În 2019, cf. Bloomberg, cele mai sănătoase ţări din UE sunt: Spania, Italia.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-02-24/spain-tops-italy...

Istoric: În sezonul 2015-2016, în Italia apar peste 5,3 milioane bolnavi de gripă, cu peste 2000 de decese în plus faţă de estimările standard.
https://www.gazetaromaneasca.com/integrare/italia/gripa-italia-pest...

În 2019, printre cele mai vaccinate tari din Europa împotriva gripei sunt: Italia, Spania.

În 2019, cele mai sănătoase ţări din UE sunt: Spania, Italia.

În 2020, 10 ianuarie, studiul publicat de armata americană, departamentul guvernamental de biotehnologii, demonstrează că vaccinul antigripal este eficient în majoritatea virusurilor gripale specializate, cu excepţia coronavirusurilor şi metapneumovirusurilor, mai mult, interferând semnificativ cu activitatea acestor ultime două subfamilii de virusuri.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31607599?fbclid=IwAR18MOEqrb3tL...

Precizez că modelele matematice de dinamică neliniară epidemiologică, nu pot explica rezultatul de mai jos, mai ales că Franţa şi Germania au fost cele mai vizitate ţări europene de către turiştii chinezi. În Australia existau de 4 ori mai mulţi turişti chinezi decât în Franţa. Ca o paranteză, încă de anul trecut, am spus că incendiile din Australia nu au fost naturale, ci a fost un ritual israelit de cabala, descris din păcate  şi în Biblia creştină: "jertfa ardere de tot, mireasmă placută Domnului lor."(Lev 1:9). Au fost arse prin holocaust, circa un miliard de fiinţe vii, pentru mireasmă plăcută domnului israeliţilor şi am atras atenţia atunci că se pregăteşte ceva sinistru pe tot mapamondul. Aş vrea să mă fi înşelat, pentru noi toţi, dar din păcate asta e situaţia. Revenind la statistici, turismul chinezesc reprezenta în 2019 cam 51% în Asia de Sud Est, ţări care stau mult mai bine decât Italia, la infecţii cauzate de coronavirusuri.

În 2020, Italia şi Spania sunt cele mai bolnave ţări din UE.

Vizualizări: 142

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de RobertC Duminică

Dr.mil. Alexandru Cezar Andrițoiu

„Încetaţi cu declararea deceselor din cauza COVID! Opriţi acest joc pervers! Deveniţi patetici! Alo! Presa! Ce e mişto să tot vorbeşti despre morţi? Acum o lună imi futeaţi toată ziua cu morţii din accidente rutiere! În spitalele din România se moare din infecţii intra-spitaliceţti cât nu puteţi voi să număraţi! Rujeola omoară! Gripa omoară! Ne-aţi otrăvit mâncarea si ne omorâţi zilnic de cancer! Avem 1 milion de infectaţi cu virus hepatitic C! Acum vreo doi ani mureau copiii cu aşa -zis sdr. hemolitic-uremic. De fapt..apa din fântâni era infectată! Veniseră unii să caute gaze de şist pe la noi! Aţi tăcut mâlc!

Streinu-Cercel!! Lasă-ne! Că ştim cine eşti! Îţi ies gradele de sub halat. Unde vreţi să duceţi isteria asta colectivă? Opriţi-vă! Până nu vă opreşte o turmă înfometată şi disperată care ar putea să vă mature fără ca voi să stiţi nici măcar unde este Târgoviştea pe hartă! OPRIŢI-VĂ! POPORUL ROMÂN NU MERITĂ ASTA!”

https://www.gandul.ro/stiri/streinu-cercel-desfiintat-de-un-medic-m...

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Martie 21, 2020 la 12:33am

Comentariu publicat de Contact Cultural pe Martie 17, 2020 la 8:40pm

Piatra din capul unghiului..., da, știu asta, dar acei zidari amintiți în psalm și NT nu cred că se referă la masonii noștri actuali.

N-am nici o legătură cu ei, doar zic și eu...eram curios de ce se spune că vor distrugerea lumii.

Comentariu publicat de RobertC pe Martie 17, 2020 la 6:32pm

Sf Gavriil Georgianul spunea că jumate din demonii iadului trăiesc acum pe Pământ. Sunt foarte interesante profeţiile lui.

E problema masonilor de ce sunt aşa, dar ei sunt orice, în afară de zidari. Dacă ar fi zidari cu adevărat, ar pune mâna pe târnacoape şi ar face zidărie, autostrăzi etc., adică să muncească efectiv asta, nu să pună pe alţii să facă de pe poziţia şefului şi a sinecuriştilor, apoi să rânjească ca proştii prin ceremonii zombi cu săbii made în China. Dar le place să fie numiţi aşa, se simt bine, au satisfacţie, le place să trăiască în minciună şi în pompe funebre. Tocmai de aceea, când merg pe la biserică, ei cred în Hristos de ca şi cum acesta ar avea faptele lui anti-Hristos. Pur şi simplu sunt prea prostuţi să înţeleagă. Dovezi sunt cu carul. Ce pot eu să fac, este să amintesc faptul că cineva a prevăzut asta, cu mii de ani în urmă.

Psalmul 118:22
"Piatra pe care au lepădat-o zidarii a ajuns să fie pusă în capul unghiului clădirii."

Isaia(8,14). "Şi atunci El va fi un locaş sfînt, dar şi o piatră de poticnire, o stîncă de păcătuire pentru cele două case ale lui Israel, un laţ şi o cursă pentru locuitorii Ierusalimului!"

"N-aţi citit niciodată textul acesta: Piatra pe care au aruncat-o zidarii, aceasta a devenit piatră unghiulară: Domnul a făcut acest lucru şi este minunat în ochii noştri?” (Marcu 12:10)

Comentariu publicat de Contact Cultural pe Martie 17, 2020 la 4:49pm

De ce ne vrea masoneria morți?

  • Își doresc ei, capii lor să rămână veșnic în temnița materiei? Care-i satisfacția? 
Comentariu publicat de RobertC pe Martie 17, 2020 la 10:40am

Noi aşa facem.

Între două clanţe nu ai cum să te speli pe mâini.
Dar poţi pulveriza în palme alcool ceva mai concentrat, să fii sigur, dintr-o mică sticluţă cu pulverizator, pe care o ai permanent în buzunar. Sau după caz, să pulverizezi pe clanţe, obiecte des folosite public, să faci o faptă bună semenilor şi o faptă rea masoneriei de la vârf, care doreşte panică şi criză mondială cu orice preţ. Toţi cei care ies la TV şi anunţă pandemii şi limitarea drepturilor omului sunt masoni, de la preşedintele Iohannis în jos. Doar asupra oamenilor slabi, prostănaci, grandomani, poate avea influenţă masoneria. Sfinţii au spus asta, nu eu.

Încă de acum 10 ani, am fost înştiinţaţi de virusul chinezesc şi de acest scenariu terorist al masoneriei, aflat în derulare. Ei lucrează coordonat, planul Kalergi de metisare a europenilor, deplasarea unor celule teroriste activate în UE, războaie stradale, crime, violuri şi tot ce mai urmează. Acum e partea soft, cu întreruperea aprovizionării cu medicamente, alimente, apă, transporturi, comunicaţii, până ce oamenii vor rămânea izolaţi şi complet lipsiţi de resurse, apoi urmează partea hard.

Sf.Arsenie Boca: „Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”

Insignă

Se încarcă...

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor