Capitolul 3

    Trăim într-o lume plină de paradoxuri, în capitolul 2 vorbeam despre tehnologie și robotizarea populației, iar în capitolul de față vreau sa abordez problema valului de informații ce dezinformează!
    Bănuiesc că mulți se întreabă cum un val de informații poate să dezinformeze?! Este simplu, trăim în secolul vitezei, unde tehnologiile avansate ne permit accesul la informații în orice moment și din orice loc, practic dacă am avea un gadget și o conexiune la internet ar trebui sa fim niște oameni informați. Corect, orice lucru nou citi sau învățat contribuie la dezvoltarea noastră personală, dar ce se întâmplă când marea parte a informațiilor citite sunt eronate? Acesta este momentul când un om informat se transformă fără voia lui într-o furnică dezinformată!
    După cum spuneam și în capitolele anterioare elita (gândacii care conduc lumea din umbră), dețin și mass media, cel mai simplu canal de îndobitocire a populației și de manipulare!
    Ei au făcut un calcul simplu și au observat că peste jumătate la sută din populație are acces la cablu T.V și internet și au folosit aceste canale ca arme de răspândire a celei mai periculoase epidemii din acest secol: incultura!
    Oamenii se transformă în furnici atunci când nu reușesc să folosească filtrul! Filtrarea informațiilor pare un lucru simplu, mulți spun că ei știu ce este corect și ce nu, din ceea ce citesc zilnic pe internet sau văd la T.V, dar cu siguranță se înșeală!
    A devenit extrem de dificil pentru noi să mai discernem ce este corect și ce nu, deoarece internetul este un infinit de informații, oricine poate scrie orice și oricând, nimeni nu știe cine se află în spatele acelor informații, unele informații sunt corecte altele nu...În această situație ce facem?
Mai mult găsiți pe blogul meu Revoluția Gândirii Capitolul 3

Vizualizări: 11

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor