Uite că a venit momentul să comentez și cel de-al doilea subiect asupra căruia mi-ai atras atenția. Am schimbat ordinea pentru că, citindu-i pe pleiadieni, cum își spun ei, mi-a trecut prin cap că ar exista o legătură între cele două. Scuze! Între cele trei pentru că și primul material, tot pe acolo se învârte.
Mai întâi am să încerc să subliniez ideile care mi se par mie că le-ar lega.
În primul se vorbește despre daci ca fiind vorbitorii de origine ai limbii latine, că ei ar fi frați cu cei din Pleiade, în sensul că de acolo au venit și, poate cel mai surprinzător aspect, acela prin care se afirmă că Iisus ar fi fost dac.
În cel de-al doilea ni se vorbește tot despre latinitatea dacilor, susținută în mod surprinzător de o personalitate marcantă aparținând Vaticanului.
Despre mesajul din Pleiade ce să mai zic? Ei nu spun nimic de daci! Poți să crezi asta? Au uitat să pomenească... tocmai de frații lor! Păi, e frumos!? Dar spun altceva, foarte interesant, care mă face să-i leg de celelalte două materiale. Zic că zeii noștri ar fi niște impostori, că Dumnezeu nu ar fi fost pe meleagurile noastre nicicând și sub nicio formă, iar că Paștele, și Crăciunul, adică învierea Domnului și nașterea lui Iisus, ar fi niște povești pentru adormit copiii, dar și ăia să nu fie trecuți cumva de prima dentiție.
Aș fi foarte curios să aflu ce legătură vezi tu între toate astea! Hm, dar cum nu te prea văd prin zonă, o să vorbesc în continuare singur, chiar dacă nu vei fi de acord cu mine!
În legătură cu subiectul, asta ar fi cam a treia postare. Vreau să spun că toate au legătură între ele.
Dacă în prima, din cele trei, comentariul meu a mers în altă direcție, evitând să formulez o părere legată de ideile de daci, limba latină, pleiadieni și Iisus, luate la un loc, acum pot spune că am un verdict. Aș fi putut spune că este vorba de o prostie izvorâtă dintr-o adâncă mândrie. Sau, invers! Oricum, pentru mine cei doi termeni sunt aproape sinonimi. Deci, am făcut „aproape” un pleonasm. Dar, aș fi afirmat asta înainte de a citi „scrisoarea întâia” de la pleadieni. Deci, nu ăsta este verdictul!
În ceea ce privește al doilea material, despre care nu am discutat încă, el mi-a apărut la început, ca o confirmare a primului. De fapt, asta și este! Probabil că autorul primului articol știa de această declarație pentru că își lua drept garant pentru afirmațiile sale atât cercuri atotcunoscătoare din SUA, cât și de la Vatican.
Am crezut că am ajuns la o înțelegere abia după ce am parcurs și scrisoarea din Pleiade. Voi derula firul începând cu ei pentru că, ei îmi apar ca adevărații orchestratori.
Cam cine sunt și ce vor ei, am spus în postarea anterioară. Aici, acum, ar fi vorba însă de metodele prin care caută să-și atingă ținta. Și care ar fi ele? Ai zice că dacă vin din viitorul nostru, așa cum afirmă, și nu îi contrazic, ne vor perpeli cu cine știe ce „nanotehnici” de manipulare. Aiurea! Au venit la noi cu pantalonii rupți în fund și, ca atare, în loc să ne „informeze” la nivel înalt și în mod oficial despre ceea ce ne-ar interesa pe noi, ne dezinformează, prin propriile noastre metode, în scopul de a-și atinge însă, propriile lor interese. Chiar ei o spun, afirmând că se insinuează în trupuri umane și că cei pe care îi ocupă sunt plasați în poziții foarte înalte. Ce înseamnă poziții foarte înalte... sincer nu știu dar, o poziție cum ar fi secretarul unui papă nu mi se pare de neatins pentru ei.
Marele lor interes, în vederea atingerii scopului, acela de a îndepărta cât mai mulți oameni de la o evoluție normală în vederea înregimentării lor în „trupele” luciferice, este compromiterea entității hristice. Pentru că, omul în faza actuală nu are decât două variante de urmat. Ori cu ei, ori cu Hristos! Pardon, trei, ar mai fi și ahrimanicii! Pardon, patru, căci mai există și entitățile asuras care încă nu au scos capul, dar o vor face peste câteva mii de ani și ele cu pretențiile de rigoare.
În scrierea lor au făcut-o deja! Dar este oare de ajuns? Nu, pentru că nu s-a prea uitat nimeni în gura lor (îmi vine în minte bancul cu nea Nicu și cu studentul arab care aștepta la stop și nu putea traversa până nu trecea convoiul). Probabil, nu le-a prea plăcut treaba asta și atunci și-au zis că, dacă cu înalta lor tehnică pe format A4 nu ține, s-o dea pe aia autohtonă. Adică să creeze confuzie! Atunci și-au ales persoanele, care sunt, probabil, tot de-ale lor și au început să le pună în gură tot felul de texte care să nedumerească, pentru început, tot omul.
Vine un fraier și spune că Iisus ar fi dac și că ei, dacii, ar fi poporul primordial care vorbea limba latină. Discutăm aici de vremuri cu mult mai vechi decât cele pe care le știm noi din istorie. Și mai zicea el că Nazaretul nu exista ca localitate acum 2000 de ani. Sigur că îți vine să râzi! Dar, apare apoi, persoană importantă, care confirmă povestea cu originile latinității legată de daci. Și omul se oprește din râs, iar în cap începe a-i încolți îndoiala! Băi frate, n-o fi avut prostu' dreptate!? Apoi, unul mai... „cititor”, face legătura și cu pleiadiștii, care spun că am fost păcăliți. Și cine știe câte șopârle vor mai urma! Rezultatul? Credința omului încep a se clătina. Azi puțin, mâine puțin până când ajung să le cadă în plasă. Că vor fi destui care chiar își vor dori să se bucure de avantajele oferite de luciferici, nu mă îndoiesc, uitându-mă în juru!. Dar, forte mulți vor face o alegere din ignoranță. Lupta, aici se dă! Ei trebuie salvați!
Să nu te aud că... vai, nu se poate, Vaticanul, morală, credință!... Nu vreau să dau cu pietre în nicio direcție! Dacă aș face-o, aș începe cu Biserica ortodoxă română. Scandaluri financiare, sexuale... ar avea ce căuta acolo sau te gândești că ar putea fi legate de asemenea domenii? Iar, când auzi... la ce te gândești?... Ia uite domn'e și-a băgat dracul coada și la ăștia!
Dacă chiar nu poți pune în umbră activitatea Vaticanului, adică a papalității, îți voi aduce aminte de... „Donațio Constantini”, și... „Decretali isidoriene”. Sunt mai bine de o mie de ani de atunci dar, dacă miza nu s-a schimbat, de ce s-ar fi schimbat metodele? Se vede asta în lumea întreagă! Și noi... noi unde trăim? Pentru un concediu gratuit în Pleiade, la un hotel de 50 de stele cu ultra totul inclus, pe o „coardă de lumină” (termenul nu-mi aparține, l-am preluat de la ei), mulți și-ar vinde sufletul. Nu crezi?
Concluzia sau verdictul, cum spuneam mai sus, ar fi că... avem „o porțiune de drum” de parcurs alături de ei pe calea care duce la împlinirea noastră ca ființe spirituale. Dar, pe tot parcursul acesteia, trebuie să fim conștienți pe cine avem alături și de faptul că, după parcurgerea ei, căile noastre se despart. Noi o luăm la dreapta spre Hristos, ei o țin la stânga spre... treaba lor! Nu le rămânem datori cu nimic pentru că, pe drumul parcurs împreună beneficiile au fost reciproce. Nici noi nu putem fără ei, dar nici ei fără noi. Și, dacă vrei o concluzie la concluzie, ea ar fi: fă-te frate cu dracu' dar, doar până treci lacu'!...


Uite-l și pe primul păcălit!

Vizualizări: 87

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2019   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor