Grafica: Sash Segal

Special Guest:  Pictorul David Croitor

Concept: AG 

http://en.calameo.com/read/001073787e3b494b97ab3 

Vizualizări: 123

Nu sunt acceptate comentarii pe acest blog

Comentariu publicat de Dominique Iordache pe Februarie 3, 2014 la 1:00pm

Eu iau omul asa cum se prezintă. De ce ar trebui sa-i gasesc eu scuze si motivații pentru comportamentul lui abject? E problema lui cum vrea sa apara in fața semenilor sai . Eu doar mi-am format o impresie. Bineinteles ca nu-mi bat capul cu modul de a se comporta al lui Daniel Dăian. Să fie sănătos! Doar că mie mi-e greață.

Comentariu publicat de Adrian Grauenfels pe Februarie 2, 2014 la 3:32pm

Dominique , generatia tanara e teribilista si isi permite liberati pe care noi nu le-am visat. Cazurile de viol ,de pedofilie, incest, crime si pornografie explicita au devenit normative pe toate mediile. De ce un tanar sa-si cenzureze vocea cand traieste intr-o realitate corupta , organizata si acceptata de sistem. E ca si cum ai merge la un doctor de plamani  care pufaie tigara dupa tigara dar tie iti interzice sa fumezi . Scopul netului nu este (din pacate ) educativ ci comunicational, transport de informatie. Sigur ca intr-un tren care goneste  spre un munte inverzit urca si raufactori. Care stiu bine cum sa foloseasca media in favoarea lor. De multe ori tinta este ratingul.  Pot da un exemplu chiar de aici, pe retea.  Acum 3-4  ani un poet tanar si arogant apare pe retea cu o propunere obraznica membrilor care o rezum cam asa : " Bai fraierilor eu sunt XYZ , poet cunoscut ,premiat si cautat, voi niste nulitati dar va scap eu de anonimat. Pentru 500 Euro scriu eu o poezie de pomina , pentru 1000 E o nuvela , si o semnez cu numele clientului..  Va scot din mlastina puturoasa cu putini bani, capisce? " Normal ca acesta afront a facut valuri uriase de proteste si discutii care au depasit sute de comentarii . Sute !  In acelasi timp zarisem un eseu minunat al Angelei Furtuna , literatura de cea mai buna calitate si continut, nu a depasit 20 de lecturi. Morala : nu mesajul conteaza ci felul cum folosim media.

Comentariu publicat de Dominique Iordache pe Februarie 2, 2014 la 11:35am

Eu am văzut la D.D manifestări execrabile. Dar nu cred că este problema mea ce face si unde apare . Oricum, impresia pe care a lasat-o este definitivă si nu poate fi modificată indiferent ce va publica si unde. Nu stiu cum este ca poet, dar ca om...e jalnic... Imi pare rău... Din păcate, a avut grijă să lase aceeași impresie aproape peste tot...( cu mici excepții :)  )

Comentariu publicat de Adrian Grauenfels pe Februarie 2, 2014 la 7:14am

Eu nu am vazut la Daniel Daian accente rasiale sau dispret, asa cum ne-a obisnuit domnul BMM Pinocchio pe tot lungul netului.

Insignă

Se încarcă...

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor