PoetikA / Club A in memoriam Iulian Trașă

Club A vă invită miercuri, 1 Octombrie, de la ora 19.00, la a 17-a ediție a serilor literare PoetikA, de această dată un eveniment intitulat ”Shine on you crazy diamond”, seară de poezie, muzică, amintiri și lectură în memoria celui care a fost omul Iulian Trașă, fondatorul Imagoo, prima revistă de publicitate din România, jurnalist, trăitor, și, chiar dacă nepublicat, un scriitor cu puternic accent existențialist.

Între invitați se numără Paul Vinicius (poet), Dan Iliescu (muzician, Timpuri noi), Radu Toderaș (publicitate), Antonio Eduard (poet), Diana Necșulescu (arte vizuale), Vicențiu Neagoe (jurnalist, Jurnalul Național), Liviu Uleia (scriitor), Ciprian Fanaca (Fachiru, Divertis). Ca întotdeauna, gazda dumneavoastră va fi scriitorul Leonard Ancuța.

Iulian Trașă a fost un om ca noi toți. Dar în același timp era diferit de noi pentru că simțea și vedea și înțelegea lumea în mod diferit. Dacă n-ați apucat încă să cunoașteți omul, cel puțini vă puteți înfrupta din moștenirea lui, căci alăsat cîteva rînduri pline de înțelepciune și adevăr.

”Curtea unui spital funcţionează după regulile unui ceasornic elveţian. Ce nu e mecanism, e în afara sistemului, e nebunie. Transcendenţa nu-şi are locul acolo. Puterea psihică din minţile nebunilor e folosită ca energie pentru rearanjarea lumii, contribuţie la o nouă ordine. De aceea oameni obişnuiţi veneau să se plimbe în parcul spitalului pentru a se integra în sistemul acela precis.”

Așadar, miercuri 1 Octombrie, ora 19.00, la Club A, avem o nouă întîlnire cu literatura, la PoetikA. Vă așteptăm cu drag!

Vizualizări: 30

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2019   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor