Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
25 martie 2012

Salutari din partea Federatiei:

Sa incepem prin a spune ca, in curand, lumea voastra va trece prin schimbari care o vor aduce in aliniament cu procesul Ascensiunii. Gaia si-a trimis mesajul catre Creator prin care spune ca ea este gata. Ea, si toti dintre noi, asteptam cu nerabdare raspunsul. Nu este un lucru marunt. Raspunsul de la Creator ar putea fi “unda verde” ceea ce ne-ar permite sa avansam cu dezvaluirea. Prin urmare, in acest moment inimile noastre sunt indreptate catre Creator, pentru a primi dispozitii de cum si cand sa procedam.

Prin acest mesaj de la Gaia ne asigura ca ea este gata pentru pasul urmator si este dispusa sa continue. Este, de asemenea, evaluarea ei ca toate fiintele care traiesc pe ea sunt suficient de pregatite pentru faza urmatoare. Aceasta evaluare este foarte importanta, pentru ca fara ea Creatorul nu considera o asemenea pozitie viabila. Prin urmare, ne-am mutat impreuna intr-o etapa a procesului foarte importanta, care ne aduce emotie nesfarsita in fata perspectivelor existente dinaintea noastra.

Au existat cotituri din partea multora care vad acest proces inaintand cu greu si folosesc acest lucru ca pe o dovada precum ca nu a fost niciodata menit sa fie. Acest lucru se va schimba in functie de raspunsul Creatorului si suntem incantati in mod rezonabil sa credem ca a sosit timpul. Apelul a plecat de la Federatie catre toate sistemele din cosmos si un numar chiar mai mare de vizitatori se indreapta aici pentru a observa aceasta urmatoare faza a activitatilor. In acest sens, va puteti astepta ca o alta “spirala din Norvegia” sa se intample pe masura ce mai multe fiinte multidimensionale vor ajunge in urmatoarele cateva saptamani.

Multe lucruri interesante sunt acum planificate in zilele si saptamanile care urmeaza. Pe masura ce schimbarile continua in guvernele lumii voastre si in mass-media, cu accent pe institutiile voastre financiare, veti vedea din ce in ce mai mult dorinta de a discuta in mod deschis despre ceea ce a fost, pana acum, o organizatie atat de puternica incat a putut face orice fara sa tina cont de legi sau de drepturile oamenilor. Veti auzi declaratii pe masura ce politicieni si personalitati media vor incepe sa vorbeasca deschis despre Iluminati si rolul lor in lumea voastra si ce trebuie facut pentru a va recapata lumea.

O noua descoperire este pe cale sa fie dezvaluita lumii, cu privire la faptul ca cea mai adanca pestera subterana gasita deocamdata, ar fi una din portile catre o lume care contine fiinte pe care voi le-ati numit Agarthieni. Daca este necesar, se va pregati scena pentru urmatoarele dezvaluiri despre aceste fiinte si rolul lor aici.

Tineti minte ca pe masura ce aceste lucruri se dezvolta, ele sunt facute intr-o ordine specifica pentru un motiv specific care este interconectat la un plan mult mai grandios decat va putem noi dezvalui acum. Dar, pe masura ce piesele se potrivesc impreuna, ele se vor auto-executa. Si cand piesele de domino vor cadea, vor cadea rapid si fara nici o indoiala din partea voastra. Nu va exista nici o presupunere la momentul respectiv.

Linistiti-va mintile astfel incat sa putem vorbi cu voi. Deschideti-va inimile astfel incat sa ne putem auzi reciproc. Traiti momentul si ramaneti curajosi si determinati in misiunea voastra. Noi suntem cu voi si noi suntem voi.

Fiti in pace.

Canal: Rătăcitor de Cer

Vizualizări: 106

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Doina Dragus pe Martie 30, 2012 la 12:54am

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor