FURT INTELECTUAL FĂRĂ PRECEDENTT...http://www.facebook.com/groups/rugafarasfarsit/

RUGĂ FĂRĂ SFÂRȘIT - CEL MAI LUNG POEM NAȚIONAL PENTRU CARTEA RECORDURILOR a ajuns la 400 de strofe în ziua de 09.10.2011
Destinat îndreptării imaginii României pe care Sorin Oprescu a bășcălit-o în Guinnes Book prin cel mai lung cârnat, proiectul liric ”Rugă fără sfârșit” inițiat de către publicistul Romeo Tarhon a ajuns la impresionantul număr de 400 de strofe în mai puțin de o lună de la lansare. Conform regulamentului de înregistrare a performanței în Cartea Recordului, fiecare strofă are patru versuri și începe cu verbul ”sunt”, necesar asigurării continuității și unității lirice, dar și atestării originalității versurilor dăruite cu dragoste de către inimoșii participanți.
Patronând acest proiect unic în lume, în parteneriat cu autorul, trustul, editura și ziarul NAȚIUNEA au decis să acorde premii generoase celor mai prolifici creatori, știindu-se că fiecare iubitor, amator sau poet consacrat este invitat să participe cu un număr cât mai mare de strofe, acesta fiind criteriul de înregistrare a recordului.
După furtul condamnabil al ideii și a paginii digitale inițiale, de către o fostă coparticipantă în complicitate cu oamnii responsabili cu imaginea primarului Sorin Oprescu pe rețeaua FB, politicianul împotriva căruia decurge implacabil acest proiect recuperat ca prin minune, numărul strofelor crește incredibil de la o zi la alta, fără a ni se alătura, deocamdată, marile colectivități și comunități pe care le-am contactat și le-am invitat să ”doneze” strofe.
Îi atenționăm pe participanții la acest proiect asupra numelui de user al autoarei furtului - Vali Zavoianu - și asupra numelui paginii piratate pe facbook – CATEDRALĂ DE CUVINTE – spre a se delimita de această impostoare și de grupul ei în care sunt atrași hoțește creatorii de bună credință care nu au aflat despre fapta lor mârșavă prin care se încearcă, la comandă politică sabotarea proiectului original.
Furtul intelectual menționat ne aduce nouă, românilor adevărați, un grav prejudiciu de imagine, fiind stigmatizați de către străini și priviți ca un popor de hoți și escroci.
A pățit-o recent chiar și eurotribunul Corneliu Vadim Tudor, căruia i-au fost ”subtilizate” politic site-urile pentru ziarul Tricolorul și România Mare tot de către o colaboratoare...
 

Vizualizări: 69

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Romeo Tarhon pe Octombrie 10, 2011 la 12:12am
În virtutea aceluiași drept la replică la...replică, public comentariul numitei Vali Zavoianu, comentariu apărut în ziarul Națiunea în preziua furtului planificat și care poate fi citit în original la   http://www.ziarulnatiunea.ro/2011/09/19/romanii-au-hotarat-sa-repar... Prin acest comentariu escroaca se autodeconspiră  recunoscând meritul exclusiv al autorului proiectului în parteneriat cu ziarul și trustul Națiunea. Această hoață  nu a obținut prin lingușire decât ”drepturi egale” de administrare a paginii FB a grupului, lucru de care a profitat pentru a se deda unui sabotaj împotriva unui proiect ce nu îi aparține. O faptă oribilă. Cine încearcă să o apere o face din complicitate și antiromânism.

A renăscut o forță ….ea devine tot mai puternică, cu fiecare oră, zi, săptămână… forta acestei națiuni. Mulțumesc public OMULUI extraordinar ROMEO TARHON și mulțumesc colectivului NAȚIUNEA pentru speranța redată nouă, tuturor și pentru exemplul pe care reușesc să îl dea prin toata munca și dăruirea lor. Faptele vorbesc… și ale lor fapte sunt demne de toată admirația și sunt motorul care poate face să meargă România într-o direcție bună, în sfârșit…după atâția ani de patima. Multumesc public pentru onoarea de a fi parte a acestui proiect împreună cu Romeo și “Națiunea”, lor li se datorează tot acest fenomen și dacă ne ajută Dumnezeu, ei vor fi aceia care vor face să triumfe acest proiect. Mulțumesc pentru generozitatea lor, pentru inițierea acestui proiect și tot suportul și implicarea în “RUGA FĂRĂ SFÂRȘIT”, poemul care deja face înconjurul României și al lumii, grație lor.

Foarte apreciat. Imi place sau Nu-mi place: Thumb up 4 Thumb down 0

Comentariu publicat de Dialog European pe Octombrie 9, 2011 la 11:57pm

In virtutea dreptului la replica si pentru promovarea libertatii de expresie publicam urmatorul anunt aparut in data de 22 septembrie:

Anunt!

Astazi s-a dizolvat colaborarea cu Romeo Tarhon. A dorit sa transforme proiectul in ceva personal, cu interesul promovarii sale ca persoana si a trustului Natiunea. Fiind in drepturi egale cu Romeo Tarhon asupra a ceea ce se intampla aici si datorandu-va tuturor de aici nu doar respect pentru implicarea voastra dar si continuarea proiectului, indiferent daca scopul nu va fi cartea recordurilor ci o carte publicata in care veti avea cel mai frumos poem , cea mai frumoasa poezie colectiva de fapt, romaneasca, poezie la care contribuim toti ....toate sufletele care ne-am adunat aici si inca altii multi care vor mai veni....am luat decizia de a inceta orice colaborare cu Romeo Tarhon. Pot exista surse de finantare si deja exista sprijin mediatic NECONDITIONAT.....oferit de romani cu suflet si cu minte deschisa. O membra a grupului deja s-a oferit sa ne sprijine neconditionat ( fara a avea nevoie de functiile pompoase ce incepuse sa le ofere Romeo Tarhon) in vederea publicarii poemului , la momentul la care ne vom opri.Voi da si alte lamuriri celor care le vor cere. Persoanele care au colaborat la proiect pentru ratiunea Romeo Tarhon, sunt libere sa plece ....sa anunte ca nu mai doresc sa fie membri aici din loialitate pentru Romeo Tarhon si vom sterge strofele care le apartin, e dreptul fiecaruia sa aleaga.Am facut aceasta mentiune deoarece ma astept ca anumite persoane sa renunte la grup cu ocazia incetarii acestei colaborari cu Romeo Tarhon.Marea majoritate insa sunteti aici din alte ratiuni decat numele ex-colaboratorului meu, asa ca stiu ca veti ramane aici sa continuam ce am inceput. Va multumesc de pe acum. Contez pe voi.

· 22 de septiembre a las 15:57

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor