La mulți ani în eternitate, Nicolae Tesla (Drăghici), în zi solemnă pentru Terra, 10 iulie

           La mulţi ani, NICOLAE TESLA (DRĂGHICI)! Om de spirit, de credinţă, de lumină, care ai fost scos din manualele şcolare ale sistemului mondial de educaţie, deşi se folosesc de tine ca mişeii! Am pe biroul meu peste 500 brevete ale lui Tesla, din care mă mai inspir în micile mele aplicaţii, făcute din hobby pentru ştiinţa autentică şi oameni autentici, brevete ale savantul care a refuzat Premiul Nobel şi complicitatea cu minciuna, ignoranţa, spălarea pe creier a tinerelor generaţii!

           1 Decembrie, vezi foto, Ziua Națională a României, e ziua în care a fost validată transmiterea energiei gratuite, "free energy", de către Oficiul de Invenţii şi Mărci al SUA. Inventator, un istro-român, Nicolae Tesla.

           Dumnezeu e schiorul perfect, specialist cu 2 viteze, în 2 moduri:
           1.Prin coborâre directă, adică prin sincronicităţi.
           2.Face slalom printre oamenii care spun "fugi dom'le de aici, că nu cred așa ceva, sunt om serios".

           Diferențe între Albert Einstein, Karl Marx, Lavrenti Beria, nu există în fondul ideologic. Toți 3, ca și alții reabilitați sau în curs de reabilitare, au fost colegi în mișcarea sionistă, interzisă la ora actuală în țări superdezvoltate cu oameni superdeștepți precum Singapore, fiind pasibili de judecare rapidă și condamnare la moarte, dacă sunt depistați agenți sioniști punători de bețe în roate. Doar că aceștia 3, Albert Einstein, Karl Marx, Lavrenti Beria, au activat în domenii diferite, știință, politică, epurare rasială, făcând același lucru: relativizarea adevărului, ocultarea adevărului. Ca și oameni în viața de zi cu zi, aceștia 3, au fost extrem de toxici și de imorali. Studiați biografiile lor reale, să vedeți cu cine aveți de a face, cum se spală creierele copiilor voștri și în ce scop. Și mai ales urmăriți din ce cercuri de interese, de la ce oameni, vin texte de reabilitare a lor. Albert Einstein l-a cunoscut pe Nicolae Tesla, încercând să-l fure, ca pe Henri Poincaré, Edmond Becquerel etc., însă Tesla n-a dat nici mucii pe Einstein.

Vizualizări: 48

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2019   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor