Noul "om nou", de tip "intelectual android zombificat"(netelectualul)

           O recentă construcție a secolului XXI, o construcție prin coproducție, a apărut ca majoritară, pe scena minoritară media. Mai precis, a apărut "noul om", altul decât ceilalți vechi oameni noi pe care-i știm, a apărut "intelectualul android zombificat"(netelectualul). Acesta, culmea, de fațadă, se opune de multe ori intelectualului de tip marxist-cultural, printr-un heirupism, dar nu de tip heirupism comunist, ce uneori mai avea vână prin remanența vechilor obiceiuri sănătoase oprimate, ci un auto-heirupism de tip android zombificat inteligență artificială, un circuit simbiotic de mecanică fină - electronică, deci fără empatie față de vibrația înaltă a adevărului, ce se manifestă asemenea rabinilor răutăcioși și non-empatici ce pândeau cu ură în locurile unde mai predica vibrația înaltă a adevărului, numită Hristos.

           Deși lipsite de empatie față de adevăr, în laboratoare specializate s-a demonstrat că aceste circuite simbiotice mimează mai bine natura, decât se exprimă natura însăși și plină de suflet. Rezultatul acestor stări de autohipnoză a lor, a netelectualilor, este lovirea în valorile creștine și liberale din ambele părți, ca printr-o menghină, din zona stângă a marxismului cultural și din zona dreaptă a netelectualilor zombificați. Este "noul om", care operează cu clișee multiple, din sfera creștinismului lipsit de Hristos, a liberalismului lipsit de liberali, e noul om care ar fi în stare să jure cu mâna pe Biblie că este un liberal autentic, deși în realitate el este eternul salariat al bugetului statului.

           E "noul om", ce veșnic îi contrazice pe Sfinți, pe Hristos, pe liberalii autentici. Este genul de creștin prin autosugestie, genul de liberal prin autosugestie, aflat de fapt sub hipnoza unor ideologi de un alt tip, despre care nu știe nimic și nici nu are capacitatea prin IQ să afle vreodată. Cum spuneau vechii Sfinți neputreziți și făcători de miracole, acesta este omul "apnoime", omul lipsit de obiectivitate în apărare și în atac, omul care știe că are voie să atace, că israelul are voie să atace, că semit e sinonim cu evreu, deși nu se învață o astfel de prostie în nici o școală, nici măcar în Israel.

           E "omul nou" al lui satan, de cele mai multe ori e pompos și infantil în argumente, judecată, discernământ, un adevărat luptător împotriva galileanului Iisus, cu clișee pe buze despre Hristos, cu lipsa de empatie pe organul buzelor, organ cu care odinioară Iuda l-a sărutat pe Hristos.

           "Omul nou" se agită mult și face puțin, puțin pe dos. Însă, deși individual, puțin și pe dos nu ar deranja pe nimeni, întrucât oamenii sunt toleranți și altruiști în comunități, rețeaua binelui întotdeauna absoarbe imperfecțiunea, rețeaua binelui iartă și uită, activitatea lor cumulată doar în ultimele 3 generații, așa puțin câte puțin cumulat și pe dos, a adus lumea în halul în care arată azi. Pentru că, pe scara ierarhiei răului a lui satan, "omul nou" e mult mai sus decât infractorul obișnuit, sufletul său e mult mai negru, deoarece diplomația și mimetismul său, cumulate, globalizate, au capacitatea de a induce în eroare sute și mii de oameni, spre deosebire de infractorul obișnuit, care dă în cap la vreo 2-3 indivizi și recunoaște asta. Dacă ați citit Biblia cu atenție, ați observat că prostituatele erau tolerate de multe ori înaintea lui Dumnezeu, în timp ce rabinii nu. "Adevărat grăiesc vouă că vameşii şi desfrânatele merg înaintea voastră în Împărăţia lui Dumnezeu"(Matei 21,31). Chiar în genealogia lui Iisus după Matei, o stră-străbunică a lui Iisus se numea Rahab și era desfrânată.

           Homosexualitatea începe în jos, de la limita de jos a prostituției, ce nu a fost tolerată niciodată în Biblie și nu mă refer aici doar la Sodoma și Gomora. Homosexualitatea este o "valoare" apărată de "omul nou", de intelectualii noștri creștini care au indemnat la boicotarea referendumului, deși în biserici, preoți cu facultate și de multe ori cu 2-3 facultăți, predicau altceva, referendum boicotat de intelectualii noștri, pe care copiii noștri sunt obligați să-i învețe pe de rost în școli și să-i vorbească de bine.

Vizualizări: 196

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de RobertC pe Ianuarie 28, 2019 la 3:45pm

"Transumanismul decriptat - Metamorfoza corăbiei lui Tezeu" - prefațată de profesorul Pierre Magnard, profesor emerit la Sorbona.

Jean Boboc: Transumanismul este un marș forțat și, așa cum indică prefixul, transumanismul este trecerea de la umanitate la o altă formă de umanitate. Recent s-au descoperit niște bucăți de os care ne permit să spunem că omul modern este poate de 5 mii de ani. Să presupunem... Ori, transumanismul este voința de a se pune la maneta evoluției și de a face rapid un marș forțat, o trecere de la umanitate, așa cum o cunoaștem, la o altă umanitate.
Jean-Michel Vernochet: Ați pomenit de raportul dintre transumanism și medicina tradițională - paradigma terapeutică clasică, care constă în ameliorarea simptomelor unei boli, în vindecarea ei și în "repararea" corpului umani. Acum, asta se schimbă și devine o transformare și o creștere a capacităților corporale, biologice, fizice, mentale, intelectuale, etc. prin bieul biotehnologiilor și a altor lucruri. Deci, suntem în fața unei revoluții, "en marche".
Un filosof belgian spunea că facem transumanism cum facem astăzi proză. Adică suntem deja în el. Si totul derivă din bioetică. Așa cum clericii [urmași ai lui Iuda] au trădat Biserica, de mult timp, profesorii de bioetică au trădat medicina. Profesorii de bioetică în SUA, în Australia, în Anglia sunt toți biologi sau medici care au și o specializare în filosofie. Si ei sunt adepții filosofiei engleze, opusă celei lui Kant, pe care o numim "utilitarism". Individul devine un material utilitar cu un aspect de marfă, [care poate fi vândut sau cumpărat n.n.]. Omul poate fi modificat în totalitate sau pe anumite părți, poate fi modificat prin transumanism la alte nivele - pentru că transumanismul nu este unitar în termeni de de ideologie.
Larry Page, cofondator de Google: "Google va fi în final un implant cerebral care vă va da răspunsul când vă gândiți la o întrebare"
Unii sunt bracați pe faptul că biologia noastră actuală nu este compatibilă cu lumea tehnologică care se pregătește, iar altora puțin le pasă de biologia noastră, căci sunt deja neognostici, sunt dualiști: corpul nu contează, ceea ce contează este să se încerce să se salveze spiritul și să-l transfere pe servere - aceasta este munca pe care o face Rey Kurzweil în Silicon Valley, cu faimoasa sa Singularity University, bazată pe inteligentă artificială.
Tot ceea ce se întâmplă în politică să nu credeți că nu are legătură cu transumanismul. De ce credeți că am scris această carte?! Pentru că este o necesitate în mijlocul celorlalte cărți care se publică în acest moment. Literatura despre transumanism este esențial în engleză, dar, de câțiva ani, de când suntem cu nanotehnologia, știința computerelor și știința cognitivă, cu care acestea se sincronizeză și chiar sunt în simbioză, totul merge foarte repede. Si guvernele, și Parlamentul European, au cerut raporturi despre transumanism.
Jean Boboc: Macron este o fabricare rapidă a unei marionete care va fi manipulată de cei care l-au fabricat. Si marea slujbă masonică la care, poate ați asistat în ziua alegerii sale, în fața piramidei de la Louvre...
Jean-Michel Vernochet: Care are 666 de mii de vitralii. Nu le-am numărat, dar asta se spune...
Jean Boboc: Da, totul este spus. Deci suntem, în mod clar, cu el, cu primul ministru, cu ministru de interne, etc, într-o societate care este masonică.
Pentru că vorbiți de guvernare mondială voi denunța aici că transumanismul este religia mondializării. Este noua religie în mod extrem ecumenistă, ecumenistă în sens reductor al tuturor religiilor (ceea ce se prepară acum), și care va fi noua religie a transumanismului. Transumanismul este a-religios, este ateu, dar își dau seama că nu pot distruge în om dimensiunea religioasă. Mircea Eliade a fost extrem de precis asupra acestei chestiuni, când a spus că "sentimentul religios, sacru, nu este într-un moment al istoriei omului, ci este o realitate concretă a ontologiei sale". Ori, transumanismul își dă seama de asta, după ce a avut o perioadă în care a scuipat pe toate religiile, dogmele, în numele unui libertinaj total. Ei, bine, astăzi vine cu ideea unui rus, care face munca pe care o face Rey Kurtweil în California, și care propune ca transumanismul să preia toate religiile - care să își dea mâna-, cu condiția să abandoneze o parte din dogma lor. Acesta este sincretismul! Si, vedeți, când toate religiile lumii își vor da mâna, știm foarte bine la ce poate să ducă asta...

https://corortodox.blogspot.com/2017/09/un-interviu-cutremurator-cu...

Comentariu publicat de RobertC pe Noiembrie 10, 2018 la 9:01am

Eveniment cultural de excepție pe planeta Terra!
Un om de știință a devenit scriitor, pentru că... are ce spune. E ușor a scrie... dacă nimic nu ai a spune. Harold povestește tehnic etapele zombificării speciei umane, pe înțelesul câtor mai mulți speră și el, fără a intra prea mult în detalii legate de fizica spațiilor multidimensionale, pe care le stăpânește după cum se vede, ci doar pe baza unor aplicații imediate, ușor de verificat în orice laborator mai de doamne ajută. Face asta deoarece sistemul mondial de educație publică, nu permite nici măcar la nivel academic, dezvoltarea creierului uman mai sus de vărsta de 12 ani! Există un program în derulare în acest scop, pe care-l demască curajosul om de știință creștin, cum se prezintă pe parcurs. O minte luminată!

Comentariu publicat de RobertC pe Octombrie 24, 2018 la 6:15pm

Înainte de referendum, aș fi fost un nesimțit! Dar acum e voie! E cool! E trendy!

Insignă

Se încarcă...

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor