Prezenta mea membru si in slt loc atrage suspendare din Reteaua Literara ?

       Intrebare legata de anuntul referitor la alte virtuale reviste. Eu sant la inca doua trecut cu numele. Mai activ, ca sa zic asa, sant aici. Ce urmeaza sa fac ! Sa ma sterg de acolo ? Reclama nu fac pentru nici-una din ele decat la solicitarea lor imi fac prezenta daca pot. Am mai vazut si alte persoane cu publicatii in ambele reviste ! Pot capata un raspuns precis la asta ? Am citit de curand si aici anunt cu alt caracter ca si in Diaspora ce acum are sloboda publicarea a tot felul de anunturi ! Astept spre limpezire un raspuns competent ! Cu respect Ionel Petrisor .

Vizualizări: 57

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de November pe Noiembrie 29, 2012 la 8:12am

Se pare ca ma bag si eu , precum musca-n lapte...sunt aici in "Retea" si persoane care  activeaza in alta retea literara...( de exp."Esente" )si chiar  in consiliu de administratie...care acolo "taie si spanzura" si aici isi posteaza creatiile. Deci se poate, conditia "sine qua non" e sa nu trimita "mesaje de promovare pentru un alt site"...ceea ce mi se pare absolut normal! Ma bucur ca la varsta dumneavoastra sunteti activ...si va doresc inca multi ani de aici incolo! Cu respect!

Comentariu publicat de Ionel Petrisor pe Mai 30, 2012 la 7:06pm

       In sfarsit ma simt linistit acum legat de grija ce o aveam de a fi si eu prezent dupa priceperea in a scrie. Pe mai departe im-mi voi pastra stilul si pe cat posibil sub o forma gramaticala mai corecta ! Si astazi viata mi-a adus in fata dovezi a celor ce acum arata altfel decat cum aratu cu zeci de ani in urma ! Un necaz personal m-a dus la dispensarul de cartie si apoi la spitalul orasului unde locuesc eu. Trebuia si mi sa facut o radiografie la un picior. Am asteptat apopi un timp in sala de asteptare rezultatul. Privelistea atator batrani bolnavi si unii in carucioare ma facut sa-i iau pe fiecare cu privirea purtand-ui innapopi in timpul vietii lor cand aratau cu totul altfel decat acum. Mi-am zis de multe ori mie si Celui De Sus ca bine ar fi fost sa-mi dea ani de viata cat ori fi la numar dar numai batranete sa nu-mi dea ! Si eu am plecat pe 85 de ani dar parca inca ma pot misca mai altfel si pe carnetul de conducere schimbat anul acesta sta precizat drept de conducere pana in 2021 ! Sa mai tin eu pina atunci ? Tata a plecat la 94 vrand sa plece la 100, cum a plecat bunica lui, ajungand insa la 94 si bolnav grav fiind a intrebat la cei de alaturim cati ani are el. Primind raspusul ca are 94 n-a mai stat la ganduri si cu voce linistita a zis ! Mi-ajunge ! Dupa nu multe minute asa a si facut ! A plecat in liniste multumit probail chiar ca nu a implinit suta de ani ca bunica lui ! Cel mai greu la varsta asta este sa nu mastii nici macar cum te cheama cand ti se pune astfel de intrebare ! O stiu din propria viata ! Va multumesc pentru rapire de timp !

Comentariu publicat de Gelu Vlaşin pe Mai 30, 2012 la 3:29am

"Toti cei care folosesc Reteaua literara pentru a trimite mesaje de promovare pentru alt site vor fi considerati promotori ai unei concurente neloiale si vor fi suspendati din retea..."


Nu cred ca este cazul dvs, stimate domn ! Referinta era facuta pentru acele persoane care nu inteleg ce inseamna onorabilitatea si care in loc sa se bucure de paltformele culturale puse gratuit la dispozitie incearca din rasputeri sa le aduca prejudicii...

Comentariu publicat de Ionel Petrisor pe Mai 27, 2012 la 7:48pm

       Cu mult respect va multumesc Domnule Alexandru Boris Cosciug pentru lamurire la intrebarea legat de avizul facut in Reteaua Literara despre participarea cu scrieri si la alte virtuale publicatii. Se pare ca nu fac incalcare de reguli daca sant solicitat cu povestiri la alte publicatii virtuale. Cititori de proza si Negru pe alb doua la care am spus putin, dar nu reclama ! Mai jos mi sa raspuns ca "Daca nu esti cu noi esti cu  dusmanul ". Cum sa iau raspunsul asta ? Ma bazez pe al dumneavoastra si-l voi urma ! Va multumesc cu prea putin spus mult !

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Mai 27, 2012 la 10:35am

Analizând intervenţiile dvs. pe site, în măsura în care eu pot spune că citesc destul de mult, chiar dacă nu comentez, coroborate cu mesajul primit de la administratorii siteului, mail@reteaualiterara.ning.com:

"Toti cei care folosesc Reteaua literara pentru a trimite mesaje de promovare pentru alt site vor fi considerati promotori ai unei concurente neloiale si vor fi suspendati din retea. Va multumim pentru intelegere si va rugam sa ne trasmiteti orice sesizare in legatura cu persoane care se dedica acestui fel de activitate."

nu cred că ar trebui să vă faceţi griji.

În plus, administratorii ne roagă să-i avertizăm noi dacă suntem "agasaţi" cu astfel de metode de marketing făcute gratis pe acest ONORABIL site.

Eu sunt conştient de dificultatea cu care se administrează un site şi sunt de acord cu acest AVERTISMENT.

Am remnarcat şi eu că sunt pe site apariţii de articole care fac marketing curat, promovându-şi propriile siteuri, sau sunt diverse edituri care-şi promovează pe aceste site apariţiile literare.

Şi eu, uneori, postez articole şi pe acest site şi pe "cititordeproza.ning" şi fac trimitere la ambele siteuri. În plus, chiar într-una din cărţile mele. Geneza şi genetica", am făcut o trimitere specială la cele două siteuri, pe care le consider printre cele mai onorabile şi pe care le frecventez cel mai des.

În general apele se liniştesc numai dacă ai puterea să intervi ferm atunci când ele sunt tulburate.

Nu cred că administratorii pot considera DIVERSITATEA drept ATENTAT.

Închei acest mesaj prin a vă felicita pentru faptul că, la vârsta dumneavoastră, sunteţi o persoană activă pe acest site.

Domnule Ionel, eu personal m-aş bucura dacă aţi posta şi articole desprinse din lunga dumneavoastră experienţă de viaţă.

Comentariu publicat de Adrian Grauenfels pe Mai 27, 2012 la 7:41am

Daca nu esti cu noi esti cu dusmanul. Cine zicea asta?

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor