Daniel D. Marin este cercetător asistent la Institutul de Fizică de la Măgurele şi poet. Este şi bolnav, dar îşi strigă în van imposibilitatea de a se trata, pentru că nu are bani. Ca să strângă cei 50.000 de euro de care are nevoie, nedorind să rămână dator, încearcă să îşi valorifice cărţile pe care le-a publicat. Citiţi povestea lui, scrisă chiar de el, şi acţionaţi după cum vă dictează conştiinţa.

Am probleme de sănătate. Cea mai gravă dintre ele mi-a pricinuit deja câteva neajunsuri de-a lungul vieţii: o operaţie la piciorul stâng la numai 10 ani, o alta la 22, probleme cu mersul, amorţirea membrelor inferioare, dureri de spate şi alte complicaţii în ultimii ani, mai ales în prezent. Pentru a preveni complicaţiile ulterioare (inclusiv paralizia totală a membrelor inferioare şi agravarea stării de funcţionare a unor organe interne, în special colonul şi rinichii), mi s-a recomandat consultarea unor medici din străinătate şi o operaţie pe coloană (leziuni malformative multiple), tot în străinătate. Costul acestei operaţii este de 50.000 de euro. Operaţia este foarte complicată.

Îşi vinde cărţile pe internet

Aşadar, m-am hotărât să strâng bani pentru sănătatea mea! Pentru a mă ajuta, vă rog să achiziţionaţi oricare din cărţile mele de poezie – ediţie PDF –, la preţurile de mai jos: „L-am luat deoparte şi i-am spus” (Ed. Brumar, 2009; cartea a câştigat Premiul „Marin Mincu” în 2010 şi nu se mai găseşte pe piaţă din 2011) – 15 lei; „Aşa cum a fost” (Ed. Vinea, 2008; cartea încă se mai găseşte în unele librării, precum şi la târgurile de carte – la standul editurii) – 15 lei; „Oră de vârf” (Ed. Geea, 2003; cartea a câştigat Premiul pentru poezie la Festivalul Naţional „Duiliu Zamfirescu”, în 2003, şi a fost nominalizată la Premiul Naţional de Poezie „Mihai Eminescu” – Opera Prima, în 2004; nu se mai găseşte pe piaţă din 2004) – 25 lei.

Unde şi cum le puteţi procura/ajuta
Puteţi comanda oricare dintre aceste cărţi şi o veţi primi în format PDF de îndată ce viraţi suma respectivă în contul RO 93 RNCB 0092058263020002 şi îmi cereţi cartea pe le_i_nad_arin@yahoo.com. Puteţi comanda, de asemenea, două dintre cărţile de mai sus sau chiar trei, adică tot ce am publicat până acum. Dacă doriţi să contribuiţi cu o sumă mai mare de 75 lei, pe lângă aceste trei cărţi veţi primi următoarea mea carte, cu autograf, de îndată ce va apărea (nu pot să promit o dată, pentru că încă nu am scris-o). Pentru cei care nu doresc să transfere bani prin bancă, se pot găsi alte modalităţi (mai ales dacă se află în Bucureşti). Din străinătate, probabil că cel mai simplu e prin Western Union.

„Pentru a preveni complicaţiile ulterioare (inclusiv paralizia totală a membrelor inferioare şi agravarea stării de funcţionare a unor organe interne, în special colonul şi rinichii), mi s-a recomandat o operaţie pe coloană.” 
- Daniel D. Marin

 

 

* articol preluat din ziarul RING by Cosmin Dragomir

 

 

Vizualizări: 917

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Anastasia Moldovanu pe August 26, 2012 la 6:27pm

Nimic nu se face fara ajutorul lui D-zeu, deci sa ne rugam pentru toti!

Comentariu publicat de Vasilica Ilie pe August 25, 2012 la 8:12am

Offf! Sunt impresionata pentru aceasta situatie. Ma doare sufletul pentru toti semenii mei care se afla in aceasta situatie pentru ca nu am cum sa-i ajut material dat fiindca si eu am problemele mele pe care trebuie sa mi le rezolv singura... Posibilitatea pe care o am este sa ma rog la Dumnezeu pentru tine, Daniel, sa te faci sanatos si sa ai noroc sa dai peste oameni cu dare de mana. Aici, pe siteurile literare nu stiu daca sunt asemenea oameni dar poate ca, noi, cei care am citit aceste randuri, dam mai departe si nu se stie...Doamne ajuta!

Comentariu publicat de Banu Georgeta pe August 25, 2012 la 1:54am

Este trist sa vezi ca din lipsa banilor esti neputincios sa castigi o lupta cu boala...Avem doctori priceputi dar nu avem dotari...Intr-o tara in care vezi inculti si hoti cu masini luxoase ,cu vile somptuoase,tu care ai invatat ,care ai invatat nu iti poti prmite sa faci o operatie...In ce tara traim?Sper din tot sufletul sa poti aduna suma respectiva si sa reusesti sa fii un INVINGATOR !!!!

Comentariu publicat de Marius Cioarec pe August 25, 2012 la 1:15am

Offf...imi pare atat de rau! Cand ma gandesc ca si eu trebuie sa suport o operatie mult mai usoara, dar o tot lungesc din cauza lipsei banilor... Si probabil e vorba de cateva sute de lei... Nu mi-am permis nicio tomografie, care costa in jur de 200 lei, asa cum mi-a fost recomandat... Si eu imi vand cartea cu 10 lei, dar, din pacate, aproape nimeni nu mai cumpara carti... Intr-un fel, ii inteleg pe ceilalti; nici eu nu imi pot permite sa cumpar o carte... In ce hal am ajuns... :(

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor