FEMEILE VĂZUTE DE O FEMEIE : CAMELIA MITEA

 

   Camelia Mitea,  o revelaţie pentru mine! I-am descoperit tablourile întâmplător....eu fiind o mare admiratoare a nudului în pictură. M-a frapat abundenţa de ...roşu, culoarea cea mai tare din spectrul de culori, culoarea care te face să simţi fiecare bătaie a inimii, culoarea pasiunii şi a puterii! Culoarea care senzualizează! Spunea cineva că, doamna Camelia Mitea, se apropie ca stil de Rembrandt, şi că este “cel mai bun pictor al momentului”. Vă invit să o cunoaşteţi...ceea ce postez eu aici este o parte infimă a lucrărilor sale!

Vizualizări: 596

Nu sunt acceptate comentarii pe acest blog

Comentariu publicat de November pe Aprilie 18, 2013 la 7:45pm

Mulţumesc Magique! De vede... din avion, "abureala"!  Îţi dai seama..."iadul pavat cu intenţii bune!" "Colegul comun de pe reţea",care are gusturi artistice(...i-a "plăcut ce a văzut") dacă vrea postari cu tablouri de-ale doamnei Camelia Mitea o poate găsi pe aceasta pe facebook. Să auzim de bine, Magique!

Comentariu publicat de Dragos Tudose pe Aprilie 18, 2013 la 4:10pm

Bine că nu ţi-au cerut să le şi mulţumeşti pentru promovare...

Dincolo de glumă, e un răspuns care, evident, încearcă să aburească lucrurile.

Pe de altă parte, într-o ţară în care se fură şi capacele de WC, ce pretenţie să mai ai pentru un articol...

Numai de bine să auzim, November, că de rău....

Comentariu publicat de November pe Aprilie 18, 2013 la 3:55pm

"Buna ziua! ACUM am ajuns la mailurile dvs, insa pe Reteaua literara v-am raspuns deja. Un COLEG comun de pe retea a recomandat publicare, crezand ca face bine sa promoveze. Dupa ce am vorbit in Retea, si mie mi-a placut ce am vazut. Regret, voi dispune stergerea articolului, ca sa nu mai promovam nimic. Toate cele bune" ACESTA ESTE RĂSPUNSUL PE CARE L-AM PRIMIT DE LA REDACŢIA ZIARULUI...DUPĂ UMILA MEA PĂRERE MI SE PARE FIRESC CA ATUNCI CÂND "PROMOVEZI" CEVA...SĂ SE SPECIFICE ŞI SURSA.(NU DE ALTA...DAR SĂ SE ŞTIE CINE ESTE PROMOVATUL!) DACĂ GREŞESC..."MEA CULPA"!

Comentariu publicat de November pe Aprilie 14, 2013 la 1:27pm

http://ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article... Aceasta postare mi-a fost "furata" si trimisa acstui ziar. Desi banuiesc cine se afla in spatele acestei marsavii....voi face investigatiile de rigoare! 

Comentariu publicat de November pe Martie 22, 2013 la 6:11pm

Important e ca iti place! Multumesc, Magique!

Comentariu publicat de Dragos Tudose pe Martie 22, 2013 la 4:31pm

Într-adevăr, are o anumită fluiditate a culorii care se joacă cu umbrele şi cu lumina, plus acest roşu agresiv... Un pictor interesant. Strict o chestie legată de gust, mie mi-au plăcut mai mult cele în care roşul era mai puţin agresiv.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor