Mass-media, a 11-a poruncă israelită

           Desigur că excepţia întăreşte regula, sau excepţia pune regula la încercare, ca să fiu mai corect cu latina, ca şi lipsa cifrelor romane din titlu, totuşi...

           "Ceea ce eu vă spun în întuneric, spuneţi la lumină şi ceea ce vă spun la ureche predicaţi de pe acoperişuri. Nu vă temeţi de cei care ucid trupul, dar nu pot ucide sufletul. Temeţi-vă mai degrabă de cel care poate să piardă şi trupul şi sufletul în Gheenă." (Matei 10,26-31)


           Statele Unite acuză că echipamentele Huawei pot fi utilizate de Beijing pentru activităţi de spionaj. Donald Trump, preşedintele SUA: "Huawei reprezintă o ameninţare la adresa securităţii NATO."


           Cu siguranţă că aşa este, sunt de acord cu asta, că altfel, consilierii săi pe probleme militare nu l-ar fi presat să spună, el oricum nefiind un priceput în telecomunicaţii militare. Dar eu mă întreb altceva, vânzarea benevolă a diviziei de microcipuri IBM, către chinezii de la Lenovo, în 2005, nu a fost tot o ameninţare la adresa NATO? Lenovo a fost fondată de miliardarul Ren Zhengfei, un fost ofiţer de telecomunicaţii în armata chineză, adică se ştia că pe teritoriul Chinei face cam orice în materie de tehnologie. Pe oligarhii ruşi îi ştim de pe timpul evreului Lavrenti Beria cum funcţionează, iar după cum bine ştiţi, eu nu mai cred demult în faptul că există o competiţie între SUA şi China, sau între SUA şi Rusia, ei doar îşi plimbă nişte centri de putere de pe un continent pe altul şi mai fac cucu-bau când îşi mai aduc aminte, pentru a da apă la moară presei, a 11-a poruncă israelită, pentru a ţine simţul vizual al oamenilor lipsiţi de discernământ, ocupat în proporţie de 90%. E un proces de antrenare a reţelelor de inteligenţă artificială aici, cu efecte previzibile pe termen lung, metodă ce funcţionează în mod special la atei. Tocmai de aceea se înteţesc în paralel şi mişcările de emancipare, libertinaj şi anarhie sub pretextul libertăţii, în toată lumea. Nu e asta o ucidere treptată a sufletului, un antrenament mincinos pe treptele ierarhice ale minciunii? Să nu uităm şi faptul că "israel" în ebraică înseamnă "duşman al lui Dumnezeu" şi că israeliţilor le-a fost promis de către tatăl minciunii că vor stăpâni lumea, fapt confirmat recent şi de Sfinţii de la Muntele Athos. Amintesc asta să ne putem proteja creştinismul de falsuri, aşa cum au făcut-o înaintaşii noştri, din păcate martiri, pentru că au predicat de pe acoperişuri sub protecţia veşnică a Adevărului Lui Hristos.

           Şi mahomedanii îl au pe Isa Mesih în Coranul lor, poate că mulţi nu practică asta, dar e o altă poveste aici. Într-o discuţie de pe net, un tânăr mahomedan îşi întreba imamul, de ce ei îl au pe Iisus Hristos(Isa Mesih) în Coran, iar imamul îi răspunde că Iisus este de patru ori mai prezent în Coran, deoarece are o importanţă mult mai mare, Mahomed fiind doar un Trimis. În presa din Siria, aflăm că Maria face minuni în rândul credincioşilor mahomeani opresaţi. Chiar pe teritoriul României, există o icoană făcătoare de minuni adusă prin reveaţie divină din Siria, numită "Maria Siriacă". Noroc că mai citim, că altfel murim proşti, sau prostiţi, adică ni se ucide sufletul. Nu spunea Hristos "Fiţi înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi?" Nu spunea Iisus, "Cunoaşteţi adevărul şi adevărul vă va face liberi?" Creştinii îl au pe Hristos, mahomedanii(în afară de secte criminale, de wahabbiţi, daesh şi altele) îl au pe Isa Mesih în scrierile lor sacre, dar evreii nu-l au deloc pe Iisus în scrierile lor, de unde să cunoasă ei adevărul? Poate exista un alt adevăr în afara adevărului, se poate ajunge la Dumnezeu ocolindu-L pe Dumnezeu :) ? Nici măcar Pe Zaharia arhiereul nu-l au evreii în tradiţia lor, oricine poate verifica, pentru că "Zahra" în farsi înseamnă "strălucire", "roua florilor". Nici pe Maria nu o au evreii, deoarece "Mry" în egipteană înseamnă "iubire", nu are nici o legătură cu "picătură în ocean" al israeliţilor. Nici pe Neeman Sirianul nu-l au evreii, pe care-l laudă Hristos pentru credinţa sa adevărată, nici pe libaneza Sarepta, cea ajutată de Dumnezeu prin iordanianul Ilie, nu o au evreii, exemplele pot continua, am scris cu alte ocazii despre asta. Şi cu toate acestea, deşi e clar ca dimineaţa soarele răsare, în Biblia prelucrată de psihopatul ocultist Origen, israeliţi vor să ne convingă pe noi că dimineaţa soarele apune, că creştinismul este o anexă imperfectă a iudaismului, că Iisus a mai şi greşit deoarece lucra şi sâmbăta, că jertfa, crima organizată, este perfect justificată? Origen a mers până acolo încât, a introdus automutilarea pentru Dumnezeu în Biblie. Măi să fie, când a spus Iisus aşa ceva? Matei Apostolul spune în Biblie, "Megeţi şi învăţaţi ce înseamnă, milă voiesc iar nu jertfă!" De ce Origen a devenit mai important ca Matei, corectându-l pe acesta atunci când greşeşte, spunând că: "Jertfa lui Iisus este darul lui Dumnezeu pentru lume", falsificând aproape toate textele în acest sens? Nu e asta o ucidere a sufletului, susţinută de instituţii de forţă? Efectele nu se văd cumva în lumea reală, "Precum în Cer aşa şi pe pământ"? De ce Lumina Sfântă de Paşti se aprinde de 16 secole doar în prezenţa creştinilor egipteni, în Palestina? Nu sunt egiptenii cumva, cei speriaţi de broaşte râioase în textele evreieşti de pe timpul lui Moise? Nu sunt samarinenii cei dispreţuiţi de evrei? Aşa-i că "Din Nazaret nu poate ieşi ceva bun!", cum ziceau rabinii? Le-a dat Dumnezeu peste nas evreilor, sau nu?

           Un om care citeşte inspirat şi nu maculatură multă şi proastă, poate fi minţit, dar mai puţin, asemenea magilor persani de la naşterea lui Iisus, care habar n-aveau de broaştele râioasee ale lui Moise şi de israeliţi. Trump a declarat recent că distruge 52 situri culturale iraniene, fără nici o legătură cu tema problemei de rezolvat, conducerea unei ţări! Din invidie pentru vechimea izvoarelor lor datate cu C14, aflate în patrimoniul UNESCO, invidie israelită 100%. Nu se poate controla în reacţii, nici măcar la nivel de muşchi ai feţei, ca să nu mai semene cu o stupidă păpuşă gonflabilă atunci când vorbeşte în public. Nici o altă justificare nu poate avea, atunci când nu se poate abţine de la asemenea gesturi, gogomănii şi gafe. Pe timpul lui Iisus se numeau posedaţi, cei care nu-şi puteau controla gesturile. La fel cum Bibi bătea cu pumnul în masă, în direct la TV , cerând crimă şi răzbunare, deşi nu s-a atins nimeni de acolo măcar de un fir de păr din capul lui deştept şi corupt. La capătul procesului se află tatăl miciunii şi deci uciderea sufletului. Evident că D.Trump cel susţinut de evreimea Kushner trebuia să iasă preşedinte stăpân al lumii, având drept contracandidat o psihopată dovedită de FBI, pe care puteau să o retragă oricând din cursa electorală de la Casa Albă, dacă alegătorii dădeau semne că urmează această opţiune, ceea ce s-a şi întâmplat. Citind recent biografia lui D.Trump, în detalii cu privire la viaţa sa şi la realizările profesionale, mi-am dat seama care afost calificarea sa la funcţia de preşedinte al lumii:  arunca cu prăjituri în musafiri, atunci când era mic.

           De asemenea, un om care trăieşte inspirat, asemenea păstorilor analfabeţi, dar cu mintea curăţată de gunoaie, profeţi vestitori şi înainte-mergători, poate trăi fără să i se ucidă sufletul, otrăvi sufletul. Poate trăi şi asemenea ciobanului creştin Spiridon, care l-a umilit pe arianul Constantin la Sinodul de la Niceea, prin voia lui Dumnezeu. De data aceasta nimeni nu a mai putut ucide suflete. Am citit recent un titlu de doctorat, de la Facultatea de Teologie din Sibiu, lucrare în care un preot ortodox curajos, demonstrează pe marginea scrierii "Antiteze" de Marcion din Sinope, faptul că acesta nu a fost un gnostic, ci un "scripturist" 100%, adică de partea dreptei credinţe. Cine a fost Marcion? Ştim din Biblie faptul că Iisus a avut un ucenic iubit, pe Ioan Evanghelistul. Din tradiţie şi în special din vechile icoane, Ioan a avut la rândul lui un ucenic preferat, pe Marcion din Sinope, căruia tot timpul îi dicta câte ceva. Şi creştinismul drept se opreşte cam aici, deoarece a fost declarat gnostic ulterior. Nu, gnosticismul înseamnă altceva, Origen era gnostic, gnosticismul e atunci când te străduieşti să pari creştin prin argumentele logice ale unor păgâni. Bravo proaspătului doctor în teologie că ne-a reamintit asta, ca imunitate la uciderea de suflete.

           Când D.Trump, sau vreun iudeo-creştin, spune "Doamne ajută", la ce fapte se raportează? La diavol cumva, că diavolul de la începuturi a fost un ucigaş şi un competitor criminal. Hristos spune asta israeliţilor: "Voi v-aţi ales drept Dumnezeu pe diavol, întrucât acesta a fost un ucigaş de la începuturile creaţiei!" (Ioan 8:44)

           Americanii vând de asemenea tehnologie de ultimă generaţie Arabiei Saudite, în valoare sute de miliarde de dolari, în condiţiile în care aceştia sunt criminali pe faţă, nici nu se feresc de fapte, e suficient să te uiţi în Yemen ce se întâmplă. Asta nu e tot o ameninţare la adresa NATO? Nu se mai feresc să recunoască faptul că Yemen e un poligon de antrenament cu ţinte umane, folosit în scopul războiului cu Iranul. De ce Arabia Saudită nu e acuzată de crime împotriva umanităţii? Presimt că se vor întoarce împotriva americanilor aceste lucruri, în condiţiile în care nu au refuzat parteneriatul cu Iranul, ţară ce cumpără doar avioane civile de la americani, pe bani mulţi şi luaţi în avans.
           De ce Israel a avut voie să ocupe fără motiv Libanul în 1982, cu mii de victime în rândul civililor libanezi, fapte ce i-au determinat ulterior pe libanezi să se apere prin infiinţarea Hezbollah? De ce Irak a avut voie să atace fără motiv Iranul, într-un război sângeros cu un milion de victime, pe durata a 8 ani? Arabia Saudită, aflată în spatele acestor crime, de ce are protecţie mass-media? Nu am zis nimic rău de Trump până acum, dar de curând a intrat prin fapte şi nu prin vorbe, în ceata criminalilor de cea mai joasă speţă, criminali care ucid preventiv, din frică, la fel ca israeliţii fricoşi de pe timpul profeţilor semiţi din alte neamuri, jefuiţi şi ucişi de ei, ca să fie ei singurii semiţi. Hristos spune asta, nu eu. "Cine ridică sabia, de sabie va pieri", cam asta îl aşteaptă inclusiv pe iudeo-creştinul Trump.

           Această introducere fiind făcută, să revenim de unde am plecat. Există în desfăşurare o revoluţie în Iran, făcută 90% din afară, după toate regulile moderne ale manipulării. Să-şi aleagă singuri conducătorii pe care-i doresc, sunt suficient de maturi şi de deştepţi pentru asta, am spus cu alte ocazii. Era de aşteptat ca un avion civil să fie doborât, pentru a exista o reacţie virulentă din partea civililor iranieni! Dar oare ce acoperiţi mai erau la bord şi cum a fost doborât acel Boeing 737 de generaţie nouă? Să trecem peste faptul că a fost proiectat din lăcomie şi dorinţă de profit, sub "supravegherea unor maimuţe", conform declaraţiilor angajaţilor Boeing, dar ce caută un imens modem de telecomunicaţii american deasupra Teheranului, în această perioadă de crime justificate? Nu ştiu oare iranienii că un modem de telecomunicaţii american poate emite semnale ostile la comanda propriilor fabricanţi? Dacă antiaeriana a avut 10 secunde de răspuns pe timp de noapte la un semnal ostil, nu era de prevăzut ce se va întâmpla? Nu acelaşi lucru le reproşează americanii chinezilor, anume faptul că echipamentele hardware sunt cai troieni militari ai fabricantului? Aici e într-adevăr vina iranienilor, dacă sunt aşa de naivi şi nu am timp să caut acum detalii, dar am impresia că au plătit în avans încă vreo 60 avioane Boeing de la americani şi încă vreo 50 de la Airbus, iar ei au considerat acest fapt ca pe o garanţie pentru seriozitatea fabricantului şi seriozitatea politicilor la care se supune fabricantul, tocmai dovedit ca fiind un trişor, cu un şef Boeing demis recent pentru incompetenţă, pe vreo 60 milioane dolari despăgubiri, încasate şi nu date, ca să-i închidă gura mincinoasă şi complice la crimă, fapt dovedit recent.

Vizualizări: 49

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor