Marele Premiu la Concursul "Dramaturgie in doi" organizat de catre Teatrul Valah - Giurgiu, in cadrul Festivalului International al Teatrelor din Orase Dunarene

Marele Premiu l-a primit, cu 26,5 puncte, piesa “Tranka-Fleanka”, de Ion Martin, din București. Poziția secundă a revenit textului “Eu sunt din România” (24 de puncte), de Carmen Dominte, tot din Capitală. Bătălia cea mare s-a dat pentru Premiul III, unde trei autori au totalizat același număr de puncte (22): Mirel Buzdugan (elev de 18 ani din Comănești!), pentru piesa “Visul mereu tânăr”; consacratul Dorul Moțoc, pentru textul “A 3-a bilă”, și cunoscuta scriitoare Ana-Maria Bamberger, din Hamburg (Germania), pentru piesa “Karstadt Blues”. Foarte aproape de podium, la 0,5 puncte, s-au aflat Petru Ionescu (autorul piesei “Repetiție cu dublură”), Valeriu Butulescu (“Ediție specială”) și Bogdan Mihai Asaftei (“Frații fără nume”).

…Câștigătorul acestui inedit Concurs de texte dramatice cu două personaje va beneficia, dincolo de 1.500 de lei, de bucuria de a-și vedea scriitura pusă în scenă, repetițiile urmând să înceapă imediat după ce se va încheia Festivalul internațional al teatrelor din orașe dunărene (15-19 noiembrie, la Giurgiu), în cadrul căruia vor fi prezentați fericiții laureați!

http://mirceamionescu.com/2010/11/dramaturgie-in-doi-cu-cinci-laure...

Vizualizări: 26

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Carmen Ciumărnean pe Februarie 19, 2011 la 7:23am
Felicitările mele! Aşteptăm cu nerăbdare să vedem piesa.
Comentariu publicat de Irina Lucia Mihalca pe Noiembrie 16, 2010 la 5:58pm
Felicitari, domnule Ion Martin, pentru Marele Premiu! Astept, cu nerabdare, sa vad punerea in scena a acestei piese Tranka-Fleanka.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor