Dragi jurnalişti,

Dragi colegi şi parteneri,

Finaliștii Competiției „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” au fost selectați. Vă invităm să accesați detalii despre aceștia și să aflați pașii următori în pregătirea Galei Studenţilor Români din Străinătate din comunicatul de presă atașat.
Pe 8 ianuarie 2015 vă așteptăm cu mare drag la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti de la ora 18:00 pentru a celebra o seară de Gală împreună! Vă rugăm să ne confirmaţi participarea la 0726 339 256, pe e-mail la alexandra.sasu@de.lsrs.ro sau completând formularul de aici.
Vă mulţumim şi vă aşteptăm!
Cu prietenie,
Alexandra Sasu

 Alexandra Sasu

Vicepreședinte Comunicare & Informare

Liga Studenților Români din Străinătate Facebook LinkedIn

alexandra.sasu@de.lsrs.ro | Tel: +40 726 339 256

„Viitorul unui om, ca și al unei lumi, se construiește nu se visează!" (Eugen Lovinescu)

Implică-te în LSRS!

           

 LIGA STUDENȚILOR ROMÂNI DIN STRĂINĂTATE

                                                                                                                        

                         „Tot ceea ce nu este prin noi, nu va fi pentru noi" (N. Bălcescu)

 

București, 17 decembrie 2014

 

Gala Studenților Români din Străinătate

200 de tineri concurează pentru titlul de Studentul Român al Anului în Străinătate

 

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) anunță încheierea înscrierilor pentru Competiția Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate în anul universitar 2013-2014.          

În Concurs, la cele opt categorii anunțate, s-au înscris 200 de studenți români din toate colțurile lumii. Concurenții provin de la unviersități de prestigiu internaţional, precum Massachusetts Institute of Technoly (MIT), Yale University, Imperial College London, University of Cambridge, University of Oxford, Université Paris-Sorbonne, dar nu numai.

Lista finaliștilor pentru fiecare categorie este disponibilă pe site-ul Galei Studenților Români din Străinătate accesând următorul link – www.gala.lsrs.ro/finalisti-2015. 

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate. La început de 2015, evenimentul va reuni la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti, studenți și tineri profesioniști, personalităţi din mediul academic și sectorul public, din mediul de afaceri şi cel neguvernamental. Totodată, la eveniment vor urca pe scenă tineri artiști români de renume internațional, alături de care invitații și membrii Ligii vor sărbători 6 ani de activitate a LSRS. 

La eveniment sunt așteptați 800 de participanți, studenți și tineri profesioniști, personalităţi din mediul academic și sectorul public, din mediul de afaceri şi cel neguvernamental. 

Gala LSRS 2015 va marca de asemenea și începerea activității Fundației C.A.E.S.A.R. (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români), proiect al Ligii Studenților Români din Străinătate început în 2011 și ajuns astăzi la maturitate și independență juridică. 

Juriul competiției. Preselecţia celor 200 de studenţi, masteranzi şi doctoranzi înscrişi în Concurs a fost realizată într-o primă etapă de laureaţii ediţiilor precedente, care au decis finaliștii fiecărei categorii. Selecţia finală va fi realizată de către Marele Juriu, care este alcătuit din: Academician Dr. Ionel Valentin Vlad; Dr.h.c. Norman Manea; Dr. Florin Păun; Prof. Dr. Laurențiu Damian; Prof. Dr. Miron Bogdan; Academician Dr. Ionel Haiduc, Membru de Onoare al Comisiei de Evaluare a Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate. 

Vă invităm să premiem împreună excelența academică în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, în data de 8 ianuarie 2015 la Palatul Parlamentului. Rezervarea unui loc în sală este gratuită și se face completând formularul disponibil pe website-ul Galei (www.gala.lsrs.ro). Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de înscrieri. 

Gala Studenţilor Români din Străinătate 2015 este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorilor: Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP), Ernst & Young, CEC Bank, Voicu & Filipescu, British Council, BCR Asigurări de Viață, TAROM. 

Parteneri logistici: Qual Media Group, Hotel IBIS Gara de Nord, Expres Național, Quartz Film, Silviu Pal Photography. 

Parteneri media: Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio România Internațional, Adevărul, Ziare.com, Agerpres, Rador, Evenimentul Zilei, CasaMia TV, Revista Artout, Realitatea.net, AcademicLink, Edu-News, RomâniaPozitiva, Online Student, Diaspora Live, Edu-news, Studentie.ro, ȘtiriONG, AcademicLink, iQool, Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni (AJRP).

Susținem și ne susțin: Inspire Group, Rotary, Rotaract, Succes pentru România, Fundația Dignitas, Clubul pentru România, Clubul Român pentru Relații Externe, Diplomație și Afaceri Europene (CRREDAE), Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Educativa, Juridice.ro, QS World Grad School Tour, Group of the European Youth for Change (GEYC), Uniunea Studenților din România (USR), Art Out, Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR), Gala Studenților Originari din Republica Moldova (GSORM), Federația Asociațiilor de Basarabeni din România (FAB), Asociația Federaliștilor Europeni din România, Association des États Généraux des Étudiants de l`Europe (AEGEE), Medierenet, Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP).

           

CONTACT

 

Oana FRANȚ                                                                          Alexandra SASU

Coordonator Gala LSRS 2015                                             Vicepreşedinte Comunicare

oana.frant@lsrs.ro                                                                 alexandra.sasu@lsrs.ro

0726 712  223                                                                           0726 339 256

 

 

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.

LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

Vizualizări: 107

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Gheorghe Apetroae - Sibiu pe Ianuarie 3, 2015 la 7:36pm

De aşteptat ca la selecţia finală a participanţilor la acest concurs să fie identificate talentele reale şi cu un înalt grad de cunoaştere universală,  iar lucrările premiate să fie publicate în volum şi larg mediatizate,spre a fi accesibile celor interesaţi ... Succes participanţilor!..., Gheorghe Apetroae, Sibiu

Comentariu publicat de Alexandru MAGHIAR pe Decembrie 27, 2014 la 7:44pm

"Mai importanta decat cunoasterea este imaginatia" Einstein

Urez LSRS sa nu se imbolnavesca de balcanism.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor