În 2019, cf. Bloomberg, cele mai sănătoase ţări din UE sunt: Spania, Italia.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-02-24/spain-tops-italy...

Istoric: În sezonul 2015-2016, în Italia apar peste 5,3 milioane bolnavi de gripă, cu peste 2000 de decese în plus faţă de estimările standard.
https://www.gazetaromaneasca.com/integrare/italia/gripa-italia-pest...

În 2019, printre cele mai vaccinate tari din Europa împotriva gripei sunt: Italia, Spania.

În 2019, cele mai sănătoase ţări din UE sunt: Spania, Italia.

În 2020, 10 ianuarie, studiul publicat de armata americană, departamentul guvernamental de biotehnologii, demonstrează că vaccinul antigripal este eficient în majoritatea virusurilor gripale specializate, cu excepţia coronavirusurilor şi metapneumovirusurilor, mai mult, interferând semnificativ cu activitatea acestor ultime două subfamilii de virusuri.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31607599?fbclid=IwAR18MOEqrb3tL...

Precizez că modelele matematice de dinamică neliniară epidemiologică, nu pot explica rezultatul de mai jos, mai ales că Franţa şi Germania au fost cele mai vizitate ţări europene de către turiştii chinezi. În Australia existau de 4 ori mai mulţi turişti chinezi decât în Franţa. Ca o paranteză, încă de anul trecut, am spus că incendiile din Australia nu au fost naturale, ci a fost un ritual israelit de cabala, descris din păcate  şi în Biblia creştină: "jertfa ardere de tot, mireasmă placută Domnului lor."(Lev 1:9). Au fost arse prin holocaust, circa un miliard de fiinţe vii, pentru mireasmă plăcută domnului israeliţilor şi am atras atenţia atunci că se pregăteşte ceva sinistru pe tot mapamondul. Aş vrea să mă fi înşelat, pentru noi toţi, dar din păcate asta e situaţia. Revenind la statistici, turismul chinezesc reprezenta în 2019 cam 51% în Asia de Sud Est, ţări care stau mult mai bine decât Italia, la infecţii cauzate de coronavirusuri.

În 2020, Italia şi Spania sunt cele mai bolnave ţări din UE.

Vizualizări: 275

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Mai 18, 2020 la 10:13am

A doua limbă vorbită la Microsoft este limba română. Să vedem ce spune Pompiliu Diplan, un IT-ist român care a lucrat ani de zile la Microsoft, despre coronavirus, despre epidemii, pandemii, grafice, despre interpretarea statistică corectă a datelor, despre aşazisa filantropie a lui Bill Gates, ce maschează pentru snobi crima organizată, prin intermediul mass-media etc.
E nevoie mai mult de îndemnuri la credinţă în această perioadă, am să-l pomenesc şi eu în rugăciunile mele, pentru că am observat că Pompiliu Diplan e şi un bun creştin, pe lângă faptul că e foarte inteligent. Dumnezeu nu te ajută niciodată decât dacă faci tu primul pas. Dar să fie făcut corect, deşi tocmai pentru a împiedica acest fapt, au fost şi falsificate scripturile, pentru a nu putea face corect primul pas în direcţia lui Dumnezeu ci în direcţia cabalei ant-Hristice. Celebrul "Doamne ajută" nu ajută, a spus-o Iisus: "Nu orisicine-Mi zice: «Doamne, Doamne!» va intra în Împaratia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este în ceruri.“ (Matei 7.21)" Toată stima faţă de omul Pompiliu Diplan.

Comentariu publicat de RobertC pe Aprilie 8, 2020 la 12:18pm

Statul totalitar securist, componentă a unor reţele globale totalitare camuflate parţial, nu e o noutate. Doar recent, pe 28 noiembrie 2019, preşedintele tării a înaintat în grad zeci de ofiţeri SRI, demonstrând încă o dată că este fix ce a fost de la început, curierul lui Iliescu la ambasada Austriei. Pe 3.04.2020, acelaşi preşedinte, în plină criză economică cu 1 milion de şomeri şi închidere a 90% dintre firmela plătitoare de taxe la buget, a promulugat creşterea salariilor de bază cu 100%, de care beneficiază doar bugetarii din cadrul Institutului pentru studierea problemelor minorităţilor naţionale. În rest statul securist funcţionează prin metodele specifice, cu tot felul de pretexte de instalare a regimului totalitar. Nu are nici o legătură cu doctrina politică, de care se folosesc doar pentru a ţine mintea prostului ocupată în lupte ce nu există în realitate. Deci vor mai ieşi şi altele la suprafaţă, pentru unii ca mine nu sunt noutăţi.

"Sub raport socio-politic, elitele prefera sistemul chinez, pe care il glorifica, intrucat el este o dictatura la varf, o economie oligarhica corporatista la mijloc si o societate docilizata, cu un sistem de credinte „compatibil” la baza. Ea este prevazuta a se implementa si in Europa si nu numai, fiind in fond o dictatura." (Scrie monahul Teodot în 2016)

https://monahulteodot.wordpress.com/2016/05/08/planul-de-pecetluire...

Comentariu publicat de RobertC pe Aprilie 5, 2020 la 1:40pm

Coreea şi Suedia au procedat corect, susţine cercetătorul în coronavirusuri, Prof. Hendrik Streek, directorul Institutului de Virusologie, Facultatea de medicina din Bonn şi nu înţelege de ce în rest, politicienii nu ţin cont de opiniile documentate ale specialiştilor

Comentariu publicat de RobertC pe Aprilie 3, 2020 la 8:28pm


Strategia "poliţistul bun" - "poliţistul rău" a fost inventată de "poliţistul rău", deoarece altfel nu putea juca în rolul "poliţistului bun".

Comentariu publicat de RobertC pe Aprilie 2, 2020 la 5:04pm

Omul nou este produsul fiecărui sistem totalitar. Spre deosebire de vechii oameni noi care au existat, noul om nou se naşte o dată şi moare de două ori. Prima dată moare de cancer şi a doua oară moare de coronavirus.

Comentariu publicat de RobertC pe Martie 29, 2020 la 12:58pm

Dr.mil. Alexandru Cezar Andrițoiu

„Încetaţi cu declararea deceselor din cauza COVID! Opriţi acest joc pervers! Deveniţi patetici! Alo! Presa! Ce e mişto să tot vorbeşti despre morţi? Acum o lună imi futeaţi toată ziua cu morţii din accidente rutiere! În spitalele din România se moare din infecţii intra-spitaliceţti cât nu puteţi voi să număraţi! Rujeola omoară! Gripa omoară! Ne-aţi otrăvit mâncarea si ne omorâţi zilnic de cancer! Avem 1 milion de infectaţi cu virus hepatitic C! Acum vreo doi ani mureau copiii cu aşa -zis sdr. hemolitic-uremic. De fapt..apa din fântâni era infectată! Veniseră unii să caute gaze de şist pe la noi! Aţi tăcut mâlc!

Streinu-Cercel!! Lasă-ne! Că ştim cine eşti! Îţi ies gradele de sub halat. Unde vreţi să duceţi isteria asta colectivă? Opriţi-vă! Până nu vă opreşte o turmă înfometată şi disperată care ar putea să vă mature fără ca voi să stiţi nici măcar unde este Târgoviştea pe hartă! OPRIŢI-VĂ! POPORUL ROMÂN NU MERITĂ ASTA!”

https://www.gandul.ro/stiri/streinu-cercel-desfiintat-de-un-medic-m...

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Martie 21, 2020 la 12:33am

Comentariu publicat de Contact Cultural pe Martie 17, 2020 la 8:40pm

Piatra din capul unghiului..., da, știu asta, dar acei zidari amintiți în psalm și NT nu cred că se referă la masonii noștri actuali.

N-am nici o legătură cu ei, doar zic și eu...eram curios de ce se spune că vor distrugerea lumii.

Comentariu publicat de RobertC pe Martie 17, 2020 la 6:32pm

Sf Gavriil Georgianul spunea că jumate din demonii iadului trăiesc acum pe Pământ. Sunt foarte interesante profeţiile lui.

E problema masonilor de ce sunt aşa, dar ei sunt orice, în afară de zidari. Dacă ar fi zidari cu adevărat, ar pune mâna pe târnacoape şi ar face zidărie, autostrăzi etc., adică să muncească efectiv asta, nu să pună pe alţii să facă de pe poziţia şefului şi a sinecuriştilor, apoi să rânjească ca proştii prin ceremonii zombi cu săbii made în China. Dar le place să fie numiţi aşa, se simt bine, au satisfacţie, le place să trăiască în minciună şi în pompe funebre. Tocmai de aceea, când merg pe la biserică, ei cred în Hristos de ca şi cum acesta ar avea faptele lui anti-Hristos. Pur şi simplu sunt prea prostuţi să înţeleagă. Dovezi sunt cu carul. Ce pot eu să fac, este să amintesc faptul că cineva a prevăzut asta, cu mii de ani în urmă.

Psalmul 118:22
"Piatra pe care au lepădat-o zidarii a ajuns să fie pusă în capul unghiului clădirii."

Isaia(8,14). "Şi atunci El va fi un locaş sfînt, dar şi o piatră de poticnire, o stîncă de păcătuire pentru cele două case ale lui Israel, un laţ şi o cursă pentru locuitorii Ierusalimului!"

"N-aţi citit niciodată textul acesta: Piatra pe care au aruncat-o zidarii, aceasta a devenit piatră unghiulară: Domnul a făcut acest lucru şi este minunat în ochii noştri?” (Marcu 12:10)

Comentariu publicat de Contact Cultural pe Martie 17, 2020 la 4:49pm

De ce ne vrea masoneria morți?

  • Își doresc ei, capii lor să rămână veșnic în temnița materiei? Care-i satisfacția? 

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor