar între ei ca să pară deștepți în ochii snobilor, în timp ce la testele de inteligență, israeliții sunt la coada clasamentelor. Se folosesc de marionete de tipul "țap ispășitor" cât timp merge, când nu mai merge, nici o problemă, toate păcatele lor devin adăugate țapului ispășitor pe care-l mazilesc public, prin influența pe care o au asupra oamenilor slabi de înger și speriați de bombe, de care se folosesc în mass-media, masonerie, înstituțiile statului. 90% dintre parlamentarii noștri sunt masoni, în alte țări procentul e mai mic. Procentul de masoni din învățământul românesc este îngrijorător. Tatăl vitreg al lui Tăriceanu, Dan Amedeo Lăzărescu, a fost șeful masoneriei române, altfel n-ar fi auzit nimeni de Tăriceanu, cu combinațiile lui transnaționale cu tot. Între ei nu s-au agreat în final. Nu va merge nimic bine în țară cu un astfel de parlament satanist, a profețit și Silviu Brucan asta, știa el ce știa. În schimb, vor prospera sataniștii, își vor da pensii speciale, vor împroprietări gratis pe israeliți, din taxele și impozitele noastre, aducându-i aici ca stăpâni împroprietăriți de noi cu sute de mii de euro și nu ca muncitori, prin șmecherii de-ale lor cu Statul Român, de genul fondului suveran de investiții, start up nation al lui Ilan Laufer etc. Degeaba va dispărea puricele ispășitor Dragnea, că turma de elefanți din jurul lui va prospera în continuare, prin aceiași indivizi implantați, secretari de stat, consilieri, directori pe la drumuri, companii falimentare de stat, omuleți care nu se schimbă niciodată, odată cu schimbarea politicienilor ca pe șosete murdare. De ei nu se atinge nimeni în presă, deoarece presa e a lor. Dacă zici ceva de ei, imediat ești antisemit. Deși termenul "semit" provine din genetică și nu din politică, ca o dovadă de prostie crasă a unora care n-ar fi rău dacă ar mai pune mâna să citească din când în când, cuvântul genetico-politic "anti-semit", fără metode științifice de analiză procentuală doveditoare a genomului, a fost inventat în 1881 de către un prieten de-al lui Karl Marx pe nume Wilhelm Marr, cu o biografie puțin falsificată între timp, individ care a fost expulzat din Elveția pentru activități comuniste, nu pentru că era genetician. Deci cei cu anti-semitismul pe buze sunt de fapt neomarxiști :) Asta ca să vă dați seama ce a ajuns societatea actuală, cine sunt de fapt intelectualii de azi și cozile de topor ale cui sunt. 

           Există musulmani semiți, există zoroastrieni semiți, există mandaeani semiți, palestinieni semiți etc. Spre deosebire de proștii obișnuiți, a fi acuzator de anti-semitism înseamnă să fii de două ori prost. O dată că nu știi ce e "semit" d.p.d.v. genetic, a doua oară că nu poți afla ce e anti-semit, logic. Nu poți fi un acuzator profesionist, serios, de anti-semitism, fără să fii un genetician profesionist și serios cu un laborator dotat corespunzător, că nu există semiți în sensul de evrei. Spre exemplu,  Mihaela Rădulescu Schwartzenberg de religie mozaică e 0% semită probabil. Trebuie dovedit științific înainte de a acuza, altfel cine te crede în instanță de exemplu? E simplu fenomenul. E ca și cum tu ai studii superioare de filologie-istorie, dar tu acuzi pe cineva de anti - "matematici speciale" fără să fi citit vreodată un curs de la facultatea de matematică sau de la politehnică. Mai grav e că există și medici acuzatori de anti-semitism, care se presupune că n-au învățat pe de rost în facultate și ar trebui să știe să interpreteze o formulă complexă din biochimie, ăștia chiar că sunt cu pluta și n-au nici o scuză. Ești de două ori prost, o dată că nu știi și a doua oară că acuzi de anti- a ceea ce nu știi. E foarte simplu să depistezi în ziua de azi dublu-proștii, bi-proștii, ar merge și di-proștii ca o formulă chimică a lor în manualele școlare, pentru deșteptarea elevilor,  deoarece, din nefericire pentru specia umană, e plin de di-proști și de călăuze oarbe peste tot, vorba asasinatului Iisus.

           "Doi consultanți politici israelieni, Moshe Klughaft şi Sefi Shaked, au fost autorii sloganului „Îndrăznește să crezi în România" și au ajutat formațiunea lui Dragnea să câștige alegerile parlamentare. Înainte de deveni conducătorul campaniei electorale a PSD, Kulghaft a dirijat o campanie de succes pentru Im Titzu, o formaţiune extremistă israeliană al cărui slogan este „Construind visul sionist!"."

https://www.realitatea.net/cine-sunt-israelienii-lui-dragnea_214490...

Vizualizări: 123

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de RobertC pe Septembrie 22, 2018 la 8:55am

"Românii sînt un popor fără istorie, destinați să piară în furtuna revoluției mondiale. Ei sînt suporteri fanatici ai contrarevoluției și vor rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor național, la fel cum propria lor existență de gunoaie etnice iremediabile în general, reprezintă prin ea însăși un protest contra unei mărețe revoluții istorice. Dispariția lor de pe fața pământului va fi un pas înainte.” Karl Marx și Friedrich Engels, Opere complete, vol. Vlll, București, editura Politică 1963, pag. 259

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2019   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor