Am găsit un site de socializare serios! În sfârşit am aflat ce-mi trebuie.

Prima dată am ales grupul de femei…. fiindcă îmi plac şi, în definitiv sunt politicos! nu pofticios. M-am orientat spre segmentul meu de vârstă… peste 60 de ani şi am început să scormonesc. M-am gândit că segmentul acesta e mai apropiat vârstei mele deci şi gusturile sunt asemănătoare.

Treaba este simplă, vezi figura, o studiezi din toate unghiurile posibile, îi transmiţi un mesaj confidenţial şi faci clicul obligatoriu cu mausul . Eu n-am timp să dau apeluri private, sunt timid dar recunosc prefer femeile, aşa că am conceput unul universal!

Nu contează că este lungană sau cât un dop, nu importă că este plinuţă sau i se văd oasele, nu mă interesează că e brunetă, roşcată, blondă sau… rubicondă, îmi este indiferentă culoarea pielii… eu am slăbiciune pentru ele!

După aceea m-am extins… am atins segmentul de vârstă între 20 şi 60 de ani. O bogăţie colorată şi diafană…. să-mi vină rău nu alta!

Antrenat în viziuni m-am îndreptat spre segmentul cel mai tânăr… în definitiv toţi ştim să citim şi să scriem pe calculator de la 7 ani!

Deja intrasem în tranşă… lăsam mesajul de pe ‘’paste’’ şi gata, clicuiam în neştire! Nu apucam să se termine bine clicul că, nerăbdător abia aşteptam să-l aud pe următorul. Aveam ameţeli, eram într-o stare de insaţietate dubioasă

Am cugetat repede! De ce să năpăstuiesc bărbaţii? Ce am cu ei de împărţit? Nu am duşmani aşa că am început să-i chem la întâlnire… de-a valma, la grămadă! 

     Am solicitat şi primit diverse răspunsuri afirmative de la 10.326.479 de oameni. Cred ca e suficient. Restul până la 50.000.000 să vină data următoare!

Cum unde?

Joi, 29 Septembrie, orele 18 la Biblioteca Judeţeană din Constanţa… oraşul meu natal. Fiecare pe cheltuiala sa, nemţeşte! Fiecare trebuie să plătim odată în viaţă.

Ne vom recunoaşte fără îndoială… ne vom spune parola încet, cu accent, pe un ton foarte grav… Baluuuu !

 

 

 


Vizualizări: 171

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Mihaela Aionesei pe Septembrie 30, 2011 la 8:34am
eu sunt al 50000-lea:)dar sunt , chiar dacă nu am dat niciun semn ştiţi că mă bucur pentru d-voastră şi că mi-ar fi plăcut să fiu la lansare dar sunt la capătul lumii:) de unde vă trimit toată admiraţia şi respectul.
Comentariu publicat de Stefania Adela Pop pe Septembrie 26, 2011 la 7:29pm
Toata stima!
Comentariu publicat de Anca Tanase pe Septembrie 26, 2011 la 6:30pm
Daca veti ajunge la 50.000 de raspunsuri, o sa preferati sa nu fi existat , dar textul mi-a placut mult, mai ales ca nu va impiedicati in "fleacuri" cum ar fi aspectul....
Comentariu publicat de Stănescu Aurel Avram pe Septembrie 26, 2011 la 4:59pm
Fără voi toţi eu n-aş fi existat!
Comentariu publicat de verdes delia tania pe Septembrie 26, 2011 la 3:36pm
Am înţeles aluzia cu parola. Mult succes în ceea ce faceţi. Din păcate, nu toţi putem participa la astfel de evenimente, dar suntem alături sufleteşte.
Comentariu publicat de Stănescu Aurel Avram pe Septembrie 25, 2011 la 6:02pm

Asa cred astia tineri :)

Asa imi spune si fiul... Nu stii nimic :)

Comentariu publicat de Veronica Carjeu pe Septembrie 25, 2011 la 5:33pm
Voi fi alaturi cu sufletul, urandu-va sanatate si ...cat mai multe lansari de carte! Cu toata dragostea!
Comentariu publicat de Stănescu Aurel Avram pe Septembrie 25, 2011 la 10:32am
Va multumesc prieteni ca mi+ati inteles mesajul... veniti cum puteti, cu gindul sau caruta, nu imi pasa ca sunteti fata sau baiat, eu tin la voi si... va imbratisez. Imbratisarea e recomandata de docori indiferent de specializare  :)
Comentariu publicat de Ligia Mihaela Ionescu pe Septembrie 24, 2011 la 11:19pm

Vă felicit! Tare simpatică pregătirea acestei Întâlniri... Data  coinicde cu ziua de naștere a fiului meu care împlinește doi ani.O zi deosebită vă doresc și așa cum a spus doamna Sânziana putin mai devreme, succes la întâlnire.

Cu stimă, Ligia M. Ionescu

Comentariu publicat de Sânziana Batişte pe Septembrie 24, 2011 la 8:44pm
Felicitările mele, domnu' Aurel! Succes la întâlnire!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor